Szia,
hát elég nehezen viselik, párom szüleinek van skype, meg édesapáméknak is, de anyukámnak még számítógép sincs (szóval neki marad a telefonálás, meg a fénykép)
természetesen megyünk haza amint tudunk... nagyon várom már!
először csak két napra megyek vissza dolgozni, amikor a párom off-os, szerencsére egy helyen dolgozunk, így megoldható a rota írásakor. amúgy addenbrooks kórházban (cambridge) található costa kávézóban melózunk... kezdésnek tökéletes, vannak még tervek és ambició is bőven, mindent megteszünk hogy megvalósítsuk (párom CNC programozó lesz, én meg az egészségügyben dolgoztam Magyarországon) azt amit otthon is dolgoztunk.
húúú ne is mondd ezt a gyermekfelügyelet dolgot... megmondom őszintén nem adnám oda senkinek/sehova a kisfiamat. volt most otthon ez a hír hogy a fiatal lány bántotta a kisbabáját, az összeállításban volt egy bejátszás egy youtube-s videóból... hát megnéztem, aztán kikötöttem a nanny cam-eknél... gyermekes szülőnek tilos lenne néznie ilyet... sírva vártam haza a párom, hogy én nem adom oda senkinek, bármennyire a health visitor ajánla a childminder-eket, az önkormányzat meg felügyeli őket... és még fizessek is érte (átlab 3,5-5,5ig/óra) akkor sem! ha kell vajaskenyeret eszek, de nem adom!
nem lenne itt semmi baj az anyagiakkal sem, ha nem 27hete várnánk a CB-re... :/ pff... de ha minden igaz áprilistól már kapjuk, visszamenőleg is!
bocsi a sok rizsáért... de akik vannak "élő" ismerőseim, ők nem nagyon érdekeltek ilyen témákban... így nem nagyon tudok ilyenekről beszélgetni senkivel
Szia!
Akkor jo,hogy rendezodtek a gondok.Igen ez a papirmunka itt nagyon nehezkesen megy.Es a nagyszulok,hogy viselik,hogy nem latjak a babat?Mentek azert haza?
Szerintem nem baj,ha ul a baba.Nekem az elso mindent nagyon hamar csinalt,de nem en eroltettem.Ok azt tudjak,hogy mennyit birnak es jelzik,ha mar nem tetszik a dolog.Eleg hangosan:)
Nekem az Aaron meg csak 2 honapos,de mar most eroskodik,a fejet meg a szuletes pillanatatol emeli.Le sem lehet fogni:)
Ezt egyebkent hogyan oldjatok meg,hogy mesz dolgozni?Mit dolgozol es nem nehez egy ilyen picit "elhagyni"?En ugy felek tole.A nagyfiamat meg otthon szultem,2 evesen ment bolcsibe es meg az is olyan nehez volt.Sajnos itt nem igy van:(De ha jol hallom az ovi eleg huzos aron van,ugye?