Lányok!
Köszi szépen! Mi sem tudunk betelni vele! Nagyon édes kisfiú. És nő, mint a gomba.
Édes, kicsi fiunk szépen, jól eszik, éjszaka alszik, volt már, hogy én ébresztettem 9,5 óra után, hogy reggel van és egyen, mert ennyi időt kihagyni 4 hetesen csak nem kéne! Kis álom-baba. Csak sajnos a hasa fájdogál esténként, ilyenkor nyűgöske.
Olyan jó látni, hogy megint felpörög ez a topik. Gyakran rátok nézek, csak nincs időm mindig írni.
Ahugika, Vicky, Noeeka, Kissedi!
Sajnálom, hogy nem hozott sikert ez a ciklus.
Kissedi!
Hát igen, 6 év. Szörnyen sok. Mi mögöttünk is 6,5 fél év áll(t). Azért ilyenkor elhiszem, megértem, hogy sokszor elfogy az erő. Amit írtál, "Hát igen szenvedni kell százszor, szenvedni ezerszer, hogy boldogok lehessünk egyetlen egyszer!?", arra csak azt szeretném mondani, hogy azért az az egyetlen egy boldogság kitart az életünk végéig…
De szuper, hogy kezdhettek mindjárt megint! Kitartást!
Higgyétek, el tudom, hogy a sok kudarc után az ember tele van negatív gondolatokkal, érzésekkel, és van, amikor már úgy érzi, nincs miben bízni. Átéltem én is ezt annyiszor. De mégis menetelni kell. Ha a célunk elérése nélkül nem tudunk élni, akkor csak menni és menni kell, amíg így, vagy úgy, de el nem érjük… Kitartást, Csajok!
Vius!
Találtatok másik lakást? Hogy vagytok?
KATA!
De jó, hogy benéztel! Csodásak a gyerekeid, sokszor rájuk nézek!
Hát, nekünk végül nem Győr hozta meg a kisfiunkat, de ennek úgy látszik, így kellett lennie!