Sziasztok, megjottem
Haaat nem volt egy tul jo elmeny..remelem jo lesz es nem kell tobbet menni
konkretan majdnem bogtem az asztalon.
Reggel 7 re odaertunk, parom leadta a mintat, majd 12 kor hivtak be.. addig kint ultunk.. raadasul kiderult h. nekunk is kellett volna vinni haloinget, pedig a papiron azert nem volt egyertelmu. meg jo h. azert vittem es parom gyorsan be is hozta
volt egy masik csajszi aki szinten nem hozott, hat megismertuk egymast h. akkor nekunk ez az elso. Rajtunk kivul ugy tunt mindenki jartas vagy csak jobban figyeltek.
Aztan a mutoben felmasztam az asztalra, na az.. letakartak h. mindjart jon a doki, igy is volt, elforditom a fejem jobbra es ott volt egy masik lany.. de fasza.. na szoval futoszalag, nem gondoltam volna. Nem is nezett meg elotte a doki h. elrepedt e vagy sem e , van e pete sem e. Bar ha elrepedt ugysem lat semmit, nemde? csak folyadekot. Kerem szepen szurkoltatni hogy megis legyen egy jo kis randi!!
na ez amugy kb 5 percig tartott, majd ugyhagytak, kicsit megdontve meg 3 percig talan vagy 5 , majd leszall, vissza a szobaba be az agyba es 20 percet irtak elo, de en vagy fel orat is fekudtem
Szoba is alltam egy lannyal aki sejtleszivasra jott: Szisza ez lesz neked is, meg a tobbieknek is, es 11 et szivtak le neki. Kepzeljetek azt mondta h. semmi problemat nem talaltak naluk, megsem jott ossze 4 inszembol a baba. HIhetetlen szamomra, hogy ilyen van. Remelem most sikerul nekik, es nektek is lanyok!!
Jah, es kb 2 ora korul tudtunk eljonni, utana fel kellett menni a dokihoz a zarojelentesert.
Amugy tenyleg rendesek voltak, lent a mutonel is.
Azt mondta adoki, ami nekem furcsa volt, h. 30 an kell tesztelnem, ha negativ igy jartam-- ezt nem mondta, ha pozitiv akkor oszinten szolva nem tudom mi van, de majd felhivom oket
ja, es kepzeljetek ami tenyleg furcsa volt h. ha megjon elobb , az elso napon akkor is teszteljek.. Hat ezt nem is ertettem, Kaptam utrot vagy mit, nem is tudom, ilyen tamogatot.
Megkerdeztem a tuszorepedest, azt mondta h. elofordulhat barmi, majd megnezte a lapom es azt mondta h. szte kizart. Neki legyen igaza!
Ha nem sikerul akkor januarban mehetunk ismet.
Szoritsatok nagyon hogy ne kelljen visszamennem!
Mikor is mentek pontosan? Sziszaval kepben vagyok de Gabci, Pannus? Pannus ugye jol vagy?
Gabci, az nagyon jo lesz! Sztem, en is szivesen elmennek oda! Jo vacsizast!
Jok legyetek, irjatok, Puszi mindenkinek!