Sziasztok Lányok!
Youlcsi,
Ne izgulj, meg fog jönni az a fránya menzi...
Viszont a "másik vér" simán lehet aranyér miatt! Nekem többször is volt már.
Sőt, külső és belső aranyerem is van, ami időnként begyullad. Baromira tud fájni!!!
A legdurvább terhesség alatt volt, amikor az utcsó két hónapot töltöttem úgy, h kijött és már nem is ment vissza szülés utánig. Na az maga volt a pokol! Se állni, se ülni, se feküdni, semmit!
Nekem a gyógyszertári krémek nem használtak, a doki írt fel Posterisan Forte kúpot és krémet. Csak az vitte le a gyulladást és végig használnom is kellett.
Édes lehet tényleg Áron, ahogy mondókázik.
Danó is fúj már 1-2-tőt! Meg tudnám zabálni, ahogy előadja őket! Ja, és nálunk is lusta! Levetkőzni hajlandó, de max. a nadrágját hajlandó felhúzni egyedül...
Imádom, h ahány bölcsi/ovi, annyiféle hozzáállás a dolgokhoz. Nálunk is mondták, h ha nem vennék fel oviba, akkor érdemes elgondolkodni és még egy évre betenni bölcsibe. AHA, csak ugye még mindig ott van továbbra is a probléma, h oda meg nem veszik fel, ha én nem dolgozom és nincs munkáltatói igazolásom.
Mi van a melóban? Nem olyan a szitu, mint azt vártad?
Botka,
Örülök a jó híreknek!!!!
Indulhat nemsokára a bébi projekt!!!
Lica,
Sajnálom, h rossz híreket kaptatok! Tényleg durva, h milyen az élet! Bár nem voltak együtt, mégis szinte együtt mentek el...
A melót is sajnálom! Milyen egy barom a főnöknőd van?! Néha nem is értem az embereket... Hogy tudhatnál rögtön mindent?!
Arról nem is beszélve, h nem tartják az otthoni és 4 órás munkaidőt! Meddig is tart? Határozott időt dolgozol csak ugye?
Kitartás!
Nálatok már tutira felvették Andrist? Vagy még azért vártok a hivatalos határozatra?
Nálunk még csak ígéret van, de remélem összejön!
És még nekünk is le kell játszanunk a pelus elhagyást a nyáron, h menni tudjon szeptembertől. Egyébként nem is tudom, h mi lesz...
Tényleg, nálatok szól már egyáltalán? Nálunk mondja, h "Anya kakilok.", de előre még nem hajlandó. A pisilést meg nem is mondja. Már elkezdtem vele, h lent a kertben alsó gatyót kap és nem pelust, de egyelőre bepisil és nem szól, h kell neki. Időnként ráülünk a nagy WC-re is, de nem pisil, csak úgy csinál, mintha...
Tegnap azt mondták nekem okosok, h ne izguljak és egyik pillanatról a másikra lesz nála váltás és fog szólni mindenért!
Háááát, remélem!