Szia Gabci!Köszönöm a válaszod !
Tudom másoknak sem egyszerű,nagyon sajnálok minden nőt akinak nem jön össze a baba!
Nekem már hála istenek van egy szép nagy fiam ,az elsö házasságomból.szóval tudom hogy milyen csodálatos dolog a terhesség és anyának lenni! Kívánom nektek is hogy minél hamarabb legyen egy kis baby a pocakodba,és boldog lehess !!!
Az orvosokról csak annyit hogy mi külföldön élünk már 2 és fél éve ,és ez nagyon megnehezítette a dolgomat,eleinte nem tudtam kommunikálni a dokival,de azért azt megértette hogy babát szeretnénk és elküldte a párom vizsgálatra,és mindent rendben találtak vele,ez volt egy éve.Nekem azt mondta mivel már volt egy egészséges terhességem nem lehet baj ,csak várjunk majd összejön
Hát nem így lett!
nemrég elmentem megint hozzá és kértem beutalót nőgyógyászhoz,de hozzáteszem itt legalább 3 hónapot kell várni egy időpontra.Kaptam is okt.7re.Nagyon kíváncsi vagyok mivel kezdik majd a kivizsgálást.Ki tudja itt hogy müködnek a dolgok.
Nem értek az inszemhez
mikor kell most megjönnie vagy mikorra várod az eredményt?Nagyon szurkolok nektek! Mindenképp irj hogy hogy sikerült.
egyébkéntnekem még mindíg nem jött meg,addig lehet reménykedni
De nagyon ugy érzem meg fog jönni minden tünetem ellent mond a terhességnek
És sajnos már semmire sem emlékszem milyen volt az elsönél a folyás mellfeszülés ilyesmi.azt tudom csak hogy nem is gondoltam hogy terhes vagyok,mert első hónapban összejött
olyan egyszerü volt. Viszont a terhességi teszt akkor is csak 2 hetes késésnél lett pozitív.
Sok sikert nektek
szia