Hellóka!
Örülök, hogy írtatok!
Zita, nagyon kíváncsi vagyok milyen a bölcsi!
Ahogy Peti viselkedik mostanában, én is legszívesebben beadnám a bölibe!
Persze csak nekem rossz, apjánál mindig jó. Tőlem meg állandóana a cicit követeli, ma reggel is 6-tól 7-ig folyamatosan szopizott, de már nagyon kezdett fájni, mert úgy szívja, hogy a feje is behorpad!
Amikor elveszem tőle, olyan mérgesen rúgja az ágyat 2 lábbal, hogy én is le, fel ugráltam a nagy rugózástól! Na, képzelhetitek.
Persze biztos azt mondjátok, hogy azért szopik ilyen sokáig, mert nincs elég tej, és ez igaz is,mert tuti kiszívja 10-20 perc alatt, de mégsem fogadja el a cumisüvegből, vagy bármi módon a másféle tejet. (se tápszer, se tej, semmi)
Szóval itt tartunk most.
Amúgy ha jól lakott, nagyon jó gyerek.
Séta, tali:
Nekem bármelyik nap jó, kivéve a szerda, mert akkor úszás van Kittinek délelőtt, és el szoktam menni megnézni, meg segíteni.
Az időpontot viszont ha nektek is megfelel, úgy kellene, hogy én az ovival össze tudjam kötni, téhát ne kelljen hazajönnöm egy óráta, és vissza. Így mondjuk a 10 óra, vagy a fél 3-3 óra lenne a jó. Vagy később is, de akkor már Kitti is jönne velem, ami nem is rossz, mert úgyem megy levegőre valami gyakran. Akkor viszont 4 óra.
Mit szóltok?
Zita, te is egyszer egyszer talán el tudnál jönni!
FCS is!
Most léptem! Peti hív.
Pusz!
Andi