Sziasztok!
A legfontosabb!!
Bea
Boldog félévességet Zsófinak
Lujzi
Motorozás
A szájából motorozza ki??? A Réka a teli kanálba kezd el bürrögni
Esti átöltözés:
Lehet, hogy nem esett neki jól. Egyébként a sógornőm járt így mindig a kislánnyal, amikor beadta neki a szirupot visszajött a kaja, aztán fordította a dolgot, előbb a szirup és utána a kaja. Úgy valamivel jobb volt a helyzet, de amint lehetett átálltak a rendes gyógyszerre, és úgy nem volt gond, nem bírta a gyerek gyomra a szirupot
Én minden másnap iszom a mályvateát, úgyhogy ma nem azért voltam távol!
Ildi
Atyagatya, te aztán fel vagy pörögve, 500 felülés??? Én egy hónap alatt csinálok annyit
Eddig kétszer sikerült nekiállnom tornázni, olyan nehezen szánom rá magamat, aztán ha igen, akkor 10 perc után kiabál a csaj a kiságyból, hogy felébredt
Orsi
Hiszti:
Hiába na, kényelmesebb anya ölében játszani, mint a szőnyegen hasalni
A Réka akkor szokott hisztizni, amikor nem éri el a játékát, de már rájött a Drágám, hogyan kell gurulni, így ez a gond is megszűnt
Andi
De el vagy Te kényeztetve!!! Csokornyakkendő megvolt???
Nali
Na végre, már kezdtem aggódni, hogy baj van!
Nagggggggggyyyyyyyyyyyon jók a képek!!!
Tegnap este megint vendégeskedtünk, tündéri volt a csaj, a barátnőm férjével rögtön lepacsizott, állandóan vigyorgott rá és huncutul a szeme sarkából leste
Ilyet még nem csinált, úgymond idegennel.
Ma reggel útra keltünk, fel Biatorbágyra párom munkahelyére, a családi kedvezményhez pecsételtettük le a nyomit, hogy holnap be tudjam vinni melóba, aztán ha már ott vagyunk, elmentünk Budaörsre először az Auchanba, utána pedig a Tescoba
Kapott a leányzó egy-két melegítőnacit itthonra (600-700Ft), bébihamit, zoknikat. A Tescoban vettem magamnak mégegy gatyát (apa szerint már annyi gatyám van, hogy egy százlábúra elég lenne
), a Rékának vettünk egy fürdőköpenyt (249Ft-ért!!!!, azt hittem dobok egy hátast!), nagy kiárusítás van.
Pusz:
Meli