Hallo!
Elég tré a mai napunk...sírás a köbön.Pedig már kibújt a fog hegye...amig teljesen ki nem nött addig most sírunk minden nap??
Judit78, az én kezem minden télen kiszárad, így mindenhova ahol járok, rendszeresítve van egy kézkrém. (éjjeliszekr, kocsi, kabátzsebek stb.) Nekem bejött (ha csináltam) h éjszakára egy jó zsiros kézkrémmel 3X vastagságban bekenem és rá kesztyüt húzok. Próba? Ja, és feeelingre az AVON glicerines (asszem) kézkréme nagyon bejött, csak az illata nem.
Ed, Kincs milyen édi-bébi az utsó képen, nekem nagyon tetszik
Még irni akartam, h a Wind und Wetter krémet ne felejtsd el az arcára kenni, mi nagyon megjártuk...de Te, nagy Télen-Nyáron-Természetjáró ebben már biztos profi vagy...és Kincs pofija már tuti hozzászokott.
Barbic, Benedek nekem "úszófrizurával" még helyesebb! Boszorkákat nem nézek, viszont rajongásom új tárgya: Gilmore Girls.
Andi77, csak passzolni tudok, nagy Kósa-fan vagyok.
Judytong, milyen volt a Rubin-uszika? Hozzátáplálás?
Nálunk a fejlemény ez ügyben: fél szétnyomott banán 3 napra elvitte az elötte minden étkezés után óramü pontossággal jelentkezö "termést". Úgyhogy, csak vigyázat! És nem meglepödni!
Végül egy üveg barack-alma gyönyörü felnöttes "eredményt" hozott. Ma. Nem keveset!!
"Sielésünk" érdekesre sikerült:
Az ottani víz tönkretette mindkettönk legérzékenyebb börét: MarkyMark arca lett totál száraz, szinte ekcémás nekem pedig a kezem lett úgy ki, mint még soha. Most is mindketten ápolás alatt vagyunk.
Idö: 4 nap ottlét alatt 3 gyönyörü napsütés. Kentem az arcát 50-es krémmel mint a gép, így nem tudtam eldönteni, h a napvédötöl vagy a viztöl szárad-e. Viszont mint fent irtam, un. Wind & Wetter ´krémet (ne haragudjatok, nem tudom, magyarul mi ez, de a bübchen-é a legjobb) elfelejtettem vinni, azt hittem a napvédö megteszi...hát jól beharaptam...
Sípályát a fentiek miatt csak 20-25 km-re közelitettünk meg.
Viszont jókat sétáltunk a városban, anya finom latte macchiato-kat ivott, meg jó kis pasta-kat evett...Muki a szálláson böszen kutyázott,sürün kelt éjszaka.
Össz.eredmény: 5 (a 10böl)
Cuicco, Te már rég úton vagy, söt oda is értél...info-csere hétfön?
Mindenkinek: én péntektöl Pesten vagyok, talira készen.