Sziasztok csajszik!
Gemini:
Én korábbi táblázatból néztem az időpontot, de ahogy látom a mostani alapján, tényleg a március 5. és az április 9. tűnik jónak.
Tehát maradjunk is ebben.
TEHÁT:
MÁRCIUS 5. KISMAMA TALÁLKOZÓ.
HANNAK.JUDIT@MAILBOX.HU Erre a címre irjon mindenki! És akkor szervezem. Ha nem irtok akkor nem szervezem, de szivesen teszem..
Hajni20:
Nekem már most ekkora a hasam
De vedd hozzá, hogy én közel sem vagyok olyan vékony testalkatú, mint te, szóval már előtte is volt egy kis pocikám, ráadásul úgy látszik én ilyen extra-méretű-hasú kismama vagyok, mert rajtam már egy hónapja is látszott...
De ne hidd hogy ez olyan baromira jó! Én jobban örülnék ha nem nőne igy, mert már nagyon kezdem érezni a sérvemet
Pedig még csak 4 kg-ot hiztam összesen.. az igazán nem sok.. de mégis, valahogy a hasam lehúz..
Pipocska és Gemini:
Én azért nem jelöltem be magamat a táblázatba, mert nekem mindegyik hétvége megfelel majd! Azt leszámítva, hogy szombatonként 2-ig előadásom lesz egyetemen, semmi nem lesz, mindig tudok úgy szervezni, hogy jó legyen a szombat. Nameg ha én szervezem, úgy hiszem fölösleges is, hogy magamat bejelöljem, mert a többség döntéséhez igazodva oda szervezem
Jógára nem akarok menni, én tai-chire járok
Johanna1975:
Kérlek ird meg e-mailben nekem a helyszíneket!
hannak.judit@mailbox.hu még mindig
De ezentúl a mailcimemet oda is irom majd minden aláírásomba
Wica:
A teát annak nem javasolják, aki magas vérnyomású... koffeint nem tartalmaz, viszont teint igen. Aminek ugyanolyan (csak tartósabb) a hatása, mint a koffeinnek, nem lehet rászokni és legalább 10 literrel kell meginnod ahhoz, hogy felérjen 2 csésze kávéval. Szóval nem olyan erős
Viszont pl. akiknek alacsony vérnyomásuk van (mint pl. nekem), azoknak kimondottan ajánlják, mert nem dobja meg a szervezetet, viszont jót tesz. Na meg vizhajtó hatású is, és tisztítja a vesét.. habár erre most nincs szükségem azt hiszem
Vikó:
Tegnap éjjel én háromszor ébredtem fel arra, hogy belölről a "belem" hatalmasat rúg belém, amitől megremeg az egész hasfalam..
Szóval megengedtem magamnak azt a szerény feltételezést, hogy talán a baba volt és nem a gyomrom rugott meg
Adri77:
Velem nagynénim közölte, hogy én a 15. héten egyszerüen nem érezhetek babamozgást, mert az lehetetlen. Ha pedig azt érzem, akkor nem 15 hetes vagyok, hanem legalább 18.. különben is nagy a hasam, szóval biztos vagyok már 18 hetes.. az orvos téved.... Ilyenekre számithatsz még
És ráadásul a nagynénim egy okos értelmes nő!!! Ez a durva, nem a ráspoly..
Csmarti:
Nagyon sajnálom ami veled történt.. most itt ülök a gépem előtt és potyognak a könnyeim komolyan.. Nagyon át tudom érezni ezt. Kivánom, hogy minél hamarabb rendbe gyere! És kérlek hogy maradj köztünk ha van kedved
Rokica:
Nekem is nőtt kb. fél számmal a mellem, de én B-s vagyok, szóval nem estem kétségbe
Szerintem melltartót keress a nagyobb bevásárlóközpontokban, pl. a Mammutban. Ezeken a helyeken vannak kimondottan fehérnemű boltok.. én csak ezt tudom tippnek javasolni, még sosem kerestem ilyen nagy melltartót, de ezeken a helyeken mindenfélét láttam már..
És most rólunk:
Ma voltam ultrahangon.
A kiskrampusz nagyon jól van. 10,2 cm az ülőmagassága és a fejátmérő 3,7 cm. Az ultrahang szerint az ülőmagasság alapján 15+5 vagyok, a fejátmérő alapján 16+0, ahogy eddig is számoltam. Én maradok az utóbbi számításnál, mert már megszoktam, hogy szerdán van a váltás
Lányok! Én teljesen meghatódtam! Kiskrampusz integetett nekem! Szemből mutatta a dokinéni és bólogatott jobbra balra a fejével és integetett a kis kezével. mozgatta a lábacskáit és láttam verni a kis szívét is. Annyira megható volt, le sem tudom írni nektek. Könnyezve jöttem ki az ultrahangról..
A nemét nem tudták megmondani, mert a bokáját felhúzta a fenekéhez, szóval semmit nem lehetett ott látni.. azt mondta a dokinő, hogy talán a következő UH-nál már látszik majd
Már kiváncsi vagyok, de most, hogy láthattam a Krampuszkámat már nyugodt vagyok..
Egyébként az előbb egy akkorát rugott belém bal oldalon, hogy beleremegett a hasam
hanee (16+0)