Szisza, Szokott, de nem 10 nappal elotte es nem ennyire..mar attol tartok vmi bajom van.. de nekem nem ugy faj ahogy masok szoktak irni ha babasak. Mindegy majd kiderul mi lesz..
Voltam mar atjarhatosagin, minden rendben volt, es haaat. Nem akarlak megijeszteni: maga a vizsgalat nem fajt, olyan mintha megjonne es gorcsol a hasad, csak utana majdnem elajultam.. ill ha nem ultetnek le a varoban akkor igen. De ez allitolag attol van am,hogy en rogton utana felkeltem.. Elmeletileg meg vagy 10-15 percet fekudni kellett volna akkor semmi nem tortenik. Ja meg utana is gorcsolt a hasam, doki hozott is utanam kataflant de nem kellett annyira nem volt veszes, csak a hirtelen valtozastol leesett a vernyomasom. Szoval erre keszulj, nem faj, mintha mensi lenne csak, de gondolom mivel neked korhazban csinaljak, nem fognak egybol felkelteni.
Magas volt, most mar alacsony
de erre a doki azt mondta nem gond, abbahagyom most a bromot, aztan vmi homeopatiasat szedek. En vegig arra gondoltam h. attol fajt a cicim.. mivel az elso honap gyogyszer utan enyhult, meg a mensis gorcsok is.. Faradtsag nem jellemzo ram, marmint akkor, a heten azt hittem meghalok, sot mult heten majd mindennap aludtam du.
egesz du. Megvaltozott a munkaido es kikeeszultem tole
mivel 6-ra kellett menni, mar 5 elott keltem. Normal eesetben meg fel 6 kor kelek. igaz csak fel ora , 40 perc de kesz voltam tole.
A ciklusom az nekem annyira pontos, ill en nem vezetek semmit, csak annyi h. csinalok LH tesztet, es eddig ez mukodott is: az elso negativ nap utan 14 nappal jon a mensi. Oramu
Most ha minden igaz ez keddre esik, de nem biztos mivel eleg keson ( fel 10 este) tudtam csak csinalni tesztet, de tiszta feher volt.. Meglatjuk. Tudod akarmilyen remenytelen is, mindig remenykedek mesi elott. Amikor megjon akkor meg kesz vagyok
igaz nincs tunetem, de akkor is.. ill van, a mensire.. Mindig mondjak h. ha terhes is vagy olyan gorcseid vannak mint mensikor- de sztem nekem ezek rendes mensi gorcsok..
Pannuska, tenyleg ott mizu?