Mamapoc,
amit Prüntyi írt, az igaz, bár azért nagyon sok szer áltaános, sokszor használt, pl Chamomilla (kamilla), körömvirág stb, amiket egy kicsit jártasabb laikus is bátrabban használhat.
Ismerkedj a dologgal itt:
http://homeopatia.lap.hu/ Olvass utána, én így 2 év után nagyjából tudom mihez kéne nyúlni 1-1 dologgal...De igaza van Prüntyinek, mivel ez nem tüneti kezelés, hanem az egész szervezetre ható dolog, fogfájásból is sokféle lehet, és itt fontos a többi "tünet" is: közérzet, mire javul-rosszabbodik a helyzet, mi esik jól, mi nem...
Foghúzás utáni fájdalomra amúgy ált. Arnica Montana 15 ch 5 granula a fájdalmas rohamok szerint, ez a szer a sebgyógyulást is segíti, de ahhoz elég 5ch 3x5 golyócska.
(Ezt egy homeokiadványból nézem ám, nem fejből nyomom
)
Ja, vagy nem használtok Aloe Verát? Van az Aloe First spray, hát az egy csodaszer, gyerek mellé alapdolog sztem, Mindenféle horzsolás, seb, csípés, szúrás, torokgyuszi, (torokba kell sprézni), pörsenés, pattanás, afta a szájban...(én még "alulra" is szoktam fújni, ha úgy érzem valami nem stimmel,viszket vagy folyik vmi, bár szerencsére nem nagyon vannak ilyen jellegű bajaim)
Na, szóval azt is fújhatnál a szádba, ha ismered (boltban nem, csak terjesztőktől lehet venni, jelenleg 4400,-/fél lityó).
Ez is természetes szer, nagy tisztaságú Aloe Vera.
Na, ez itt a reklám helye
De komolyan: mióta gyerekem van, sokkal jobban odafigyelek az ilyen dolgokra elég sz*rt eszünk meg a felvágottal, vagy akármivel, ha nem muszáj szintetikusat enni, akkor inkább ne. Meg terhesség alatt jól is jönnek az ilyen természetes vagy természetközeli dolgok.
üdv
Penna