Nem irigyellek titeket anyóstéma miatt, de hát nem véletlenül van az a sok anyósvicc.
Egyébként a rokonoktól mi sem kaptunk eddig semmit, de ez nagyrészt azért van, mert pár éves kisbabás senki sincs a családban, így nincs kitôl örökölni. Anyósék pont a múlt héten adtak nekünk pénzt, amit el sem akartunk fogadni, mert nem állnak annyira jól, de a végén a párom már úgy érezte, megsérti ôket, ha nem fogadjuk el. Ôk azt mondták, nem akarnak olyat venni, amire nincs szükségünk vagy nem tetszik, így inkább így járulnak hozzá a szükséges kiadásokhoz. Szerintem tök korrekt. Egyébként nagyon kedves emberek, és nagyon sokat is segítenek (most nem anyagilag értem), ha minden így marad a szülés után is, akkor azt hiszem, nagyon szerencsés leszek... Már csak azért is, mert látom, hogy a páromnak milyen fontos, hogy jól kijöjjek a családjával, ami persze érthetô is.
Szüleimtôl sem kaptunk eddig semmit, de tôlük ezt nem is várjuk most el, mert a házvásárlás kapcsán nem kis összeget adtak kölcsön, hogy ne bankból kelljen hitelt felvenni. Meg szerintem ôk akkor vesznek majd inkább cuccokat, ha már látják az unokát. Akkor már talán ôk is jobban átlátják, mire van szüksége.
Pár napja nagyon nehezen kapok levegôt. Lehet, hogy a Picúr elkezdte nyomni a tüdôm? Nagyon rossz, kicsit talán olyan érzés, mintha egy pánttal leszorítanák a tüdômet, és nem tudnék elég mély levegôt venni, csak olyan felszíneset, így kb 2 percenként nagyot sóhajtok, minhta pótolnom kéne a hiányzó levegôt. Nektek nem volt ilyen érzésetek?
Timurr, ôszinte részvétem a vércukor mizériádhoz.
Reméljük, jó lesz az eredmény, ha már ennyit kell kínlódnod miatta...
Zsuzsa, neked meg örülök, hogy úgy tunik, minden rendben a cisztával meg a keményedésekkel. Azért megy továbbra is a drukk.
Voltam tegnap a bôrklinikán, jó is meg rossz is a hír, amit kaptam. Nagyon filóztak rajta, hogy mitévôk legyenek, mert az általuk használt skálán (hogy mennyire veszélyes egy anyajegy) közepesen veszélyesnek találtatott az anyjegyem. Szóval azt mondták, akár maradhat is, és akkor negyedévente meg kell mutatnom, de akár ki is vághatják. A rossz hír az, hogy ha mondjuk negyed vagy félév múlva kiderül, hogy ki KELL vágni, akkor abba kell hagynom a szoptatást. Hát, gondolom ilyen helyzetben nem lehet egyértelmuen jó döntést hozni, én mégis azt választottam, hogy ne vágják most ki. A családban már elôfordult olyan eset, hogy kivágtak egy anyajegyet, de nem sikerült jól a mutét, és meg kellett ismételni, ami ha nálam elôfordul, már eléggé rosszul jönne ki az idôhiány miatt. Másrészt az is lehet, hogy soha nem is kell hozzá nyúlni ehhez az anyajegyhez, és most csak a terhesség miatt nôtt meg, ami teljesen általános, pláne, hogy még olyan helyen is van, ami egyébként is nôtt. Ráadásul nagyon idegenkedem attól, hogy babavárás alatt pont a mellemet vagdossák, amikor az amúgy is átalakul. Más lenne a helyzet, ha nem mocorogna egy Picúr a pocimban. Szóval abban maradtunk, hogy figyeljem én is, de ha nem látok változást, akkor május-június körül menjek vissza. Hát ez van.
Borbolya