@reginand:
Szia,
Mitől fáj a melled? Basszus el kéne menned vele vhova nem? Mi történhetett veled?
Én nem szeretnék ikreket, először csak egyszerre egyet kérek!
Kezdésnek kettő ?! Atyaég! Meg is hülyülnék!
Nekem elsőre egy lesz és az fiú lesz. Ennyi!
Képzeld, az ismerősöm, aki lombikon volt és sajna nem sikerült neki úgy volt,hogy most januárban ismét mehet.
Na de.. jön a csavar: nem jött meg neki 39 napja. Migrénes fejfájása volt pár napig. Azt mondták neki ez a fejfájás volt a menzesz időszaka, de vmitől nem jött meg neki. Ez ám a hormonszint felborulása!
Tudtam én, hogy ez brutális hormondózis... én, a professzor!
Ezért félek én a lombiktól. Senki nem tudja miként is hat, őrá így. Hát köszönöm szépen, én ebből nem kérek. Már azt hitte terhes. Sajnálom.
Holnap megyek ultrahangra, remélem minden ok lesz. Aggódom, mert a hasam múltkor nagyobbra duzzadt, most nem is fájdigál. Mintha semmi nem történt volna.
Kicsit el van tűnve mindenki. Hol vagytok lányok? Nincs szerdaszulejmán!
Vasárnap összevesztünk apánkkal, Tapolca előtt mindig ez van, szinte törvényszerű, hogy full duzzogva üljük végig egymás mellett ott a napot. Most éppen béke van, de az inszem is odébb van, arra tuti megint balhé lesz. Szerintem egyre feszültebbek vagyunk. Én már most az vagyok. Kedvetlen is vagyok, meg fáradt is, meg nyügi.
Regi, neked milyen a kedved? Te is ilyen depiszerű vagy?
Megyek most, mert fél 6-kor akarok kelni.
Puszilok mindenkit!