Sziasztok!most nem tudok vissza olvasni,majd este pótolo5 perc késéssel végre odaértünk
Marha nagy dugó volt reggel.Szóval 8:20-ra beestünk,mondtam,hogy miért jöttünk.Szabit felküldték az emeletre sperma vizsgálatra engem meg leültettek ott,míg megcsinálták a beutalót a vv-re,mert ott most nem csináltak,mert valami nem volt jó.Át kellett menni a János kórházba.Na nagynehezen megtaláltuk,tettünk egy jó nagy kört a szakadó esőbe.Ott viszont rengetegen voltak,de elég gyorsan szórták ki őket.Már kint citerázott a lábam,annyira féltem,mert egyik nő se volt szimpi (4-en voltak). Aztán mikor én kerültem sorra már nagyon rosszul voltam.Éreztem,hogy nem fogja szépen levenni.Így is volt!Pedig nekem nagyon szépen le lehet venni,ez meg forgatta bennem a tűt,meg amikor cserélt akkor se fogta meg rendesen,éreztem.Fájt is,meg elég sokái vérzett is
Persze azt az izét amivel nézik a méh öregedést,azt nem csinálták meg.Majd megcsináltatom,én oda nem szeretnék mégegyszer menni
Na mindegy,vissza mentünk,aztán mondták,hogy menjünk fel az emeletre,de én előtte ittam egy kávét,mert nagyon álmos voltam.Felmentünk,egy csaj volt előttünk.Hamar bekerültem.Az az idős doki vizsgált meg aki a múltkor felvette az adatokat.Annyira kedves volt!Még a villanyt is lekapcsolta,hogy ne érezzem magam annyira kellemetlenül,persze világos volt,de nem annyira.Aztán elkezdte mondani az aszisztensnek,hogy bal oldalon van 3 db 8 mm,3 db 5 mm, jobb oldalon pedig kb 15 db füzér alakzatban.És ennyi,én meg nem is kérdeztem,csak azon járt az agyam,hogy felvehessem a bugyim.Én iszonyat szégyenlős vagyok,még világosban szexelni sem szeretek...Ugyhogy így jöttem,ki,hogy nem tudom miről beszélt!Ciszta vagy pete?Mert azt mondta,hogy nem tudja megmondani,hogy volt e már peteérésem.
Vissza mentünk a recepcióra és kérdeztem,hogy hogyan tovább.Azt mondták,hogy ha megjön a menszim akkor hívjam őket és kapok időpontot az átjárhatóságira
Ugyhogy ennyi volt ma
Még kb 2 hét mire megjön
Már úgy kezdeném. Egyébként szerintem jobb oldalon el lehetek záródva mert ott fájt amikor ott turkált az uh-val.Nem tudom,majd kiderül
m,csak gyorsan leírom,hogy mi történt :