Sziasztok!
Elutaztunk, így nem tudtam előbb jönni, pakolás, készülődés stb.....
Angie, drukkolok, hogy minden rendben legyen a babóval odabent. Tapasztalatom nincs, de a csajok jól összeszedték és megírták, amit ők tudnak. Remélem, holnapra már sokkal jobb lesz.
Roni, drukkolok Neked is, remélem, HK neked is hasonlókat mond, mint nekem. Tudom, legalább már az jó, hogy a remény egy darabig ott van.
Voltam uh-n, saját dokinál, visszamentem az eredményekkel, meg röviden elmondtam a döntést, vélekedésünket neki is, amiket nektek már itt megírtam. Volt uh, azt mondta még nem lát kukira utaló jelet, lehet reménykedni, lehet akár lány is, lát rá esélyt, de ne éljem bele még magam.... Szóval a remény továbbra is.
Mellem még nem színeződik, de most azt olvastam, hogy lehet, valakinél csak a 16. héttől kezdődik a pigmentáció. Remélem, marad továbbra is így....
Roni, talán te írtad, kérdezted, de elfelejettem írni a nagy rohanásban, hogy én belementem a Balcsiba, csak nem áztattam magam, hanem sétáltam, annyi víz ért alulról, amit néha a hullám felvert. Kérdeztem a védőnőt, ő azt mondta nem árt, csak ne áztassam magam.
Tengervíz nem kérdés, azt még javasolják is, főleg nőgyógyászati esetekben is.
Amit meg Roninak is írtam, ha valaki a szúrás mellett dönt, sztem mind két helyen nagyon profik vannak, van megfigyelés is, csak az egyik helyen, ahol nem kell fizetni, ott több idő a sorbanállás. És a lényeg, hogy úgy kell hozzáállni, hogy minden rendben van/lesz, profik kezében vagyok! Nem lesz semmi gond!
Voltam kineznél, aki megnyugtatott babailag, most ez kellett nekem!!! Szülésre készültünk még....lelkileg, testileg. Baba, tesók kapcsoltata.
Seruzad, neked már nincs is sok vissza, és hamarosan te is babázhatsz!Hogy állsz babaszobailag, mosás, készülődés terén?
Beze, nekem is nagyon bukós volt a 2. fiam. Nálunk az vált be, hogy sinlacból kellett egy sürítményt készítenem, ami megkötötte az anyatejet, és utána már jó volt. Sajnos nagyon mohó is volt, sztem 2x annyit akart szopizni, mint amit bírt a kicsi gyomra. Remélem, nálatok is minél hamarabb rendeződnek a dolgok.
Bascha, tök ari vagy, és én is remélem, ha belevágtok a 4. , akkor neked is itt drukkolhatunk!
Szerencse, remélem, jól vagytok, jól haladtok az ügyintézéssel. Amit írtál az integrált tesztről, én is hasonlókat olvastam, hogy több betegségre szűr. Eddig is meg akartam csináltatni, de most meg pláne, hiszen még akkor is ott van a döntés lehetősége.
Meskete, annyira jó, hogy vagy nekünk!!!!
Zsó jó bulizást nektek!
Most még utazás, aztán iskolai készülődés, talán utána már én is gyakrabban tudok jönni. Aki felé elmaradásom van, jövő héten bepotólom, igérem!
Lassan én is bebújok a többiek mellé.
Amint tudok, jövök, addig mindenkinek mennek a drukkok, akiknek meg kell, azoknak extrán töltve!!!!
Jóéjt!