Koszi Lanyok, kedvesek vagytok
A helyzet az hogy meg csak nem is bogtem igazan emiatt..marmint ugy rendesen. Nyilvan volt mar konnycsepp de az nem egy siras. Sztem ez sem jo
Probalok atallni masra, agyilag, de ezt tenyleg marha nehez
Van egy csodamagnesem, lehet raragasztom a fejemre
Ma elmentem zumbazni, ne tudjatok meg milyen jo volt:) volt olyan pillanat h. majdnem elsirtam magam, nem vicc, olyan megkonnyebules vagy nem tudom mi.
Jovo heten is elmegyek. Sajnos felszedtem egy ket kilot
( nyilvan tobbet
) meg futni is akarok, persze a parom egyaltalan nem ugy jar ahogy en mennek:( egyedul felek oda kimenni, ahol lakunk meg annyira nem jo kornyek h. ott futkozzak, marmint levego szempontjabol.
na es kepzeljetek, volt hogy en vigasztaltam vkit h. kicsit terelje el a gondolatait masfele
Vicces,nem ?
En homerozok, meg csinalok majd LH tesztet is de csak magamnak, marmint nem akarom e szerint iranyitani a dolgokat, azt rahagyom a paromra
Azert jo nekem ez az LH teszt mert ebbol pontosan tudom mikor jon meg a mensim
nekem az elso negativtol szamitott 14. napon megjott eddig 4bol 4szer
sztem ez egy jo jel, mert jol mukodik a szervezet, nem?
A szex az nalunk is gepies, marmint reszemrol.. ha pe korul vagyunk akkor gyertyazok.
erdekes ez amit irtal a meddosegrol, szisza.. tudod en soha nem tudtam elkepzelni h. gyerekem lesz.. es volt egy rokonunk akinek nem lehetett, es en vegig ugy voltam h. nekem se lehet majd.. hat tessek--na ezert irtam h. tudtok e konyveket, sztem ezeket fel lehet oldani.
En nem tudtam megnezni a sorozatomat kedden. Mentalista. Siman elaludtam. Ja tegnap meg forditva vettem fel a bugyimat, marmint kiforditva.. JOt rohogtem amikor eszrevettem
gondoltam is h. kene lottot venni, de elmaradt
Mr. es MRS szoktatok nezni?