Sziasztok hű mennyi mindent olvasni....
Salsera,
kitartást! Szombatig remélhetőleg minden ok lesz
és utána is, biztos megvárja a Bébitek a dokit
! Gondolok rád, nekem is már egyre többször eszembe jut a szülés voltunk szülőszoba látogatáson már, eléggé szimpatikus volt minden.
Kócos,
hogy vagy? mi újság? Ti hogy álltok?
Edina,
nagyon fogok neked drukkolni, olvaslak , követem az eseményeket, vagyis igyekszem
picit frusztrálnak dolgok, hogy még nincs kész, de igyekszünk, megy már a festés...
Noee,
én a használt szurikat mindig össze gyűjtöttem itthon egy műanyag dobozba és bevittem utána egy gyógyszertárba. Nagyon drukkolok neked! Sok sikert!
Mmzs,
nagyon bízom az álmodban
mindig azzal álmodom én ami történik körülöttem, gondolom ez is benne van persze, de nagyon megérdemelnéd!
Zora,
sok sikert neked is
nagyon fogok drukkolni, jól össze jöttök nagy részt egy időpontosokra
Gratulálok a vizsgákhoz!
Sansa,
mi újság hogy vagy? mennek a drukkok
Evi,
nekem sem lett az ovu tesztem pozitív, mentem a többi napokon vérvételekre, ahogy le volt írva, nem volt semmi gond....
Zsu,
sok sikert neked is, drukkolok nagyon
Janula,
szintén meg a drukk
elnézést picit eltűntem, mert a nagy melegekben lemenekültünk vízpart mellé, amikor csak tudtunk eléggé megviselt az időjárás. Elkezdett a lábam dagadni, most pedig itthon elkezdtük a festést, mosást, vasalást, ugyan még a 32. hetet kezdtem, de egyre nehezebb minden tényleg.... Voltunk a 3. kötelező uh-on, Manónk már 2100gr. Apa elég nagynak született és lehet az ő genetikája megy tovább Kisfiúnkra is.
12kg van már rajtam
aminek a doki már kevésbé örült így hogy még van 2 hónap, de a védőnő szerint előbb fog jönni a Babó. Elkezdtem lightosabban enni, pedig se cukor, édesítő nincs 1.5 éve mi lenne, ha még cukrosat is ennék, most a szénhidrátot csökkentem, ami szerintem eddig sem volt rettenetesen sok....