Sziasztok!
Bocsánat, kicsit eltűntem.
Üdv az újaknak, bár én is eléggé az vagyok!
Konc tanár úrról annyit tudok, hogy júliusban volt végig szabadságon, aztán kiderült, hogy augusztusban is végig... Remélem nincs baja. Mammográfiára ott a Szent Jánosban kb 2 hónapos a várólista. Július 25-én szeptember 30-ra kaptam időpontot...
Így október 1-re a konzultációt. Most kezdtem a ciklusomat, kb akkor kezdem majd a következőt, és nagyon remélem, hogy egy inszeminációra sor kerülhet.
Csopke: kell beutaló - nekem a háziorvosom adott, de nőgyógyász is adhat. A telefonban nekem elmondták, hogy vigyem a házassági anyakönyvi kivonatunkat és lehetőleg minden papírunkat, ami eddig megvan. Elfogadnak: hormonvérkép (3-5napos, 18-21nap), teljes vérkép, nőgyógyászati vizsgálat_citológia, chlamidia stb., párodnak spermakép - viszont 1-et tuti ott kell csináltatni. Na meg elfogadnak még átjárhatósági vizsgálatot is, ha utána nem volt semmiféle beavatkozásod. Ha ezek valamelyike nincs meg, akkor ők beutalnak erre. Az AMH-t fizetni kell, a többit nem.
Telefonálás után az első konzira kb 1-1,5 hónapot vártam. Az első konzin kaptam beutalókat a hiányzó vizsgálatokra: kb +1 hónap telt el. Viszont számolni kell azzal, hogy csak akkor mehetsz el ott átjárhatóságira, ha már megvan a citológiád, és kiderült, hogy nincs semmi fertőzésed, ha azt is ott csináltatod a chlamidiát és citológiát, akkor az plusz 2-3 hét. Nekünk ezért csúszott. Aug 12én kaptam időpontot a következő konzira október 1-ére... de nyár volt és sok helyettesítés, 2 orvos dolgozott.