Szisza, hat eleg oreg volt
de normalis, viszont utana a recepcion kiderult h. nem minden ugy jo ahogy o irta.. a paromnak a spermavizsgalata lehet jo lesz
marmint egynek
meglatjuk. Igen, az megvolt, es el is fogadtak . Igaz nekem nem olyan volt mint amit itt csinalnak, hanem a masik fajta az UH s, amit itt csinalnak az rontgenes , mar ha jol tudom a roviditeseket. Ja, igen, volt, de a 3. napi februari, arra azt mondta a doki h. regi
es akkor mar ismetlik a 22. ill 21. napot is.
Ami az idopontot illeti ugye ciklusfuggo, tehat ha nem tudod mikor jon meg nem tudsz idopontot egyeztetni, most, de en tudom ill remelem nem most hagy cserbe a szervezetem
nekem mindig 14 nap az utolso poz.LH teszt ill az elso negativ LH teszt idopontjatok, igy ez okt 5 lesz, es 7 re kertunk is idopontot, mindkettonknek. Igaz a paromnaknehezen adtak de azt mondta meg fogom verni ha nem tud jonni rendes volt a no, adott neki
Lesz AMH is. es remelem legalabb olyan szep lesz az eredmenyem mint neked
azt mondta mar a doki h. 0.2 eseten ne is remenykedjunk. Legalabb kozolte.
Ja, majd mennem kell meg clamidia meg ilyen noi szuresre is, de en sztem el fogok itt menni helyben okt 8 an , megnezetni ezt a polip dolgot. En nem hiszem el h. barmi lenne, mert folyamatosan jarok ellenorzesre az utobbi idoben, nem tudom elhinni h. egyszercsak odanott..
Vegulis, mondjuk nekem jok a hormonjaim, paromnak keves a spermaja, akkor a kov. ciklusban mar kezdhetunk is, nem? marmint az azt jelenti h. nov. 1-el. Addigra varom akovetkezot
Toltottem le egy jo kis applikaciot a telomra. Oda viszek fel minden adatot: homerseklet, tunetek, nyak, szoval mindent, es meg ki is szamolja pontosan mikor varhato az ovu, es a kov. mensi, az elozoleg bevitt adatok alapjan. Sztem jo, mert mindig keznel van.
Nem szoktal LH tesztet csinalni? egyreszt akkor idoben tudtok prbalkozni, marmint tuti h. mikor jo
igaz nekunk nem jott ez ossze eddig, masreszt meg pontosan meg tudod figyelni a ciklusodat, a lutealis fazis mindig ugyanannyi. Bar vegulis most mar mindegy, nem ?:) bent vagytok a programban, innen mar figyelnek ezerrel
felesleges lenne. Remelem neked is minden klappolni fog naptarugyileg: hogy nem hetvegere esnek a jo napok!
arra vonatkozoan montak neked vmit hogy mi az mensi elso napja? marmint ha Du jon meg? es mi a du? en jol elfelejtettem, mert masra koncentraltam. Elottem a no megkerdezte ha jol hallottam neki azt mondtakk ha 5-6 utan du. jon meg akkor az a 0. nap.
Na igen, ez a varakozas.. utalom hogy nem tudok tenni semmit annak erdekeben hogy elorebb jussunk.