Sziasztok!
Bocsi a késői írásért, de korán kelek, későn fekszem és még így sincs időm mindenre
kész...
Mumi jó ez a bünti sarok
Csak félek Beni nem bírná: 10 mp és felugrik mindenhonnan, mert nem bír meglenni egy helyben
Még rohanó stádiumban van szegénykém... Futkosunk utána egy séta alatt is.
Én már majd 60 kiló vagyok, szteroid óta stagnálok sajna
Kb 2 hónapja hagytam el, nem értem mért nem megy már le... Nem eszek többet se pedig. Anyu szerint nyugodjak bele, kezdek "asszonyosodni"...
Hát nem akarok belenyugodni.
Beni most esett hatalmasat 2 héte bölcsiben: leesett motorról álltában állítólag
Akkora puklija let, h még doki se látott akkorát. Pár napra rá megint ráesett
Szépen gyógyul, de van még ki huppli.
Mi amúgy nem fizetünk a bölcsibe szerencsére kaján kívül másra, max csoport pénzbe.
Mi majd mostanában megyünk mázsálásra... Kiv leszek.
Botkaman üdvözöllek!!! Kitartást!!! És tényleg összejön ha akar az a bébi!!! Mind1 h milyen az állapotod!!! Drukkolok!!! A munkahelyem rugalmas, kis csapat, otthonos, szóval ha beteg vagyok akkor otthonról tolom, nem gond vagy a kórházból
De azt már nem akarom!!! Elég volt a kórházból, ideje meggyógyulni. Én BKV közlekedő vagyok és ért már probléma (becsúszás, rosszullét stb). Ez van...
Lica, teljesen igaz!!! Népbetegség lett sajna!!!
Julcsi, jobbulást, kitartást!!!!! Mi szerencsére megúsztuk a betegségeket!
Max kis kuci meg orrfolyás volt. 1x kellett itthon maradnia 2 napra. Ja meg 1x hasmenéses vírusa vlt, de az pont csüt este jött ki így csak péntek nem ment. Meg most a lefejelésnél 1 napot. Nem egy beteges szerencsére, reméljük így is marad!!! Ha már a szülei "selejtesek" legalább Beni ússza meg
Bixi GRATULA!!!!! ez gyors volt!!!
Üdv
lilit!!!! Szerintem ne aggódj!!! A dokik beállítják a gyógyszereket!!! És a terhesség allatt csak javul általában a betegek egészsége
Amúgy milyen kint "betegnek" lenni? Én félnék idegen országban a betegségemmel kórházba kerülni...
Lica te nagyon szerencsés vagy a betegségedet illetően
Irigykedem is!!! Nem kapott el annyira és időben terhes lettél, hogy visszafogja
Mumi szurkolok ovi ügyben!!!!
Julcsi ismerős amit írsz bölcsi ügyben. Sajnos tényleg ők a pótmamák
és igen, sok mindenben máshogy viselkednek ott mint otthon!!! Nálunk is cumival alszik és van hogy ebéd utén nem alszik egyáltalán, pedig bent jóétvágyú és egyből lefekszik és el is alszik!!!! Szóval ez van. Dackorszak mindenhol van ilyenkor. Adj időt neki, majd letörik a szarva. Nálunk nem olyan hatamas szerencsére.PErsze vannak mű sírások, meg hisztik, meg egyebek. De elmagyarázom neki a dolgokat és ált megérti, bár nem hatja meg. Nagyon sokáig visítva mentünk bölcsibe. Mindig tudták h mi vagyunk
Aztán közölték h ez csak nekem szól, napközben kis kópé bent!!! Kész voltam. Az én szívemet kitépi amikor otthagyom amúgy meg jógyerek és vigyorgós bent!!!!
Ja és aranyerem lett oktban amikor leépültem!!!! Nem feltétlen kell fájnia annak!!! Nekem eleinte meg a végén semmi nem volt csak vérzés tőle!!!
Licaca RÉSZVÉTÜNK!!!!! Szobatisztaság? Melyik ovi is ez??? Munkával mi lesz??? Váltasz, keresel mást?
Nálunk Beni most kezdett beszélgetni, félig babanyelv, félig érthető
Mondta múltkor pl, hogy én is szeretlek (lefekvéskor). olyan édi tud lenni!!!!
Csüt kapom 4. remicadet! Reméljük most nem cseszik el vénámat mint legutóbb... Lezsibbasztották könyöktől lefele a kezem, mert átszúrták a vénám és nem vették észre, hiába mondtam h rohadtul fáj és nem norm érzés...
Férjem küzd a porckorong sérvével tovább. Jelenleg ő betegebb kettőnk közül most! Nekem eddig úgy néz ki h bejön a pszichomókus autóttréningje
Reméljük így is marad. Esküszöm jobban érzem magam 1-1 találkozó után!!!
Na megyek aludni, holnap munkanap
Rövid volt még így is a hétvége sajnos!!! Még meditálnom is kéne...
Jó éjt és puszi mindenkinek!!!