Sziasztok,
megint itt vagyok.
Regi, mire kaptál időpontot nov.27-re? Visszaolvastam egy darabig, de ezt már nem. 5-6 tüsző TÖKÉLETES, abból 1, de akár 2 is megnőhet ( azt hiszem 22 vagy 12 mm az idelális méret ) és akár IKREID LEHETNEK !!!!!
Tegnap voltam a leletemért, pontosabban a szövettani eredményért. Nem kaptam a kezembe, majd hétfőn, de az kiderült, hogy tényleg terhes voltam ( doki mondta, mi tudtuk ), merthogy mintát vettek abból amit kivettek belőlem 3 hete, és egy 1,5 cm nagyságú izét vettek ki belőlem, ami valóban a gyerek volt. A gyerekem. Úgy éreztem 15-16 db kést szúrnak a szívembe, mikor mondta a doki. Elvették tőlem 1,5 centis gyerekemet. Mindegy....nem, nem mindegy. Elpoénkodtam persze kifele jövet, mindig ezt csinálom, mikor összeomlok belül. Dumám: na, 1,5 centiig eljutottunk, egyszer csak összejön teljesen. ( úgy csináltam, mintha ki nem szarná le, ráérünk, majd mindig kicsit nagyobb sikerül ). Hát, csajok, nem kívánom én ezt senkinek, főleg nektek nem. Inkább sikerüljön később, mint így. Totál veszteségnek érzem, pedig kicsi volt, nem ember, csak egy kezdetleges pontocska. Öszintén, kicsit feladtam. Nem is akarom én ezt. Nem is vagyok felkészülve. Ez a 2 hét terhesség teljesen felforgatott körülöttem mindent: no cigi, no alkohol, no kávé, no capuccino, no gyors kaja, no 1 kg-nál nagyobb emelés, de annál több magamra figyelés, pihenés, vitamin tömés, mindenféle egészséges kaja zabálás, alvás, mert hulla vagyok, melleim bedurranva. Kell ez nekem? Szeretek kávézni, capuccinozni - függő vagyok, szeretek 1-1 páleszt bedobni, ha szar napom van, valamikor ebédre is csak egy szenyót dobok be, szeretek dolgozni kifulladásig. Hülye vagyok megint mi????????????
Most valamikor november elején megjön a menzeszem, aztán menni KELL Tapolcára, úgyhogy inszemezünk, arra rendbe kell tenni az agyamat. Megtennétek helyettem? Akár kalapáccsal is? Mondjuk a dokim tegnap is mondta, hogy mivel nekem ez már 2. méhen kívülim volt, nagy az esély a következőre is, kérjem a lombikot ( 2 inszemem volt, de csak a 3.után lehetne )
Szisza, megkérdeztem tőle, amit írtál. Azt mondta, hogy a jobb petepészkem úgyanúgy termeli a petesejtet, nincs petevezető, de a kürt ( ? ) a petesejthez igazodik és azon tud lejönni. Így igazából nem marad ki egy hónap sem. Utána kell néznünk ennek csajok.
Megyek, mert pörkölt mára a rendelés, meg teregetek, 10-re meg jönnek ablaküveget cserélni ( szomszéd fűkaszával lyukat tett a júniusban cserélt üvegre ! )
Mindenkinek szép hétvégét !