Mea,Minimi,Titii!
Itt vagyok én is!
Jó ötlet volt ez a másik topic, már én is gondoltam rá, hogy talán zavarjuk azokat akik a probalkozos szakaszban vannak!
Azért én még vissza vissza nézek, mert Wish, Nina és a többiek biztos rászorulnak a bíztatásunkra!
Lányok!Folsav beszerezve, már be is kaptam egyet,ugy megijedtem ahogy írtátok hogy mire is jó ez, és hogy én még hogyhogy nem szedem!!!
Gondoltam este beveszek mégegyet, abból baj nem lehet, aztán holnap meg a doki majd megmondja hogy miből mennyi kell!!!
Ja és héfő óta szedem az Elevitet is!
Megvettem már másfél hónapja, csak annyira nem bíztam ebbe a hónapba, hogy nem is szedtem
Remélem ebből még nem lesz baj
Lányok!
Az étrend: probalok odafigyelni, hogy minden nap egyek egy két szem mandarint, banánt, vagy más gyümölcsöt(ez néha nagyon nehéz, mert nem vagyok valami nagy gyümölcsös), facsarok narancsot, igyekszem sok kefírt, joghurtot, tejterméket enni, a szendvics mellé eszek mindig paprikát,paradicsomot,uborkát!
A halat minden kiadásban imádom, nyaminyaminyami
úgyhogy most még gyakrabban fogok azt enni, bár csak éttermit, mivel nem vagyok nagy konyhatündér!
A főételek mellé meg igyekszem friss salátát enni, ugyanis a tésztát, kenyeret,krumplit még a diéta miatt kiiktattam az étrendből.
Azért majd keresek valami magas rosttartalmú gabonakészítményt, müzlit vagy valamit..
Reggel a koffeinmentes kávémról még nem tudtam lemondtani viszont ezt mindig is tejben ittam, úgyhogy gyomorkímélő.Napközben meg gyümölcsteát iszok citromlével cukor nélkül..Probálok minél kevesebb cukros üdítőt és szénsavasat inni!
(Viszont mai napot Mc Donalds toast szendviccsel kezdtem az autopályán
)
Ezeket viszont nagyon ki fogom hagyni az etrendből, mert akkor még az első 3 hónapban hízok 5 kg.-ot!Egyébként nincs fokozottabb étvágyam, pisilnem sem kell többet, egy picit viszont szédelegtem délelőtt és megint szurkált egy picit a pocim!
Amit viszont határozottan érzek, és már éreztem is az elmúlt években, hogy egyre nehezebben viselem a telet a szürkeséget, a sötétséget!
Tiszta rosszkedvű voltam az elmúlt napokban a rossz idő miatt, ma viszont legszívesebben kimennék sétálni a Városligetbe a szép napsütésbe!
De hát egyedül???
Na most jól leírtam a tényállást
Remélem nem haragszotok, hogy ilyen hosszúra nyúlt, de ti kérdeztétek....
Az az igazság hogy nekem is marhára kellene tanulnom, de én sem tudok odakoncentrálni sehova, mindig azt lesem, hogy irtok-e, van e valami új hasznos info amit még nem tudtam, bujom az ujságokat, csak a babóra gondolok, arra hogy mi lesz, hogy lesz stb....
És nagyon nehéz megállni, hogy ne újságoljam el senkinek!