Húúú Lányok, de felpörgettétek a fórumot!!!
Hónapok óta be-benéztem : semmi, se kép, se hang...most meg én nézek be késve és tessék, csak kapkodom a fejemet, azt se tudom kinek mit válaszoljak
Na de megpróbálom összeszedni magam és a gondolataimat
Először is régi , most már személyes (játszótéri) ismerősömhöz szólok :
Tigris!!! : Örülök, hogy túl vagy a másodikon is és hogy jók lettek az eredmények!!! Csak így tovább!!! Remélem párod is jobban van, segít a Kovalenko...
Bánkék jól vannak, nemrégen voltunk náluk. Bánk is bölcsis, jól viseli, csakhát állandóan lebetegszik, ahogy minden rendes bölcsis.
Igen, jó lenne már talizni is...Most már nem kell sokat várni a tavaszra, aztán megyünk majd megint játszóterezni, alig várom!!!
Mumi : Egyetértek, hogy határokat kell szabni a gyereknek! Nálunk pl. amikor porszívózok és felmosok, Andris mindig a járókában van. És már tudja , ha meglátja a porszívót , mászik is befelé. Amúgy meg már nagyon régóta nem lehet őt oda betenni egy percre se, de ha porszívózok, felmosok,akkor simán elvan amíg meg nem szárad a padló. Így szoktattam babakora óta, persze volt hogy végigordította az egészet, de aztán szépen megszokta és semmi gond nincs ezzel. Következetesnek kell lenni és aztán ők maguk fognak ragaszkodni a "megszokott dolgokhoz".
Remélem összejön neked is a 4 órás meló! Én hétfőn kezdtem dolgozni és egyelőre jól érzem magam. Ma pl. nem is kellett bemennem, itthonról dolgoztam
Egyébként én is úgy voltam vele, hogy mennék is dolgozni meg nem is...De most jó, főleg így, hogy tudom, nem is kell minden nap bemennem, sőt inkább mászkálós lesz a meló (ami persze azt is jelenti, hogy több mint 4 órát fogok dolgozni, de mind1). Meg az úgy jó érzés volt, hogy vettem egypár új cuccot ("új munkához kell" kifogás címszó alatt
) és úgy egyáltalán kicsit kiöltözni és kimenni a nagyvilágba...
A régi mhelyen nálam is uaz volt a helyzet - egy "liba" bebetonozta oda magát, körbenyalt mindenkinek, fel is tornázta magát magasabb pozícióba hirtelen...ez van.
Aztán remélem az utolsó bogyó után összejön a 2. babóca is nektek! Ez a Danó tényleg nagy csibésznek néz ki, nagyon cuki! Jól jön majd neki a tesó.
Nálunk még semmi...megjött vasárnap. De még csak most kezdtünk rajta dolgozni, tehát még nem aggódom.
youlcsi: reméljük a 2. véradásnál jobb lesz az eredmény...
vero, aranyos a kis csöppség! Igen, a 8 hónaposokkal és - hónaposoktól igen nehéz elmozdulni, még emlékszem arra az időszakra...de aztán olyan gyorsan elmúlik az is - erre kell mindig gondolni, amikor esetleg egy nehezebb nap után összeroskad az ember...
topolino : Igen, a betegség "elfogadása" igen nehéz ügy. Nálam is a "lelkiek" nagyon sokat számítanak és igen, én is nehezen emésztem meg a dolgokat, mindenféle értelemben. DE elmondhatom, hogy a kezdeti nehézségek után - amikor is begyulladtam, strasszeltem mindenen, sírtam, nem aludtam, szoptattam - lelkileg most már teljesen rendben vagyok és biztos vagyok benne hogy emiatt vagyok tünetmentes is. Nekem sokat segített a hitem és hálás vagyok mindazoknak (elsősorban megboldogult nagymamámnak) akik felépítették bennem ezt, illetve megadták ennek alapját, amire aztán magam építkeztem.
Szóval hajrá topolino, itt mindenki szurkol nektek, úgyhogy húzzatok bele!!!
Én is Femibiont szedtem, de csak már amikor terhes voltam, előtte nem. Most egyébként már megvettem, de még nem kezdtem el szedni, nem is tudom...
Nnna, el is fáradtam, Úristen, mennyit írtam
Jóéjt mindenkinek!!!