Sziasztok,
Én is új vagyok ebben a topicban,immáron 7.hétbe lépve! Először válaszolgatok aztán írok magamról, OK?
Falina!
Ne várd meg a 12.hetet mert pont azt olvastam a neten, nem egy helyen, hogy aki nem keresi fel a védőnőt a 12.hét előtt, az nem jogosult a támogatásokra! Gyed, gyes.... Én holnap megyek hozzá, és nem zavart el, sőt örült hogy minél előbb megyek!
Dunyi!
Hogy elmond-e vagy sem...babonás vagy? Immáron a neten több százan tudhatják!
De félre a tréfát, nálunk is csak a szűk család tudja...így ők is jobban tolerálnak dolgokat, és nem hiszik azt hogy "megzavarodtam". Koccintani, mi is csak a 12.hét után fogunk először.A barátok csak ezután tudják meg!
Ja, lányok mi az a szám a + után? nem tudtam megfejteni...
Na jó magamról is írok pár dolgot.
Én első tünetként a mensi előtt 1 héttel pecsételgettem, de annak még nem tulajdonítottam nagy jelentőséget! kb 5-6 nap után elmúlt.
Másik tünetként a melleim feszültek nagyon és a bimbóm iszonyatossan érzékeny volt és fájt, illetve rettentően izzadós lettem! Ami hál'Istennek nem "szagos" csak baromi kellemetlen, mikor már az oldalamon folyik a víz!
Ja meg iszonyatossan fáradt vagyok állandoan, a vérnyomásom 80-85/50 környékén mozog! Ehhez émelygés, szédelgés és fejfájás társul néha.
Még szerencse hogy nem vagyok hányós fajta... bár még azt mondják, még lehetek...
Görcseim nincsenek, inkább állandóan fel vagyok fújódva, mint egy lufi, és inkább a derekam szokott fájni. Bár én szerencsés vagyok, mert amióta menstruálok nem nagyon voltak hasgörcseim, csak az első pár hónapban, inkább mindig a derekam akart kettészakadni, ami mostanra kiderült számomra, hogy a hátrahajló méhem miatt van.
Nos most hirtelen ennyi.
Üdv. mindenkinek!
Enikő