Sziasztok!!!
Ma találtam rá a topicra,és kedvet kaptam,hogy megosszam veletek az én/mi történetünket,és ezzel némiképpen lelket adjak annak,aki a betegség miatt "csüggedtebb".
Na szóval,8 éve diagnosztizálták nálam a Crohn-t,azóta szimbiózisban élünk
Kb egy éve szenvedtem vele,mert nagyon aktiválódott,sikerült egy nagyon jó orvoshoz kerülnöm,aki új gyógyszerrel kezdett kezelni,sikerült is viszonylag hamar beállítania is.
(ehhez lehet,hogy közre játszott,hogy közölte,hogy nagyon közel állok a műtéthez,hát az én szervezetem összeszedte magát),persze a babócáról lekellet mondjak,mert annyira taccsra vágott a sok gyulladás,és az örökös bélelzáródás...Jobban mondva,ő nem tanácsolta,h most kellene babázni..a nődokim szerint se menne egyszerűen,mivel a gyulladt szakaszom,a petefészkem mellett van,és "ráragadhat",a gyulladás
Oké,nyugtáztuk,nem lesz baba...Május végén volt alulról kukucska,ahol kiderült,h a vastag belem is,k.o.,tele van fekéllyel,aztán irigó,passzázs...A mensim hajlamos volt késni,felse figyeltem,hogy késik,nyugtáztam a gyógyszereknek,a tipikus menszesz előtti tüneteim megvoltak,gondoltam baj nem lehet...(én naív
),aztán júniusban,csak csináltam egy tesztet,pozítiv lett
Azonnal hívtam az én dokimat,h a többi passzázst nem kéne a rtg sugarak miatt,kiderült,h Júni elején 6 hetes voltam..Szóval a tükrözés,irigó és 2 sikertelen passzázsnál már terhes voltam
Nem is mertünk bizni benne,hogy manókát megtarthatjuk,azonnal kaptam genetikára időpontot,ahol ismét egy nagyon korrekt dokival találkoztam,megnyugtatott,hogy manókánknak semmi baja,mert ha lenne,akkor ő már nem lenne...Most vagyunk 18 hetesek,és ő vigyáz rám!!!!:) Aktív Crohnal fogant,amit tünetmentesített,a gyógyszerekkel jól voltam,de neki köszönhetem,hogy ismét a 8 évvel ezelőtti Crohn mentes időket élem,gyógyszerek nélkül
Szóval ez a mi "Love storynk"...