Új privát üzeneted érkezett!

Aranyhold,
bocs, de nem emlékszem a történetetekre. Mennyiben segített volna, ha komolyabban veszed a keményedéseket? Vagy mi volt a gond? (Tudom Matyika előbb jött.)

Többiek,
ti szedtek magnéziumot?

Laga
laga

Nikcsi, nem akarlak ijesztegetni de szerintem menj be! Mivel még nem voltál 36. heti vizsgálatokon nincs meg a Streptococcus szűrésed, és ha hordozó vagy nagyobb veszélyt jelent a babára megrepedt buroknál.
myra

Myra,
mi az a Streptococcus? És ez milyen jellegű vizsgálat?

Laga
laga

Nikcsi, na mire elküldtem elindultál Kép

Laga, az anyaságiról is tudok mindent, és viszem a papírokat. Én szedtem annak idején a magnéziumot. Jó sokat. Mivel végig nagyon lent volt a babó feje, állandóan keményedett a hasam. Ezért nem tornázhattam Kép

Fú nem tudom mi lesz délután, de azért számítsatok egy üvöltő gyerekre. Tegnap déltől-estig sikítva sírt, aztán fürcsi után beájult. Aludt 9 órát!!! egyhuzamban, és azóta újrakezdte az evés utáni hepajt. Én meg aludtam 2 órát...
myra

Myra,
azt mondják, hogy a lányok lejjebb vannak mint a fiúk. Ezt én tanusíthatom! Ez a bébi annyira lenn van, hogy gyakorlatilag úgy járok, mint Popeye a tengerész. (terpeszben)
És akkor nem lehet tornázni?
Fúú, épp ideje, hogy eljussak a dokimhoz. (november elején látott utoljára)

Laga
laga

Laga,
Hüvelykenetet vesznek. Ha jól tudom több válfaja van, és szinte reménytelen dolog megszabadulni tőle. Az esetek többségében tünetmentes, esetleg kisebb folyás jelentkezik. Valakinél torokgyulladást okoz. A nők elég nagy százaléka (kb.30-40%) hordozó. Nálunk nem jelent problémát, de szülés közben megfertőzheti a babát, és nála tüdőgyulladást, agyhártyagyulladást, keringésösszeomlást okozhat. Sajnos ha nem tudják, hogy az anyának van, a gyerek megfertőződik, és a gyereknél se szűrik, kezelik, akkor belehalhat. A Margit kórház szerencsére néhány ilyen eset után felvállalta a szűrést, ugyanis nem kötelező (az államnak olcsóbb azt a néhány halálesetet bevállalnia). Szóval ha kiderül, hogy hordozó vagy, megelőzésként már a vajúdáskor kapsz egy lóadag antibiotikumot, és a baba is több mint egy hétig kapja a születése után. Nekem sajnos a legrosszabb válfaja volt, van???
myra

Laga,
hát én is lent hordtam a hasamat. Nem is volt azzal problémám, hogy nyomná a gyomromat. Ellenben a hólyagom...Kép
Engem nem engedett az orvos tornázni, és minden alkalommal ledöbbent mennyire lent van a leányzó feje. Jó, hogy ki nem kukucskált KépKép
Ha ez nálad is így van valószínűleg hamarabb (40. hét elött) fogsz szülni, és ha elindul gyors lesz.
myra

Myra,
a gyors szülés nem hangzik rosszul!
Ez a streptoizé viszont igen. 3,5 éve még nem volt ilyen szűrés: szóval nem is olyan rossz ez a Margit!

Laga
laga

Laga! Így utólag ugye az ember okos, és lehet, hogy nem lett volna jelentősége. A keményedéssel nekem azért kellett vigyáznom, mert a 28. héten kinyílt a külső méhszáj, és onnantól egy csomó magnéziumot is kellett szednem. Mondták is, hogy ha sokat keményedek menjek azonnal! Én viszont nem keményedtem se túl sokat, se túl sokáig, de a szülés előtti 2-3 napon volt, hogy le kellett feküdnöm mert úgy bedurrant a pocim, de aztán ahogy jött el is múlt. Én éppen készültem is, hogy elmegyek a dokimhoz a rendelésre ezzel a tünetemmel, mert gyanús volt azért, de odáig már nem jutottam el, előtte éjszaka pukk, a burok repedt, a víz folyt, hát szülni kellett!
aranyhold

Aranyhold,
na jó, de mi van akkor, ha előbb eljutsz a dokihoz? Mit tud tenni?

Egyébként én egyáltalán nem keményedtem Vilmossal. (41. héten született) Most viszont...húha! Jövő héten tuti megyek!

Egy kérdés: az az anyuka, aki az első gyerekét várja, honnan tudja, hogy mennyi a túl sok keményedés? (én a másodikat várom, de fogalmam sincs, mert Vilmosnál nem volt ilyen tapasztalatom.)

Mi lehet Nikcsivel? Még nem merem felhívni.

Laga
laga

Szerintem Nikcsi jelentkezni fog, ha megtud vmit. Tudja néhányunk számát, vkit csak felhív... Remélem minden oké velük.

Baba helyezkedése:
Zsebi egyszerre képes püfölni a hólyagomat és a gyomromat! Kép És sok fekvés után (pl. ha éjjel felkelek) néhány lépés erejéig én is úgy járok mint egy tengerész... Kép
Keményedés: pontosan milyen az? (Néha itt-ott kőkemény a pocim, de ez mindig csak egy területre korlátozódik, és csak rövid időre...)

Kép
Kép
Kép
cas

Akkor lehet, hogy befektet, kapok Magnézium infúziót, tüdőérlelőt a babónak, néznek sűrűn ctg-t és talám 1-2 hétig még kihúztuk volna. És akkor már valszeg nem kerülünk a PIC-re, mert meg lett volna a 36. hét, és jöhettünk volna 4 nap után haza! Persze ez mind csak feltételezés, de mi van ha igaz!
aranyhold

Aranyhold,
aha értem. De az a lényeg, hogy Matyi ügyesen átvészelte a nehezét.

Laga
laga

Cas
Nagy probléma volna, ha Dorinával kb. fél 3 körül odaérnénk. Nagyon szívesen viszek palisütőt csak sajnos nekem nem megy a sütése.

Vajon mi van már Nikivel?
hmmc

Laga,
én is jártam egyszer bent 3 napig tartó szinte egybefüggő keményedéssel. Néztek CTG-t, de mivel nem mutatott semmi rosszat nem fektettek be infúzióra. Sok pihit, fekvést javasoltak. Amit persze nem volt módom betartani...
myra

Én szívesen sütöm, ha elszórakoztatjátok Matyit addig! :-)

Én is úgy izgulok Nikcsi miatt! Remélem hamar ad valami hír magáról!
aranyhold

Aranyhold: hány hétre született a babád?

Laga: én úgy tudom, napi 10-ig oké a keményedés. De nekem pl nem volt előjele a koraszülésnek.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Beért Niki a munkahelyére!!!
Mindjárt ír ide!!
hmmc

Most nincs már időm olvasni, főnök bekeményített!
A lényeg, hogy bent volt a dokinőm szerencsére! Nem volt kellemes a vizsgálat, de túléltem! Vett a dokinő kenetet. Valószínűleg valami fertőzésem van, és az folyás volt, amit észleltem. Hát hogy mi a fenétől? Amikor már hetek óta nem érintkeztem a párommal - szépen tudományosan!
A többit majd szóban! Most dolgoznom kell - látványosan!
nikcsi

Cory! 34. hétre született!
aranyhold

Hmmc
Gyertek nyugodtan előbb. Palisütő? Hát ha Nikcsi és Aranyhold is hozza az övét, akkor nem is kell... (Vagy elkezdjük sütni előbb? Akkor hozhatsz!)

Kép
Kép
Kép
cas

Az időre, a táskám nehezségi fokára és a főnöki megbeszélés hossza miatt, csak 15 után érkezek!

És még mindig nem olvastam el mindent, de majd meg is beszéljük.
Amúgy volt kenetvétel, én vittem le a laborba, ja és ctg is volt! Na arról fogalmam se volt, hogy én nekem kell számolni a gyerek mozgását. De mi egy mozgás? Már nem egy egyszerű rúgdosásról van szó....

Na igen jó néhányotok számát tudom, de készülök valamivel du.! Csak el ne felejtsem - kérdezzetek rá nyugodtan. Babázni fogok! Annyira jó, hozzátok is csak a síró babyket!
nikcsi

Lányok

Fél órája értem haza, az arcom egy része meglehetősen fel van dagadva. És még azt hittem, hogy ellenőrzésre megyek... ehelyett a bölcsességfogamat fúrták. Kép
Bocsássatok meg, de így aztán pláne nem tudtam menni, az ügyvédnek is csak nyöszörögtem. Babázzatok helyettem is! Bízom benne, hogy lesz még tali és bepótolhatom a baba-gyömöszölést!

Nikcsi

Most olvasom, hogy miről maradtam le napközben. Vigyázz magadra te lány! Mit mondtak a gondozóban a folyásról? Amúgy jól vagy? Remélem látlak kedden!

Jó palacsintázást (sárgulok az irigységtől, de ki se tudom nyitni a szám), és traccspartit! Sokat gondolok rátok. Kép Kép
meglepibaba

Sziasztok!
Na már ripsz-ropsz rendet is raktam! Nikcsi lelkesen akart segíteni, de nem hagytam! Kép Inkább dumáltunk még kicsit, pakolni tudok egyedül is...
Viszont rengeteg tölteléknek valót hagytatok itt!!! Úgyhogy a köv. palacsintázást is szívesen vállalom (remélem szívesen el is jöttök), és akkor már senkinek nem kell hoznia semmit!
A buli tényleg nem lett deficites, mert egy mobillal és egy palisütővel is gazdagabb lettem... Kép Na jó, a mobil Cory férjéé, a sütő meg Nikcsié... Kép

Egyébként nagyon jó volt a hangulat, főleg a fiúk viháncolásával mozgalmas alaphangot biztosítottak, de így legalább mindenki könnyebben feloldódott (legalábbis nekem úgy tűnt). Remélem mindenki jól érezte magát, én szívesen látlak benneteket máskor is!

Meglepi
Fel a fejjel, a köv. bulin itt leszel Te is! És külön a kedvedért egy jó nagy adag kakaósat csinálunk! Kép

Laga
A fiad nagyon klassz kislegény! Bár tényleg nem csodálom, hogy egy ideig másik gyerekre gondolni sem mertetek mellette... Kép Nagyon kreatív kiskölyök! (Mindig leesik az állam, hogy ekkora gyerekek milyen fantasztikusak tudnak lenni...)

Myra
A pici lányod egy kis tündérke volt! Olyan jó volt fogni... De hogy ez a méret már nagy?! Mekkora volt mikor megszületett?! Kép (Én még így is aggódnék, hogy nem töröm-e össze szegényt... Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas

Én meg már annyira siettem és úgy elrohantam, hogy csak a buszmegállóban jutott már eszembe, nem is köszöntem meg a meghívást. Úgyhogy most pótolom. Köszönöm szépen, igázán fincsi volt a palacsinta is.
Apát hová küldted el erre az estére?

Mindenki
Örülök, hogy találkoztunk és hogy többé-kevésbbé megismerhettelek benneteket.

Myra, Aranyhold
A babinkók irtó édesek, írigykedek ám nagyon.

Na meg a pocakosokra is, mert nekik is nem sokára lesz ilyen kis törpéjük.
De még remélem nekem is, ez vígasztal.

mucus

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Mucus
Örültem, hogy eljöttél! Férjem-uram el volt engedve kanbulizni, eredetileg az egyik legjobb barátjának a szülinapját ünnepelték... (Ennek örömére hajnali 4-kor állított haza némileg alkoholos állapotban... Kép)
De nagyon rendes, mert már felkelt, és mindjárt megyünk a Minimanóba meg a Babadiszkontba (pedig fáj feje...). Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Szia Cas!

Én is jól éreztem magam. Utólag elgondolkodva paliból lehet, hogy én termeltem be a legtöbbet, nem csoda, hogy diétáznom kell. Kép
Én is örülök, hogy újabbakkal ismerkedhettem meg.
Jó lenne nákunk is tartani ilyen bulit, de mire mi fogadóképesek leszünk, nyugdíjasok leszünk, legalábbis a szüleink szerint. Nappalink még sehogy sem áll, se gardrobunk, így a ruháink ideiglenesen vannak tárolva. Ja és a fürdőszobában mosdónk sincs még már vagy 1 éve, de már tök jól megszoktuk. Azt hiszem túl jól akarjuk megcsinálni, ezért nincs még meg. Kép

Boglárka 23+2
boglarka

Halihó!
Végre sikerült megvennünk a kiságyat és a pelenkázót! Futottunk egy kört a Minimanóba (ott majdnem minden csak rendelésre van), aztán a Babadiszkontba, ahol már igazából tegnap kinéztem mit is szeretnék. De persze meg kellett mutatni a férjemnek is, akinek tetszett ugyan, de javasolta, hogy nézzünk át a Kikába (semmi sincs szinte, és az is majdnem mind csak rendelésre) és az RS-be (itt ua. mint a Babadiszkontban csak pár ezerrel drágábbért).
Szóval végül a Babadiszkontban vettünk meg, bükk, a kiságy 20 volt a kisszerkrény pelenkázó kiegészítővel pedig 40. Ez így nem hangzik olyan olcsónak, de a kisszerkrény később kiegészíthető további elemekkel, és akkor komplett bútor lesz belőle. (A kiságyat meg legfeljebb lapra szereljük a kistesó érkezéséig...)
Azért nem vettünk kombinálható ágyat (később gyerekágy, ráadásul egy 10-essel drágább), mert anyáméknál van egy szuper gyerekkanapé, ami olyan megoldású, hogy akár 2 kisgyerek is remekül elalszik rajta. (És egyébként az is bükk, szóval passzol.)
Külön elismerésem Nikcsinek, aki végigasszisztálta ezt a rohangálást (pedig szegény csak a Minimanóba akart kinézni velünk)... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Cas: Köszönjük a meghívást! Nagyon jól éreztük magunkat Kép Örülök, hogy megismerhettelek titeket!

Myra: hát teljesen elvesztem Kép Balu azóta is emlegeti, hogy olyan rózsaszín pici babát szeretnénk Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!
gratulálok, hogy ilyen jó kis társaságot sikerült összehoznotok.
visszatérnék azonban a főtémához és ehhez kérném a friss babások és pocakosok segítségét.
A Margitban szültem én is anno 2003-ban, de a legtöbb orvos, akiket ismertem és persze köztük az enyém is már csak magánrendelést folytat. Én akkoriban nagyon meg voltam elégedve a bentiekkel (persze a hosszú várakozások kivételével).
Ti kinél szültetek / fogtok szülni, kit tudtok ajánlani, aki még mindig rendel a kórházban is?

előre is köszi
Szilvi

Boglárka!
nekem van egy felesleges gurulós ruhaállványom, szívesen kölcsönadom. Nekünk is az volt az átmeneti gardróbunk.
szilvamag

Szilvamag!
Köszi de az akasztósoknak mi is vettünk olyat, de azért nem a legszebb megoldás látni a lógó ruhákat a szobában.

Azt, hogy kik rendelnek, azaz kik a választott orvosok, az ide feltett (Nikcsi féle) táblázatból megnézheted. Nekem túl sok tapasztalatom nincs, az enyémmel (Sztanyik) eddig meg vagyok elégedve.

Cas
Akkor hatékonyak voltatok. Ez is anyóshoz kerül egyenlőre?

Boglárka
boglarka

Szia Szilvamag!

És Te anno kinél szültél? Ő már nincs ott, hogy másikat akarsz keresni helyette?

Már a pocakban, vagy még csak terveben van a tökmag?

mucus

mucus
Tm

Cas

Gratulálok a bútorokhoz! Olyan jó érzés amikor látod megtelni a helyet babaholmikkal! Csak a kisemberre vár minden... Kép Szerintem jó vásárt csináltatok. Mi is elmentünk a babadiszkontba tegnap, most voltam ott először. Nem rossz, ki is néztünk egy utazóágyat, de kicsit klausztrofóbiás vagyok, így nem bírtam bent sokáig... majd visszaküldöm apát.

Megint csak sajnálni tudom, hogy nem lehettem ott, rózsaszín pici babákkal nagyon eljátszottam volna én is...
meglepibaba

Mucus!
én is Sztanyiknál szültem, de ő már csak magánrendel. A második olyan pici, hogy még nem is voltam orvosnál, Sztanyikhoz is csak febr. 1-jére kaptam időpontot. Viszont egy picit feszül a pocim, és örülnék, ha hamarabb megnézné valaki. A kórházas ultrahangon meg adnak képet is, Sztanyik pedig sajnos azt nem tud. Laborra úgyis a kórházba kell menni, ultrahangra is oda szeretnék a fentiek miatt, ezért nem látom túl sok értelmét külön magánrendelésre járni.
Ezért kerersek valakit, akit ott is el lehet érni.

Szilvi
szilvamag

próbáltam az archívban is keresgélni, de nem találtam meg a táblát, igaz, kicsi lányom is segített :-)
meg tudnád kérlek mondani, merre keressem?

köszi
Szilvi
szilvamag

Sziasztok!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, kár hogy olyan hamar el kellett jönnünk. Csak még soha nem voltam Matyival társaságban, és pláne nem egyedül, így nem is terveztünk elsőre többet. Na de majd legközelebb!

Szilvamag! Én a Szigethy Adrennél szültem, nagyon tudom ajánlani, már persze ha nem bánod hogy nő-nőgyógyász. A kórházban is és a terhesgondozóban is van rendelése.
aranyhold

Szilvamag

A táblát jan 21. 8 óra 02-nél találod. Egyébként a Sztanyik rendel a kórházban is péntekenként.

Boglárka
boglarka

Kedves Aranyhold!
köszi, semmi kifogásom a nők ellen, mert én is az vagyok :-)
milyen napokon rendel?

Boglárka!
nekem épp a múlt héten mondták a kórházban, hogy ő már nem rendel ott. Lehet, hogy a nővérke nem jól tudja? De. vagy du. rendel? régen ha jól emlékszem péntek du volt rendelése.

köszi
Szilvi
szilvamag

Cory
Balu a legjobb fej!!! KépKépKép
(Ki tudjátok majd várni a márciust?! Kép)

Szilvamag
Végre egy friss kismama! Üdv a csapatban!Kezdtünk teljesen "kiöregedni"! Kép
Nekem Sárvári a dokim, én nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont a magánrendelésére járok, nem is tudom a kórházban mikor rendel (de minden UH-ot, stb. a kórházban csinálnak).

Boglarka
A bútort mi vettük, úgyhogy azt nem adjuk! Kép A kocsi is csak azért van anyóséknál, mert az tőlük kapjuk, és majd ők akarják hozni ajándékba.
Szóval a bútor egyelőre lapraszerelve ücsörög a konyha melletti "lomtár"szobában.
Eredetileg azt terveztem, hogy hetekig nem rakjuk össze. De ma kivasaltam az összes kisruhát, amit kaptunk, és betölti a 3 alacsony szekrény tetejét, ami a hálónkban van, szóval onnan el kéne pakolni vhova, ami leginkább a pelenkázó lesz! Kép

Meglepi
Mostmár én is teljesen be vagyok indulva, ma egész reggel a sok kisruhát rendezgettem, és tényleg olyan jó nézni, hogy már ilyen dolgok vannak a lakásunkban! Kép
Kicsit valóban súlyos a Babadiszkontban a zsúfoltság, és én a szemüveges eladót sem nagyon kedvelem (rettentő erőszakos). Összehasonlítva a máshol talált (bútor)árakkal verhetetlenek, így inkább veszek egy nagy levegőt és megyünk még oda vásárolni ezt-azt.

Aranyhold
Örülem nektek nagyon, bár rólad és Matyiról sajnos eléggé lemaradtam... Kép Sebaj, Myra legalább búcsúzóul kárpótolt és babusgathattam Lillát egy cseppet. Kép Legközelebb Matyi sem "ússza meg"! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvamag! A rendeléssel kapcsolatban az a legegyszerűbb, ha betelefonálsz a kórházba, ott megmondják. Már nem emlékszem pontosan és inkább nem akarok hülyeséget mondani!

Cas! Legközelebb majd bepótolhatod a Matyi gyömöszölést! Most Nikcsi megtette helyetted is! :-)
aranyhold

Sziasztok!
Cas
Nagyon jól éreztük magunkat és fini volt a palacsinta is. Elméletben jól megnéztem, hogy hogyak kell sütni. Azt hiszem van még kb. 40 évem, hogy egyszer az életben nekem is sikerüljön.
Örülök, hogy sikerült megvenni a bútort. Az én párom nem bírta ki amikor vettük és éjszaka fél 12-ig kopácsolt vele, és összerakta.
Mi kimentünk a Megatoys-ba, utána pedig a Brendonba, mert szerettem volna venni magamnak egy pamut melltartót. A Brendonban olyan undok volt a csaj, hogy azt hittem ráborítom a pultot. Mondtam, hogy pamut melltartót szeretnék, erre ő, hogy nem gyártanak, de mondtam, hogy a Budaörsi Brendonban vettem 2 hónapja akkor csak gyártanak, nem hiszi el mutassam meg. Normális az ilyen???
Végre kinyögte, hogy már ezeket már forgalmazzák. Azért mert nekem nem kell az a silány, amit mutatott, azért még hülye nem vagyok.

Aranyhold
Matyi igazán társasági ember. Semmi panaszod nem lehet rá Kép

Myra
Nagyon édes Lilla. A lányom csak nézte, nézte és nem tudott megszólalni. Azóta mondja is, hogy milyen aranyos volt, ez nála nagy szó, mert eddig nem igazán nézett egyetlen kisbabára sem.

Holnap szorítsatok nekem. Fél 8-ra megyek vérvételre, utána 1 óra múlva mégegy. Eredmény kedden 10-kor. Remélem minden ok lesz most.
hmmc

Cas,
köszönjük a meghívást, nagyon jó volt kimozdulni a négy fal közül Kép Remélem lesz még rá módunk.
Neked is hamarosan ilyen picurkád lesz Kép Lilla most 1 hónaposan 3950 gramm. Az utolsó ultrahangod alapján a tiéd se lesz nagyobb Kép

Cory,
Balu nagyon édes, szurkolok, hogy rózsaszín baba jöjjön össze KépKépKép
Én meg majd olyan életrevaló fiúcskát szeretnék még, mind a tiétek vagy Lagáé Kép
Úgy néz ki tényleg hasfájos lett a lánykám. Minden kaja után 1-2 órába tellik elaltatni, addig csak sír és erölködik szegénykém. Sokszor még alvás közben is nyökög, és fel-fel sír. Apját elszalasztottam még szombaton Infacolért, de nem kapott. A gyógyszertáros Gripe Watert ajánlott helyette, de azt meg nem merte elhozni. Te hallottál erről a szerről valamit?

Szilvamag,
én is nyugodt szívvel tudom neked ajánlani az orvosomat, Dr. Szigethy Adriennt. Neki nincs magánrendelése, csak a kórházba (és terhesgondozóba) tudsz hozzá menni. A terhesgondozóban csütörtökönként 10.00-től van.
myra

úgy látom elszállt a levelem, tehát újra

Myra!
mi is Infacolt használtunk, de ismerősöm ódákat zengett a Gripe Waterről. Azt ha jól emlékszem csak fél éves kortól lehet használni, de az ismerősöm ikrei szuperül aludtak tőle.

Cory!
köszi, azt hiszem, ha kibírom addig, megnézem őt.
nem tudod véletlenül meddig tart a rendelése?
Nagyon régen volt az a 2003, a terhesgondozó is a B épületben van?

köszi
Szilvi
szilvamag

Myra: a Gripe Water nekünk bejött Kép Azt próbáltuk Zsománál. Csak nem tudom, azt mikortól lehet adni 1 hótól vagy 6 héttől. De a gyógyszerész ezt tudja. Az egy gyógynövényes lötyi.

Szilvamag: én tuti nem írtam ilyesmit, én nem a Margitban szültem.

cory

cory
Budapest

boccs, hogy félreírtam a neveket. mentségemre szóljon, hogy kicsi lányom segédkezik a gépelésnél, ezért időnként más képernyőt nézek, mint szeretnék
még egyszer elnézést

Myra!
remélem most jót néztem ;-)
akkor mégegyszer: tudod kérlek, hogy meddig tart a csütörtöki rendelés, és hogy hol is van a terhesgondozó? egyéltalán oda kell menni elsőre vagy a nőgyógyászatra?
hú de gyenge a memóriám :-)

Szilvi
szilvamag

Sziasztok!

Szilvi
Én is 2003-ban (aug) szültem, szintén a Sztanyiknál.
A kislányod mikori?

Myra
Nekünk az Infacol mellett az Espumisan ajánlotta a dokinéni. Nem tapasztaltam különbséget a kettő közt.
Pénteken amikor Laga hasra fordította pici lányt, pukizott is rendesen. Te is szoktad így fektetni?

mucus
Tm

Aranyhold
A gyömöszölést megbeszéltük! Kép (Asszem Matyit látva békéltem meg igazán azzal, hogy nekünk TÉNYLEG fiunk lesz.)

Hmmc
Az én férjem is be volt gerjedve, de én meg ezerrel készültem a mai nagyszülők-ebédeltetésre, és elég hulla voltam estére, semhogy ő még nekiálljon szétpakolni és szerelni egész este... Kép Szerdáig kaptam haladékot... Akkor jön 2 haverja segítenek bútort pakolni (hogy egyáltalán legyen helye a baba dolgainak), aztán szerelés lesz!
(Persze ma anyám kifejtette, amikor elújságoltam neki, hogy megvan a bútor és hogy hogyan fogjuk elrendezni, hogy ez így abszolút rossz, zsúfolt lesz a szoba, és minek alszunk mindhárman egy szobában egy ekkora lakásban, miért nem lesz csak a pici szobája és költözünk mi ki a nappaliba?! Kép Na ezekre az okoskodásaira már inkább nem is válaszolok...)
Boltospics@k: én is ki tudok akadni rajtuk! Csak azt nemtom, hogy az ilyen minek megy el eladónak?! (Meg a főnökséget, hogy miért nem cseréli le, szerintem 100 jobbat találnának a helyére... persze valszeg semmit nem tudnak az egészről.)
Ja, és a palacsinta nem nagy kunszt... próbáld ki, és menni fog... Kép (Ja, és Dorinának külön köszönet a segítségért a tésztakeverésben és sütésben! Lehet hogy inkább rá kellene bíznod a sütést?! Kép)
Holnapra nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi gond!!!

Myra
Nagyon örültem, hogy el tudtatok jönni!!! Jó volt látni téged, Lillát fogni pedig nagy élmény!
Kis sózsák! Kép "Félek" Zsebinek a születési súlya lesz ennyi... vagy mégtöbb... Kép De még így is olyan kis picúrka volt a lánykád! (Elnézegettem az 56-os rucikat, amiket kaptam, olyan falatnyiak!)

Kép
Kép
Kép
cas

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje baba Neve lakhely Orvos Szülésznő
Orbis 23 2005.02.01. első lesz Borka, Csenge (Botond) I. ker. Dr. Sárvári János
Bmárti 33 2005.02.14. második Péter Békásmegyer Dr. Mousa Moustafa
Nikcsi 27 2005.02.23. első lesz Korina (Dominik) Óbuda-Testvérhegy Dr. Magenheim Rita ---
Cas 26 2005.03.25. első lesz Sebestyén Óbuda Dr. Sárvári János ---
Hmmc 32 2005.03.31. második Szabolcs v. Sára Kata Óbuda Dr. Sárvári János
Meglepibaba 24 2005.04.02. első lesz még nem tudjuk II. ker. Dr. Tóth Károly
Laga 32 2005.05.03. második Mikor irhatom be? Óbuda Dr. Sztanyik László
Philissa 36 2005.05.06. második talán Kincső, ha hugi lesz Bp. Dr. Béres László
Jano74 30 2005.05.18. első lesz még nem tudjuk Pilisvörösvár Dr. Szigethy Adrienn
Boglarka 32 2005.05.19. első lesz még nem tudjuk Óbuda Dr. Sztanyik László
Mj_Móni 31 2005.07.15. második Sophie-Ann/Dominik Törökbálint Dr. Fábián Sándor
Mucus 28 2005. év elejétől "gyártásban" lesz a második baba második --- Bp. Dr. Sztanyik László
Labdácska 28 jövőre tervezzük a kistesót második --- Dr. Sztanyik László
Anyuka neve Kora Szülés ideje baba Neve lakhely Orvos Szülésznő
Aranyhold 26 2004.09.30. (11.07-e helyett) Megszületett első Mátyás Békásmegyer Dr. Szigethy Adrienn Tódor Éva
Mzsx 27 2004.12.11-én (24-e helyett) MEGSZÜLETETT első trónörökös Bence Káposztásmegyer Dr. Horváth Ernő
Zsuzsa99 35 2004.12.16-án (23-a helyett) MEGSZÜLETETT negyedik Zsófi Piliscsaba Mestyán Rezső
Myra 28 2004.12.26-án (05-e helyett) MEGSZÜLETETT első baba Lilla III. ker. Római fürdő Dr. Szigethy Adrienn Tódor Éva
</pre>
nikcsi

Sziasztok!

Ti aztán termeltetek! Pénteken a nagy jövés menésbe, még az aznapit sem tudtam elolvasni.

Péntek összefoglalva: nagyon jó volt! Az eddigi rózsaszínbe nem öltöztetem a lányom című dolog ködbe vész! Nagyon édi volt Lilla. Olyan kis törékeny alig mertem megfogni, bezzeg Laga! Már be is ugrott, hogy ha problémám van: a közelben lakó kismamákat (akinek van autója) lehet, hogy megkérem segítsen (egyszer/kétszer)... Eddig nem féltem a kisbabától (fogni, fürdetni), de Lilla elgondolkoztatott! Matyika már igazi nagyfiú, őt meg mertem fogni, szegény Aranyhold utána próbálhatta visszarakni a hurcikába... Szóval Cas ne a legelején kezd el gyömöszölni, ha jót akarsz Aranyholdnak! Cory, Laga a ti fia(i)tok nem semmik! Kép Minden elismerésem.
Palacsinta: én alig bírtam enni, bezzeg most! Nyelném, mint kacsa a nokedlit! Huú, de ennék!

Cas
A hétvégi jövés menést köszi! Nem volt nagy túra! Férjecském kérdezte is, na mit vettem? Hát mit a DM-be egy új felmosót. Erre ő, na és a babának? Hát semmit? Nézett is! Aztán mondtam, hogy láttam jó kádat, ezt-azt, de nélküle nem veszek semmit!

Hmmc
Bocsi, hogy nem szóltam előbb, hogy végül Cas-ékkal megyek, de már azt hittem kész átverésben van részem (mondtam is). 10.40-kor telefonáltak, hogy kb. 30 perc és indulnak. A "nagy" távolságra való tekintettel, kiszámoltam, hogy 11.15 körül ott vannak. Már neki sem álltam a kutyának rizst főzni... Erre 11.54-kor érkeztek meg. Te pedig 11.59-kor hívtál. Milyen jó lett volna kettészakadni, mert a Brendonba még nem is voltam, de ahogy hallom az árakat, annyira nem is kell sajnálni.
Szorítani fogunk!
Dorina tényleg nagyon aranyosan csodálta a kis Lillát, úgy toltuk szinte egymást, hogy én lássam jobban - na azért ez nem teljesen igaz, csak túlzásokkal lehet így!

Kismama melltartó (nem szoptatós): hol vettétek?

Hétvégi pakolás: szombat Cas-ékkal, du. keresztfiam szülinapján, este 8-ig. Vasárnap sogorék jöttek 17 után mentek el, aztán még a szomszédék is átjöttek, mert még nem voltak mióta felköltöztünk. Még az volt a szerencse, hogy valami filmet néztek sogoromék (amúgy sem köt le, meg valami horror-pszicho), ekkor pakolásztam. Na nem mondom, hogy ott van a kész csomag, de a semminél már sokkal jobb állapotba van! KépKépKép

Szilvi
Ime a táblázat, amúgy szerintem mindenki dícséri a saját dokiját (erre korábban volt is példa, sőt még nézeteltérés is) - nem hiába járunk hozzá! Az én dokinénim csak dícsérni tudom!

Myra
Vettetek már Infacolt?

Puszi Nikcsi 35+4
nikcsi

Nikcsi
Nálunk is az a szabály, hogy az embör nélkül nem vehetek semmit! Kép A késés miatt meg ne cikizz (különben is 1/2-3/4 órát mondtam), szegény férjem-uram olyan macskajajos volt, hogy örültem, hogy egyáltalán el tudtunk indulni. Kép
Ja, és azért a Brendonba is nézzetek el, nem akartalak elriasztani tőle! Kép
Pakolás: nagyon helyes! Lassan én is neki kellene kezdjek...

Hmmc
Na? Mi lett az eredmény? (Szorítunk továbbra is...!!!)

Kép
Kép
Kép
cas

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?