Sziasztok!
Zsuzska, látom te sem vagy formában, remélem a pótvizsgán sikerült levezetni a feszkót!!
Nem tudom, merrefelé laksz, Bp-n tudok egy jó és (részemrõl) szimpatikus nõgyógyit. Aranyárban méri ugyan a tanácsait, de úgy éreztem, ért és szakért mindent. Barátnõmet clostyval kezelte a régi kuruzslója (mert ha nincs gyerek, a clostytól majd lesz), még jó, hogy idõben eltévedt ehhez a dokihoz, mert nem is azzal volt a gond. Pedig olyat is hallottam, hogy a clostys félrekezeléstõl még egy jó kis PCOS is befigyelhet. Na de nem akarok senkit félreinformálni, mert lehet, hogy épp valami bõdületes hülyeséget mondtam... Végeredményben, ha kellene a név és cím, akkor szólj!
Babus, biztos nagyon gondoskodó lesz a védõnéni, ha így emlékszik rád - pedig gondolom te sem tegnap születtél! Szóval ez nekem azért pozitív jel, reméljük beválik! A barinõm szerint (a clostys, akinek most született a babája) úgyis teljesen mindegy, mert mást mond a védõnõ, a gyerekorvos, a nõdoki, a barátnõ, a google és anyukád is. Úgyhogy hallgass majd a megérzéseidre!
Amúgy mekkora arc, hogy iwiwen csekkoli a gyerekeit, talán ezért nem is ment ki a barátnõdékhez, úgyis minden fent van a neten. Bár szólni kellene nekei, hogy az iwiw már nem menõ és helyette fácsé van!
Ryenn, Wigyorka, nem is hallottam még errõl a szívhallgató kütyürõl, de kell nekem is, azonnal!
Mondjuk szívhang ugye nincs hozzá, de majd talán... Köszi mindenkinek a biztató szavakat, én most tartok ott, ahol Ryenn barátnõje, hogy nagyon elegem van. Úgyhogy nem mérek hõt már 3 hete, nem iszok teát, nem figyelek ovut (na jó azt igen, de csak azért, mert azt érzem
) - szóval Wigyorka tanácsait is szépen megfogadtam. Az okos bozza tényleg tudja is, hogy mit szabadna, és mit nem szabadna érezni és tenni, de nem olyan egyszerû kiverni a fejembõl a témát...
Sajnos úgy érzem, kezdi rányomni a bélyegét a kapcsolatunkra is... Nálunk nem feltétlenül automatikus a kétnaponta összebújás, fõleg nem naponta többszöri, mi ilyenek vagyunk (elég hajtós melónk van mindkettõnknek, vagy nem tudom, mi miatt...).
A "kényszerre" pedig elég rosszul reagál apa, én erre beduzzogok és kész a konfliktus. Én úgy érzem, nem érti, min megyek keresztül, õ pedig azt mondja, túlspirázom a dolgot és miért nem hagyom már megtörténni azt, ami meg akar történni? De hát ha egyszer nem akar megtörténni!! Gnnn. Hát nem egyszerû...
Bocsi, hogy megint ti vagytok a lelki szemetesek
, de a barátnõim épp szülnek vagy szoptatnak, úgyhogy egyre zsugorodik az érdeklõdõk köre.
Mimóka, te hogy vagy, hogy alakulnak a dolgok? Akkor jól értem, hogy épp itthon vagytok? Totál le vagyok maradva, de majd belejövök...
Delfinke, nálad mi jó történt mostanában?? Oszitali! Szerintem jól hangzik! Majd számolj be!
Ágyõ, a legközelebbi viszontlátásig.