Szia!
Az a gond az éjszakai felkeléssel, amit te is nagyon jól látsz, hogy mindig lesz valami ami miatt azt lehet mondani, hogy most épp azért kell fel mert... és ha ezt hagyod még ez lesz, sajnos nagyon sok olyan ismerősöm van akinek még az Óvodás korú gyereke is bizony felkel éjszaka, csak ők is olyan miatt, hogy szomjas és ez nem jó a család meg hulla fáradt, pedig ez is szoktatás kérdés ha adsz neki inni mindig fel kel érte, de akkor a szoba tisztaság is gond lesz, persze Arni még pici baba, ha éjszaka szopizik az ás, de aztán erről is le tudnak szokni nem arról, hogy szopizon hanem, hogy csak max 1 X éjszaka és az már nagyon jó.
Nekem a lányok Zoé 3 hónapos Niké 2 hónapos kora óta úgy alussza végig az éjszakát hogy este 19 - reggel 7 ig, és nem kellünk fel, semmire,se ivás,evés, pisilni menni. Semmi leteszem őket fürdés után és boldogan kipihenten kelnek
Pasi is 19 fekszik reggel a csajokkal kell ő még eszik éjszaka most kezdjük elhagyni azt az evést is
Mikor teszed le aludni és mikor kell reggel??
Nagyjából az oltások nálunk is úgy zajlottak mindig,hogy ugyan azzal a forgató könyvvel mint az első szóval kb erre számíthatsz.
Nálunk megkapták a Rotarix, Fertőző agyhártya elleni oltást kapták, bárány himlőt. Pasi még csak Rotát kapott.
Nehéz kórházba lenni egy gyerekkel, szegény nem tudott piheni, mert mire elaludt volna tutira jött valaki és felkeltette, aggódtam, hogy mi van a Nagylányommal otthon és azt meg kell említeni, hogy 7 hónapos terhes voltam már a fiammal, gyakorlatilag szinte semmi evés és alvás 4 napon keresztül úgy hogy Niké csak a kezembe akart lenni, megviselt minket és még közölték velem, hogy azért nincs jobban a gyerek mert én idegeskedem és ezt a gyerek is érzi. tényleg azt mondom, én nem kívánom senkinek, hogy a gyereke akár beteg vagy kórházba legyen tisztelet a kivételnek és helynek annyira semmibe nézik a szülőket csak túl parázza anyuka kb így állanak hozzá aztán mikor kiderül igazad van és baj van a gyerekkel akkor meg olyan szintű lapítás megy nem mernek szólni semmit.
Szegény Pasinak már nagyon figyelünk a hozzá táplálásra
( mindenkinél figyeltünk
) most a lányok miatt ő már se tojást, se tejet nem kap 2 éves koráig biztonság miatt nehogy neki is allergiája leegyen rá.
Jó dolog a hozzá táplálás majd meglátod
Nálunk is nagyon tetszik mindenkinek a frizura
Imád játszani és nagyon jó dolga van annyi játékunk van a lányok után és 1 éves kor alatt szerencsére a legtöbb még nem nemhez kötött hanem teljesen mind a két nem használhatja
Nálatok mivel szeret játszani Arni ?
Van kedvenc?
Van a közeletekbe játszó társa Arninak, még tudom hogy kicsike, látott már pici babát vagy nagyobbat mit ő?
Ismerőseim és volt osztálytársaim között tavaly és ebbe az évbe babázik mindenki
van egy két kivétel,de nagyon kevesen vannak
Facebook-on is megállás nélkül babázunk
Tapasztalatok cserélünk
Ismerőseid között sok baba van?