Sziasztok,
sajna ilyen még nem volt, de teljesen el vagyok havazva és egyszerűen nem tudok ideülni.
Most apa játszik Eszterrel, kértem 10 percet fürcsi előtt, hogy írhassak.
A Lányok nagyok édesek - a férfiú is
.
Ági,
nem szokott bejelentkezni a védőnő? Ez azért durva, hogy csak úgy becsönget.
Nekünk kaputelefonunk van és ha Eszter alszik, én mindig melléteszem - így nem csöng. Ha valaki akar valamit, akkor jön később.
Akit várok, az meg tudja, hogy a mobilra csenget egyet és lemegyek ajtót nyitni.
Fülbevaló,
Eszternek sincs, a kórházban azt javasoltak, hogy 3 hós koráig nincs kialakulva a fülcimpa, ha nem sürgős, várjunk egy kicsit.
Vártunk - várunk - el is maradt. Mindig megbeszéljük, hogy jövő hónapban
.
Hó,
az mi?????
Szegeden ezen a télen basszus nem esett még hó!!!
Irigyellek Benneteket. A szánkónk ott áll szűzen
.
MEGYEK VASALNI
.
Polivitaplex-
rázza a hodeg szegénykémet, amikor adom be, ma már egyáltalán nem volt hajlandó meginni. Ezért fecskendőbe felszívtam és beleadagoltam a szájába.
Oscillo,
én is úgy olvastam, hogy hetente 1 dózis, de nekem is megas a szöveg. Kérdezd meg a patikában. Ha nem megy, itt Szegeden van a Sas Patika, ott van kimondott homeós gyógyszerész, aki segíteni tud.
Krisz,
rosszul írtam bocsi: Krauterblut.
1 éves vérvizsgálaton derült ki, hogy Eszterem vashiányos. A drnő tudja, hogy nem szívesen adok Neki gyógyszert, ezért javasolta ezt a készítményt. Nem olyan gázos az íze
.
Nektek is kellene szedni?
Andi,
szerencsés vagy, hogy semmi ilyen trutyit nem kell szednetek! Azt mondják, az anyatejes babák nagy százaléka vashiányos.
Nekem az a felháborító, hogy a szülés óta 1 vérvételem volt (a kórházban), azóta én le vagyok tojva. Közben lehet, hogy olyan vitaminhiányom van, ami ártalmas.
Enci,
nem semmi, hogy olyen későn jöttek ki a fogacskák! Gondolom, tele volt a hócipőd már a kérdésekkel: "mennyi foga van már?"
.
Lányok,
Babócáitok mióta járnak?
Mikor ültek fel?
Mikortól másztak?
Első fog?
Jó éjt!
Kriszti