Sziasztok!
Regi, Ági, tényleg csak az első szurin kell túl esni, utána megy mint a karikacsapás. Én is azt gondoltam, hogy nem tudom megcsinálni, még az ügyeletes orvossal is beszéltem, viszont első nap, amikor szúrni kellett a gonát fél 10-re értem haza. A hátam közepére nem kellett, hogy még orvost kezdjek kajtatni, a férjem pedig nagyon fáradt volt és elaludt mire hazértem, nem akartam felkelteni. Nem mondom, hogy gyorsan ment, vagy egy negyedórát szerencsétlenkedtem azzal, hogy táncoltattam a tűt a levegőben a hasam előtt
, de csak az első alkalom volt ilyen, a többivel már nem volt gond.
Sansa, üdv köztünk! Húú, nem kis távolságot kell megtennetek, de a jó hír, hogy itt tényleg nagyon jó kezekben lesztek.
Zsó, jól hangzik ez a süti recept. Úgyis kezd rámtörni a karácsonyi zsongás, úgyhogy lehet ki is próbálom a hétvégén. Egyet értek veled, szükségünk van szerintem is arra, hogy másról is beszéljünk egy kicist.
Gyorsan el is mesélem, hogy azt találtam ki, hogy szentestére desszertnek tiramisut szeretnék készíteni, de a babapiskóta helyett mézeskalácsot gondoltam bele. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Kamilla, örülök, hogy jobban vagy. Nagyon szorítok neked!!
Képzeljétek, nálam a helyzet változatlan. Se maszat, se görcs és ez teljesen új, ilyen még nem volt, úgyhogy remélem ez valami nagyon jónak a jele.