Sziasztok! Lám, egy napig nem vagyok és mennyit vissza kell olvasnom!
BALNA: köszönöm szépen az infót! A kaja annyira nem ehetetlen, legalább is mikor az első hónapomban bent feküdtem pár napot, kibírtam... de a kukoricafőzeléknek a neve is gyanús
) Akkor nem bánom hogy nem utaztam át a várost, a termékbemutató nem nagyon izgatott volna... Köszi a leírást!
TOPIK: szia! Én is véletlenül kerültem a doktor úrhoz, nekem rendkívül szimpatikus és nála akarok szülni mindenképp. A Misgav Ladach féle módszerre gondolsz, ahol éppencsak vágnak egy minimálisat? Én is császárral szeretnék szülni, holnap este ügyel a doktor úr és megbeszélem vele. Szerintem nagyon lelkiismeretes és rendes orvos, mikor megyek hozzá több órán át foglalkozik velem, velünk, a párom is mindig bejön az ultrahangra.
Bármennyi kérdésünk lehet, nyugodtan és türelmesen válaszol mindenre. Azon kívül egy jófej, fiatal orvos, aki még nincs belefásulva a munkájába. Szóval én csak ajánlani tudom.
A Misgav Ladach-módszert holnap megkérdezem tőle, és megírom itt, jó? De csak holnap után írok, mert holnap este 8 körül megyünk és ugye mi Pesten lakunk, Pest szélén, tehát elég messze a kórháztól.
TIMTOM: nekem is ugyanezek a tüneteim, már a nyelés is fáj úgy ég a gyomrom és nyelőcsövem. Más kismamák szerint lehet Rennie antacidumot bevenni, de inkább várok holnapig és megkérdezem róla az orvosomat.
Na sziasztok, bocsi hogy ha hosszú voltam!!
Pinki