Sziasztok!
Mi már vasárnap visszaértünk a mamáéktól, jól kifáradt szegény, túl sok volt neki most. MInden este nagyon későn feküdt le, ugye pénteken meg vasárnap az utazás miatt, szombaton meg a szalonnasütés miatt. Eléggé nyűgös volt most hétvégén, főleg ha a keresztapját meglátta, akkor eltörött a mécses. Hogy miért, nem tudom, de sajnáltam szegényt, pedig úgy ölbe akarta volna venni, de hát ez van. Aztán ezek miatt kicsit el is csúszott a napirendünk, de remélem lassan visszaáll. Meg most a meleg miatt is változtatni kellett, nem megyünk ki délelőtt, majd csak délután, ha felkelt.
Tegnap amúgy olyan finnyás volt, az se ízlett neki, amit eddig szeretett. Ma már megette azt, amit tegnap meghagyott, remélem az uzsi is ízleni fog neki, párolt meggy-körte-keksz kombó lesz
Jaj én is úgy utálom az okoskodásokat. Anyósom is tök rendes volt tényleg, vett neki bébiételt, de 3ból 2 olyan volt, amit még nem evett, uh nem adtam oda neki. Meg ha sírt, akkor biztos éhes, adjak neki húst. de megbeszéltük a védőnővel, hogy majd eljön és elmondja, hogy kell bevezetni a húst (el is jött, el is mondta). Meg mikor vacsiztunk pénteken, egyből nyomta a kiflicsücsköt a kezébe. Gyerek meg se merte fogni
És engem nem érdekel, hogy ő már mindent adott a gyerekeinek 3 hónaposan, én a fontolva haladó módszert választottam, mindent fokozatosan vezetek be neki, nem durr bele bumm módjára. Akinek nem tetszik, így járt. Anyukám a másik véglet: ne lássa,hogy eszünk, mert megkívánja
Érti ezt az olyanra, amit még Vilcsi nem ehet. Na mindegy,nem egyszerű, de hát nem véletlenül van 2 fülünk
egyiken be, másikon ki
Én vagyok az anyja, én vagyok vele egész nap, majd én eldöntöm, hogy nevelem (na jó, az apjának még engedek némi beleszólást
)
Ja és képzeljétek, tegnap lejjebb tettük a matracát az ágyban, mert a védőnő mondta, hogy nagyon ügyesen mászik meg mozog, hamarosan fel fog kapaszkodni, meg felülni. Uh eldöntöttem, itt az idő. Még kicsit fura, hogy ilyen lent van, nagyon le kell hajolni, de Vilcsi már megszokta. És már nem is alszik hason, össze-vissza forgolódik.
Adri: Nagyon édes a kislánykád, és nagyon ügyes, hogy már így ül. Vilcsi még eldől, ha felültetem
Az újszülöttkori képe is nagyon tündéri
Réka: Örülök, hogy Ábel ilyen jól tűri a mamázást, remélem legközelebb Vilcsi is jobban érzi majd magát
Arnianyu: várjuk majd a beszámolót!