Sziasztok!
Hű, de felpörgött a topik!
Bocs, ha nem reagálok mindenre.
Bogi,
Neked nagyon gratulálok!
Most már biztosan minden rendben lesz. Érdekelne, hogy Te hogy tudsz otthon dolgozni. Mennyi időt kell naponta a gép előtt töltened? Ez megoldható, amikor Lili alszik? Vagy olyankor is kell dolgoznod, amikor ébren van? Én is dolgozom itthon, elég keményen, de nagyon-nagyon nehéz. Ha Lili nem alszik, akkor nem nagyon hagyja. Meg én még naponta háromszor-négyszer útra kelek a nagyok kapcsán. Szóval elég húzos. Úgy is döntöttem, hogy nem megyek vissza főállásba dolgozni (elvileg februártól terveztem), de itthonról persze dolgozom, még többet is mint eddig. De totál lestrapál. Na, mindegy. De hogy két pici mellett, hogy lehetne ezt csinálni, azt el sem tudom képzelni. Minden tiszteletem a Tiéd!
Te egyébként abszolút aktív státuszban vagy? Tehát nem veszel /vettél igénybe TGYÁS-t, GYED-et, GYES-t?
Nálam a nagyok között kicsit nagyobb a korkülönbség (27 hónap), de mi úgy csináltuk, hogy eleinte én a kicsivel, a nagy apával aludt. Külön szobában, hogy legalább ők pihenjenek.
Kristóf ugyanis hat hónapig totál felcserélte a nappalt és az éjszakát. Ez után viszont a gyerekek egy a szobában, mi, szülők külön.
GyeZsu,
Nagyon köszi az ajándékot!
Még csak belelapozni volt időm, de egyszer nekiülök és végigolvasom
A születéstörténetedet annak idején elolvastam és nagyon tetszett.
Kata hogy van? Teljesen tünetmentes már? Hogy sikerült az utókarácsony?
Egyébként én is grafonám vagyok, minden nap írok naplót. Ezt kisebb-nagyobb megszakításokkal 9 éve csinálom, de volt, hogy egy év is kimaradt. Most amióta itthon vagyok, megint aktívan teszem. És én is évekig szerkesztettem újságot, igaz csak az egyetemi lapot. Én versnek nem mernék nekikezdeni, de a prózaíráshoz én is érzek affinitást. (Pedig műszaki és gazdasági végzettségem van.
)
Kriszti,
Én sem csináltattam meg Lilivel a magzatvíz vizsgálatot, mert féltem a kockázattól. És egyébként is azt gondoltam, hogy én akkor sem vetetnék el egy 20-22 hetes magzatot, ha kiderül, hogy beteg. (Mondjuk én pont a határán voltam a 35 évnek, mert szülés előtt három héttel töltöttem be.)
Gergő hogy van? A füle rendbejött? Sikerült végleg megoldani a problémát? Vagy ez még előjöhet később is?
Lányok,
Készültök már a szülinapokra?
Puszi:
Anna