Sziasztok!
Zsuzsi! De jó, még egy tizennégy hónapos csajszi! Mesélj csak róla! Hogy hívják?
Krisz! Igaz, erre nem is válaszoltam: nem, mi nem járunk már úszni. Nyáron szünet volt, aztán amikor kezdődött, mentünk egyszer, de összevonták a csoportokat és a jó kis hajnali nyolcas csopinkban hirtelen ezren lettek. Képtelenség volt normálisan dolgozni. Aranyos az a lány, aki tartja, de egy kicsit következetlen volt az egész. Másrészt kicsit kiborított, hogy egyedül hordtam, mert apa szinte minden szombaton dolgozik, kb egy hónapban egyszer nem
. És Szabolcs eléggé mimóza, hát kb. csak a szaunában, cicivel a szájában érezte jól magát. A víz alatt utált lenni, amúgy jól érezte volna magát, ha nem lett volna az a nagy tömeg, zaj, stb... Amúgy meg a mostani alvási szokásaihoz egyik csoport sem passzol: a nyolcasra nem érnénk oda, a tízesen meg már túl fáradt lenne... Pont a kilences szűnt meg... Kicsit sajnáltam, de majd megyünk két év múlva ovis úszásra, addig is jókat pancsolunk nyáron. Dorka viszont már kis úszóbajnok! Képek nincsnek mostanában?
Séta: hát, mi voltaképpen semmit sem haladtunk... Ment két-három métert, aztán sarkon fordult - mert roppant büszke rá, hogy ilyet is tud -, és vissza, vagy el egy másik irányba, de a házunk közvetlen környékéről nem sikerült eltávolodni. A Népliget pedig tíz perc séta, de lehet, hogy odáig elszállítom a hátihordozóban. Nálunk a buszok a menők. Képes lenne állni az út szélén egy órát buszokat várva. Most sűrűn jártak, hogy lenn voltunk, hát kielégült rendesen
. De ment volna ki az útra is sajnos, remélem, egyhamar megértetem vele, hogy nem szabad.
Kígyósziszegés, erre nem is gondoltam! Pedig az biztosan tetszeni fog neki!