Sziasztok!
Örülök, hogy írtatok! Már egy ideje nem néztem be, mert csak az én hsz-omat láttam...
Bri
elhiszem, hogy nem sok időd van. Kisfiad már lassan két éves! Pedig most született! Mikor tervezitek a kistesót? Vagy már rajta vagytok az ügyön?
Fb-n kerestelek, de szomorúan láttam, hogy már nem vagyok ismerősöd
Meli
grat a sulihoz! Ez nappali, levelező? Dolgozol?
Apa még kamionozi? Hogy bírja, és Ti? Milyen gyakran jár haza?
Tesóm még kamionozik, most egy budaörsi cégnél van, elég ritkán jár haza és persze itt is szívatják rendesen...
Nálam folytatódik a rossz dolgok sorozata, egyre kevésbé bírom. Úgy érzem, most jutottam el a mélypontra, nem bírom tovább... vagyis muszáj, csak nehéz.
Április végén sikerült megszabadulnom a cégtől, aztán ahova mentem, az már az elején rossz volt, egyből túlóra, délben járjak haza aztán vissza, szóval nem jött be.
Azóta itthon vagyok, a néni aki velünk él, lerobbant, ágybafekvő és őt ápolom. Elég rigolyás, házsártos vénasszony, nehéz vele... De otthonba persze nem akar menni. Mindent megteszek neki, amit akar, de ez se jó neki. Mindenkinek szid, veszekszik velem, szóval idegileg és testileg is kivagyok.
Suliban februárban vizsgázok, ha minden jól megy. De nem sok időm van a néni mellett, meg elég fáradt vagyok, így nehezen megy a tanulás.
Időm nekem sincs semmire, még mindig szingli vagyok. Ismerkedtem pár emberrel, de elég érdekesek, hogy finoman fogalmazzak
Amúgy próbálok időt szakítani barátokra, volt munkatársakra, olvasásra, szóval nem unatkozom.
Bocsi, hogy ezzel terhellek Titeket, de nem nagyon van kivel megbeszélnem ezeket a dolgokat.
Lassan indulok suliba, szép hétvégét Nektek! És sűrűbben gyertek, hiányoztok!!!