Új privát üzeneted érkezett!

Értjük Léna,értjük!Kép

Apjuk érti ezt a digis gépet, ráadásul hiába mutatta már, hogyan kell feltenni a képet, én nekem kínai. Már az elején megakadok, hogy ugye a fényképezőről a számítógépre,zsínorok meg hova melyiket plusz még kicsinyítsd le a képet is! Szóval...

Lir! Ezért muszály élvezni a pocakosodás minden percét, mert hát ugye mindennek eljön az ideje!Kép
Vendég

Sziasztok!

Vetettetek egy pillantást bal oldalra a bababónuszra?Már én is akartam említeni, de a DM beelőzött.Nézzétek meg, érdemesKép

Pusz

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Léna!Kép
Lehet,hogy fáradt vagyok,de nem értem az üzeneted!
Mivan???

Voltam kórházba, Taliztam, beszélgettem a szülésznénivel aki nagyon szimpatikus, aranyos és kedves nőszemély!Kép
Ctg-m jó lett, bár nem beszéltem a dokival, hétfőn megyek legközelebb.
Anesztes doktor úrral is jó alaposan beszélgettünk mindenről, töviről-hegyire.
Lir! Nem adott tel.számot mert a szülésznéni fogja őt felhívni. Ha nincs éppen bent a kórházba akkor is egy órán belül ott van és melegen ajánlom neked is Sorbán dr.-t. Messzemenően jó benyomást keltett bennem, jó fej nagyon és hát a Söfis topik is erről árulkodik...

Most mennem kell egy kicsit vízszintesbe mert kivagyok mint egy liba! Nem vagyok én ehhez hozzászokva vagy mi van velem? Öregszik az édes teher?Kép

Ilona(35+4)
Vendég

Én ma a brendonba megvettem a zenélő forgókát a kiságyra! Nem tudtam ellenállni, olyan jó kis hangulata van! Persze gyerekágyunk csak szombaton leszKépna mindegy. Így hát addig feltettem apuka íróasztaláraKépbiztos örülni fog nekiKépmindjárt jön!
Jól elvagyok?
Vendég

akkor lassan:
szal, én régesrég Sára előtt a dmben dolgoztam
, és van egy naccerű akciójuk, miszerint az aktuális évebn született babák kapnak egy kuponfüzetet(tavaly 25 ezer Ft értékben)amit elsősorban dm üzletekben elsősorban babás termékekre lehet beváltani.
Na ezt akartam elmondani már rég, de mivel ez igen hosszú részletesen, így halogattam.Na de!
Ma reggel vettem észre bal oldalt egy kört, benne az ücsörgő babával.Főlé írva dm bababónusz.
Szal, a dm feltette ide a reklámot, nem kell nekem elmondanom, tik is eltudjátok olvasni a részleteket.
Ilona, így már ok?
Voltam kisbabát látogatni, majd holnap jön a mese, mert igen-igen álmos vagyok, osztán a sztrapacska sem akar lecsúszni.

Na tsók, LÉna

nuska

Sziasztok Kép

Tegnap hülye továbbképzésen voltam napközben, majd' elaludtam rajta Kép))

Aztán........ elmentünk Lilinek vásárolni egy-két dolgot... mondjuk mindent nagyjából Kép
Vettünk ruhácskákat, meg textilpelust, meg hálózsákot, meg törölközőt Kép Lefoglaltuk az
ágyikót, jövő pénteken megyünk érte Kép))))

Lassan azért alakul nálunk is minden, úgy tűnik, kis családom végre nekiáll kifesteni a lakást, jövő hétre tervezik a nagy nekifeszülést Kép

Annyira várom, mert kis szerencsével addigra elkészül a pelenkázó is, és nekiállhatok átmosni a ruhákat, meg bepakolni Kép

Ilona, mikor kell fizetni az antesztes dokinak? csak ha igénybe vettem, vagy előre? És van megszabott tarifája? Én is dr. Sorbán-ról hallottam csupa jót, úgyghogy ha valaki, akkor igyekszem őt választani...
Szoba-ügyben mik a hírek? Kép

meséljetek lányok Kép
lirian

Sziasztok!Kép

Megyek csavargyárba, bár még a tegnapi kiruccanást is érzem, de mindegy, mert muszály.
Majd leírom.

Sorbánnak annyit mondtam,hogy tisztába vagyok a dolgokkal, mármint,hogy ő nincs mindig bent, ill. hogy hálás lennék ha majd bejönne miattam ha úgy alakul, de akkor is ha épp bent van, szóval megértette.
Viszont ezt el kell döntened, hogy kéred-e, mert adott esetben késő lehet mire beér. Beír a naptárjába és akkor hívják őt és fogja tudni. Felírja magának,hogy milyen gyógyszert szedsz,meg stb,stb...
A lényeg,hogy gyakorlatilag ő is részt vesz a szülésben (így vagy úgy) de van neki is feladata nálad.
Én olvastam is,hogy (20-25 ezer), a végén.Ez van.

Szobafoglalás a 38. héttől a szülésznő szerint, de én majd előbb.

És hajrá Lir! Mindjárt itt a március is!Kép

És Léna imádom a sztrapacskát, nekem könnyen lemegy!Kép

Szép napot!

Ilona (35+5)
Vendég

Tehát lehet az, hogy felkérem, max mégsem veszem igénybe a segítségét, és akkor nem is kell fizetnem? Kép

LIr
lirian

Így van! Sőt! Azt is mondta,hogy mire "kiérdemeled" az EDA-t addigra te magad is rájössz,érzed már,hogy kéred,avagy sem! Kép
A vajúdási időt mindenképpen lerövidíti 2-3 órával, viszont a kitolási szakaszt meghosszabbíthatja, mivel 50 %-kal kevesebb ingert érzel,de ez sem törvényszerű, mert ha te jól nyomsz akkor csak rajtad múlik!
A vajúdás alatt még aludni is tudsz,de mindenképpen erőt gyűjtesz a kitoláshoz.
Most ennyi jut röviden eszembe és jobb ha ő adja elő!Kép
És mivan ha "rosszul" adja be? Ennek is megvan az esélye: 5-10 ezrelék! Ha érdekel leírom,de nem bénulhatsz le!!! Nagyon sok a tévhit! Neki kötelessége elmondani,ismertetni minden eshetőséget!és ezt meg is teszi!Kép

Kép
Vendég

Rendben, holnap beszélek a szülésznővel, hogy mik a hírek ezügyben Kép

Meséljetek, mik a hírek felétek? Kép

Ma úgy felhúzott az anyám, hogy a vérnyomásom közelítette a kritikus értéket Kép
lirian

Szia Lir!Kép
Nem vagy túl bőbeszédű mostanába!?Kép

Tegnap összeállt a kiságy!Tettem fel képet!Nem túl sok látszik,de belőlem annál inkább!Kép

Holnap megyek ctg-re megint, késő délután,este felé.
Illetve felhívom a dokit,hogy milyen lett a vérképem.

Kép
Vendég

Nem vagyok bőbeszédű? Kép
hááááááááát, ma nagyon összevesztem az anyámmal, nincs túl virágos jó kedvem Kép

Összeraktam egy kupacba Lilus holmijait, már van egy nagyobb kazallal Kép

Hét végén nagy összerámolás, két hét múlva hétvégén nagy festés lesz itt, utána meg a visszapakolás... mit mondjak alig várom... azaz várom is, meg nem is... Kép

Te már hányadik hétben is vagy? 36? hú, emailben megírom a számomat, ne felejtsetek el értesíteni, ha bármi van, hadd látogassalak meg titeket Kép

Holnaptól újra meló, unalomra nincs esély Kép

Lir
lirian

jajj, nem látom, 37 Kép
lirian

Bő fél óra múlva megkezdem a 37. hetet, de mivel amikor a kép készült közelebb áltam a 37-hez mint a 36-hoz,így bátorkodtam öregíteni magunkat!Kép

Persze írd meg a számod! Még nem beszéltem apukával,hogy értesíti-e a babanetet, tehát nincs kizárva,hogy te leszel a hírvivő itt, majd meglátjuk még.Kép

És nem tudom milyen a szülés utáni állapot,de én leszek a világ legboldogabb anyukája, így hát jöhet bármi és bárki! LÉNA te is nyugodtan ha van kedved és csinálhatnánk majd babás talit is (itt nálunk is akár)!
Már a volt kolléganőim is bejelentkeztek nálam személyesen amikor a héten bent voltam náluk kórházba látogatás céljából.
Szeretem őket is de néha meglepödők,hogy milyen népszerű vagyok!Kép

Nálunk a festés nagyon gyorsan ment és mivel minden le volt takarva, a takarítással sem volt nagy balhé.

Meddig szándékozol dolgozni,amúgy?

Remélem helyrehozható anyukáddal a nézeteltérés!

És mostmár tényleg megkezdem a 37.hetet!Kép

Jó éjt!!!
Vendég

Sziasztok!

Lir, azért remélem nem komoly anyukáddal az összeveszés.

Ilona, köszi.Ha úgy alakul bepofátlankodunk hozzád Sárával.Ha sikerül őt még valaha kiszednem a nyomtatóbólKépKép
Hogy tetszik a ctg?HOl csinálták? a szszobán vagy a ctg-s szobában?

Megyek, tényleg kioprtálom Sárát, mert már a patron kiszedésnél tart.

Puszi

nuska

Léna, na végre, rég hallottunk már rólad Kép Arról nem is beszélve, hogy Sáráról is kéne már egy új kép Kép

Anyám ma is felhívott, de ma nem idegesítettem fel annyira magam...próbálok vigyázni Lilire Kép

Úristen, Ilona már csak három hét.... mennyire jó Kép))

Lir
lirian

Itt vagyok, megint!Kép

Hívtam a dokim, jó a vérképem, jövőhét kedden ultrahang a kórházba, nagyon-nagyon várom!

A ctg elég unalmas, leszámítva,hogy hallhatom a "kis szívem".Ma is fogom!Kép
Nekem nem a földszintre kell mennem és nem is időre,mint ahogyan ott, hanem a szülőszobánál,de nem bent és egyelőre még nem hallottam semmit onnan bentről, pedig felkészültem rá.Kép Lehet, hogy jól levan szigetelve?

És Úristen,igen! Már nincs egy hónap hátra,az tuti és itt a vég és akkor kezdődik az élet...Kép

Ilona (36+1)
Vendég

Léna!

A szülésznő azt mondta,hogy jó lett a ctg, de nem elemezte nekem!
Az alsó diagram az enyém,azt tudom,de nekem fel-fel ment többszőr is. 3-szor 20-ra, 2-szer 25-re, 1-szer 30-ig is, meg vannak 10-esek is és hát egyenes szakaszok is. Melyik az az érték amit majd már érezni is fogok? A kedves hugom tudta,de már nem emlékszik rá, engem meg érdekelne...Kép
Vendég

Ilona
a felső a baba szívhangja, az alsó a fájásgörbe
de megnézem az enyémeket
pill
na, télleg, de okos vagyokKép
nekem az alsó végig egyenes volt.szülés közben is max 60ig ment fel.Az az igazság, hogy nem tom milyen a 100%, nekem már a 60 is több volt, mint elég.De olyan 40 körül már érzed majd.
Izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Na elmék ebédelni, majd jövök még.

Puszka

nuska

Ilona!

mikor nézik a méhlepény elöregedését, vagymit?
Másképp megfogalmazva mikor van az utolsó előírt UH?

Holnap megyek a dokihoz, már egy seregnyi kérdésem van összeirkálva Kép
lirian

Lir, én úgy tudom, hogy az elöregedést csak túlhordáskor nézik, az uccsó uh. meg a 38. héten van

nuska

Hajjaj...KépLéna!Ez akkor tényleg izgi, de olyat is olvastam itt a neten,hogy ez még abszolút változhat és lehet, hogy mire kellene elmúlnak ezek a görbék. Ha azt vesszük,hogy 100-ig mutatja a papír akkor ez most nekem elég is,azt hiszem.Kép

Lir! Szerintem nekem már 25.-én az uh-on ezt is fogja nézni, vagyis tuti, de ezt eddig is nézte, eddig mindig "0" volt.

Szerintem a 38. héten már az utolsó uh lesz!Kép

Már elővettem a sport táskát, meg kimostam a papucsot,amit viszek és ma a málnalevéltea mellet megnézem a TENA bugyit és betétet mert én még azt se kaptam,Olyan helyen sem,hogy Duna Plaza, nem tudom hol élünk...
Vendég

Ma én is elsétálok a gyógyszertárba, megvenni az első dolgokat a táskámba... Kép

Kezd az egész tényleg izgalmassá válni Kép

Ma Lili rég nem tapasztalt aktivitást mutatott, ebédnél alig bírt magával Kép))
lirian

Hétvégén itt voltak anyuék meg a hugomék is.
Anyámnak megmutattam,hogy a tenyerem befér a pocim fölé rendesen. 3 gyerek után is láttam az arcán és mondta is hogy már nagyon a vége felé járok.
Lehet,hogy a dokinak igaza lesz és megszülök február elején? Nem bánnám, azt hiszem, vagy csak most nagy a szám?Kép
Vendég

Ilona Kép
Hisz erre várunk 40 hete Kép)
Úgyhogy no para, örülj ezerrel Kép
lirian

Halihó!

A múltheti ctg-hez képest, most tök egyenes az én diagrammom. Szóval megint jó lett,de azért kedden a doki orra alá dugom, nézze meg ő is!
Ráadásul ctg is majd csak a jövőhéten lesz,de legalább egyszerre letudom!

Kaptam málnalevélteát, meg TENA bugyit és betétet is, csak összeáll a kórházi pakk. Úgy gondoltam,hogy mindent egy helyre teszek és ha indulni kell,akkor csak berámolok.

Lir!Osztottam az észt neked a tavaszi topikbaKép
És kérdezz nyugodtan!Kép

Puszi
Vendég

Léna!
Megkaptam a zsiráfos e-mailt és nagyon cuki!Kép
Te írtad,hogy a szülésnél nem tágultál és ezért csaszi és csak kíváncsiságból kérdezem,mert én mindenképp fogom inni,de te ittál-e málnalevélteát?
Vendég

Ilona, örülök, hogy teccet.Tovább küldted Lirnek?mert ha nem elküldöm neki is.
Ittam teát, illetve ittam volna, de 2 csésze után azt mondtam, hogy istenbizony én ezt meg nem iszom.Neked több szerencsét kívánok hozzá.
De ha jól emlékszem sűűűűűűűűrgősen el kell kezdened inni.
Anno én megkérdeztem az orvosom, és azt mondta(v. vmi ilyesmit)hogy mindenkinek az használ amiben hisz.
Majd beszámolsz róla.

Puszka

nuska

Nuska, küldd szépen nekem is, Ilona nem küldte el Kép
Én is vettem teát... meg mindenféle cuccot, amit be kell vinni a kórházba, kivéve a bugyit..
igazából attól kicsit félek, lehet nekünk majd ilyet hordani?
Tegnap Zsolt meghibbant: voltunk az Auchan-ban vacsinak valót venni, egyszer csak előlibegett szemérmesen egy 71 cm-es kiskirálylány ruhával, hogy ő ezt most megveszi Lilinek Kép Komolyan, már lépni nem lehet a kicsi ruháitól, és még mindig vásárol Kép
lirian

Lir!Kép

Téli topik,tegnap,19.47-kor! Ott is láthatod!Kép

Ez a Tena bugyi nem hasszoritós,sőt!Olyan laza anyagból is van.Szerintem jobb mintha a rendes bugyinkkal szórakoznánk.Könnyen szárad.

Most megint rámjött a "paramami".
Mert még nem tudom,hogy a doki beszélt-e a Sz. dokival vagy ráér-e jövőhéten ha szólok ez ügyben.
Viszont tudom,hogy elvállal arra az egy hétre mert a doki azt mondta és akkor az úgy is van, gondolom!?De és ha nem?Én nem szeretnék ismerkedni más orvossal és különben is.Ez a legkevesebb,hogy ha nincs a dokim akkor kerítsen nekem Sz.-t. Nem?
A másik,hogy még nem foglaltam szobát és tudom,hogy nem késtem el,ha a szülésznőre hallgatok,de akkor is!

Na! Tessék most engem megnyugtatni!Kép

És Lir! Zsolt viselkedése teljesen normális!Kép
Vendég

Ilona Kép)

De jó végre itt lenni Kép

Tegnap én is leakadtam, mondta a doki, hogy ráér még minden: az aneszteziológus, a szoba, minden Kép

Nyilván ő tudja jobban, csak a mi bőrünkre megy a játék Kép

Írtam neked emailt Kép
lirian

Megkaptam az e-maileket,meg a számod is!Kép

Nekem is voltak elvonási tüneteim,de a téli topiknak van egy internetes oldala ahol cseteltem egy kicsit velük, csak az angol betűrendszer volt érvényes a billenytyűzeten és az nekem baromi lassan ment és ezért meguntam hamar.Kép
Meg aztán apuka is hamar hazaért, hozattam vele gumicukrot és egy zacskóval egy ültő helyembe be is nyomtam,aztán rémült arccal kérdeztem,hogy ugye nem lesz semmi bajom!?? Hát nem lett és későb felbontottam a második csomagot isKép
Ma meg kivett egy szabadnapot mert ügyet intézünk meg ilyenek, pedig a védőnőhöz is lekellett volna mennem,de az még ráér, remélem!

Kép

Ilona(36+3)
Vendég

Most olvasom,hogy mi újság veled!
Nekem 2 hete még 3000 volt.És lehet,hogy hülyén hangzik de én az elmúlt napokban néha-néha mint ha érezném,hogy történik ott lent valami ez ügyben. De én már ugye nem is bánnám...Kép
Vendég

Az a remek, hogy hétvégén ugye nálunk pakolás össze, jövő héten festés, aztán pakolás vissza...
mindezt úgy, hogy nekem pihennem kell(ene)...

Mindenesetre igyekszem kicsit jobban odafigyelni erre...
lirian

Lir!

E-mail ment neked most, kíváncsi vagyok mikor kapod meg!Kép
Mondtuk neked Lénával,hogy jó lenne ha mostmár pihennél otthon,de amúgy ha baj lenne akkor a dokid nem hagyta volna szó nélkül!

Amúgy iszom a málnalevélteát és nem tudom miért nem ízlett Lénának, mert én ugyanúgy beízesítem mint a többi teát és semmi rossz íze nincs így!

Jól kimászkáltuk magunkat,nekem már szúrkált ott lent a hasam alján nem is akárhogy, pedig természetesen kocsival mentünk és helyben szálltunk ki, dehát ez van.
Ígyhát most megyek is vízszintesbe mert délután meg anyóspajtás jön megnézni hova fekszik majd a kisunoka meg hoz nekem valami könyvet meg befőttet isKépAmúgy meg jó fej csak most fáradt vagyok hozzá,de délutánig még rápihenhetekKép
Vendég

Megkaptam, és már válaszoltam is rá Kép

Pihenj csak, rád fér, engem biztos teljesen kikészít majd ez a hülye nyilatkozatos hercehurca...

Jó lenne már otthon maradni, érzem énis, hogy fáradok, és rosszul tűröm már a napi rutint is...
És még egy hónap munka hátravan, ha igaz... meglátjuk, mert elhatároztam, hogy nem idegesítem magam, max otthon maradok, és mindenki oldja meg Kép
lirian

Ez a beszéd!Kép

Engem meg azt hiszed hagynak pihenni?és nekem az ágyból való felkelés sem olyan mint régen,hogy csak úgy kipattanok. A harmadik telefon után már nem feküdtem vissza.Még jó hogy nem azt kérdezik,hogy megszültem-e már!Pedig az is eljön hamarosan!Ja!és nem bírom megállni,hogy ne vegyem fel a telefont mert egyelőre mindenkit imádok!Kép

(e-mail ment megint)
Vendég

...még nem kaptam meg a válasz e-mailedKép
Vendég

Válaszoltam pedig Kép

Majd eleged lesz, mikor az összes rokon és ismerős ott tobzódik körülötted, hogy mivan már Kép

Én most úgy lefeküdnék picit pihenni... Kép de nemsokára vége a munkaidőnek, utána benézünk a Tesco-ba, állítólag nem akármilyen leértékelések vannak Kép
lirian

Sárának boldog névnapot!!!!!, így utólag is.
Kép Kép Kép
Vendég

Oops Kép
Csatlakozom Ilonához Kép

Ilona, képzeld: tegnap majd' kinyúltam, annyira fájt a medencém, meg mindenem, mire hazaértünk este: kilenckor bedőltem az ágyba és reggelig aludtam... most kicsit jobb... főleg, hogy holnap szabin leszek..

Te hogy vagy? Kép
lirian

Ismerős a fájdalom,ha sokat gyalogolok, de miután rápihenek elmúlik valamennyire, dehát nem tudok állandóan feküdni meg pihenni.
Ráadásul már úgy megyek mint egy pingvin mert úgy érzem,hogy Mártonka buksija a lábam között vanKép
Ezt eddig is éreztem de tegnap apuci meg is jegyezte!Kép Ez most a legújabb változás!

Holnap nem leszek mert mennem kell táppénzespapírt intézni meghát a hugomékat se láttam már egy hete lassan!KépRáadásul ott lesz a nagymamám,a dédi.

Pihenjél holnap és te csak írányítsd a pakolászást majd,akár fekve isKép
Vendég

Jó rendben Kép
Már Zsolt is mondta, hogy ha kell, lekötöz az ágyhoz, csak nyughassak már kicsit...
De annyira nehéz, még olyan sok mindent el kell intézni.. és annyira kevés az idő már Kép
lirian

Sziasztok!Kép
Most írtam le a téli topikba,hogy milyen kalandos napom volt...
Kép
Vendég

Halihó

Ilona, ez nem semmi.ELolvastamKép
Sztem a nyákdugó szállt el, némi nyák kíséretében.Te, én nem akarlak idegesíteni, de azt mondják, hogy max. egy héten belül itt a baba.
De jóóóóóóóó.
Figyi, méledre küldöm a telcsi számomat, jó lenne 1 sms, tőled/tőletekKép

hihihi, Sára a resetet nyomkodja.

Na, mék is.
Pusz

nuska

Szia Léna!Kép
Megkaptam a számod és igyekszem mindenkit értesíteni!
Nem vagyok ideges csak szerintem nem a nyákdugó volt, de ha az volt úgyis jó!KépNekem már mindegy, vasárnap betöltjük a 37. hetet is!

Ilona (36+6)
Vendég

Ilona!

azonnal tessék bejelentkezni, hogy mik a hírek Kép

Lirian
lirian

Szia Lir!Kép
Fogadjunk,már megint dolgozol?Kép

Nincsen semmi különös azóta,de nem szívesen emlékszem vissza arra az éjszakára a kórházba!
Szóval én azt hiszem,hogy itthon azóta is csendben,lassan tágulgatokrövidülökéspuhulok, néha csikar a hasam,mint mikor megjönni készül,de semmi rendszer nincs benne.
Gondolhatod,hogy ezek után mindennap,minden időben csöng a telefon,pedig csak a szűk családi kör tud a kalandról! Ha ketten vagyunk itthon akkor én épp főzök,alszok vagy hasonló!Kép
Pedig könnyen lehet,hogy ezzel még kihúzok akár 2-3 hetet is.
Elolvastál egyátalán?Képben vagy?Mert én itt csak írogatok.Kép
És nálad mi újság?Hogy vagy?
Nagyon várom a holnapi uh-ot!!!!!

Ilona(37+1)
Vendég

Szia Kép

Kösz, megvagyok, tényleg dolgozom, de a hétvégéhez képest, ez teljesen pihentető Kép
Szombat-vasárnap összecsomagoltunk mindent, előkészítendő a most hétvégi festést... már előre kész vagyok, tegnap szabályosan potyogtak a könnyeim, estére annyira fájt a medencém.

A téli topicban olvastam valami félsoros kis megjegyzést nyákdugóról, ami mégsem az.. Kép, de részleteket nem tudok...
Gondoltam, hogy hétvégén írok egy sms-t, hogy mik a hírek felétek, de aztán gondoltam jelentkezel, ha van valami fontos... Kép
lirian

21.-e péntek 19 óra körül írtam.Tessék elolvasni és nem fél soros volt!
Léna szerint volt nyákdugó,ami persze nincs kizárva,csak a könyvek szerint az valamilyen kocsonyás,zselés valami és én ilyet nem láttam. Inkább hasonlított magzatvízhez,mármint olyan híg volt.
Írtam volna akkor is ha tovább bentfog a doki vagy ha tényleg víz lett volna akkor meg jött volna vele már Makk-Marci is...
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?