Sziasztok!
Ti aztán termeltetek! Pénteken a nagy jövés menésbe, még az aznapit sem tudtam elolvasni.
Péntek összefoglalva: nagyon jó volt! Az eddigi rózsaszínbe nem öltöztetem a lányom című dolog ködbe vész! Nagyon édi volt Lilla. Olyan kis törékeny alig mertem megfogni, bezzeg Laga! Már be is ugrott, hogy ha problémám van: a közelben lakó kismamákat (akinek van autója) lehet, hogy megkérem segítsen (egyszer/kétszer)... Eddig nem féltem a kisbabától (fogni, fürdetni), de Lilla elgondolkoztatott! Matyika már igazi nagyfiú, őt meg mertem fogni, szegény Aranyhold utána próbálhatta visszarakni a hurcikába... Szóval Cas ne a legelején kezd el gyömöszölni, ha jót akarsz Aranyholdnak! Cory, Laga a ti fia(i)tok nem semmik!
Minden elismerésem.
Palacsinta: én alig bírtam enni, bezzeg most! Nyelném, mint kacsa a nokedlit! Huú, de ennék!
Cas
A hétvégi jövés menést köszi! Nem volt nagy túra! Férjecském kérdezte is, na mit vettem? Hát mit a DM-be egy új felmosót. Erre ő, na és a babának? Hát semmit? Nézett is! Aztán mondtam, hogy láttam jó kádat, ezt-azt, de nélküle nem veszek semmit!
Hmmc
Bocsi, hogy nem szóltam előbb, hogy végül Cas-ékkal megyek, de már azt hittem kész átverésben van részem (mondtam is). 10.40-kor telefonáltak, hogy kb. 30 perc és indulnak. A "nagy" távolságra való tekintettel, kiszámoltam, hogy 11.15 körül ott vannak. Már neki sem álltam a kutyának rizst főzni... Erre 11.54-kor érkeztek meg. Te pedig 11.59-kor hívtál. Milyen jó lett volna kettészakadni, mert a Brendonba még nem is voltam, de ahogy hallom az árakat, annyira nem is kell sajnálni.
Szorítani fogunk!
Dorina tényleg nagyon aranyosan csodálta a kis Lillát, úgy toltuk szinte egymást, hogy én lássam jobban - na azért ez nem teljesen igaz, csak túlzásokkal lehet így!
Kismama melltartó (nem szoptatós): hol vettétek?
Hétvégi pakolás: szombat Cas-ékkal, du. keresztfiam szülinapján, este 8-ig. Vasárnap sogorék jöttek 17 után mentek el, aztán még a szomszédék is átjöttek, mert még nem voltak mióta felköltöztünk. Még az volt a szerencse, hogy valami filmet néztek sogoromék (amúgy sem köt le, meg valami horror-pszicho), ekkor pakolásztam. Na nem mondom, hogy ott van a kész csomag, de a semminél már sokkal jobb állapotba van!
Szilvi
Ime a táblázat, amúgy szerintem mindenki dícséri a saját dokiját (erre korábban volt is példa, sőt még nézeteltérés is) - nem hiába járunk hozzá! Az én dokinénim csak dícsérni tudom!
Myra
Vettetek már Infacolt?
Puszi Nikcsi 35+4