Tulipán, nem tudsz otthon maradni még a héten? Nem "normális" dolog a műtét után pár nappal már visszamenni, fizikailag se fogod bírni... hiányzik, hogy lerobbanj...? Bocs, ha nyersnek hat, amit mondok, de minimum egy hetet otthon kéne maradnod, de inkább kettőt... Persze Te tudod, hogy mennyit bír a munkahelyed, de ha őszerintük is inkább pihenj, akkor - hallgass rájuk! Ezzel a pár nap plusszal többet nyersz, ha megerősödve mész vissza.
Természetes, hogy sírva fakad az ember. Ne siettess semmit! Sírj, ha úgy érzed. Jogod van szomorúnak lenni.
Ha úgy érzed, hogy jobban akarsz lenni, akkor beszélj róla. Pl. a sógornőddel, vagy itt velünk, vagy más fórumokon is.
Nagyon klassz a vonalzód! Szép kislányod van. Igazi kis hölgy!
Igen, bélgyulladás. Rohadt egy betegség...
A nőgyógyászt köszi, de nagyon jó dokim van, már régóta ismer, tudja az összes nyavalyámat, és mindent megtesz. Egy nagy hírű docenst cseréltem le rá
Általában fordítva működöm, de tényleg - a PCOS-emnél nincsenek cisztáim, az IR "lájt", de makacs, az endometriózisom nem a méhben-petefészekben van hanem tökmáshol... Rajtam többet tanult, mint az egész egyetemen együttvéve
A ciklussal az a baj, hogy egyre rövidül = habár szerintem összejönnek a babák, de egyszerűen nincs idejük megtapadni. A nőgyógyásznak végig kell játszania a protokollt (4-6 inszem), de pont arra egyáltalán nincs szükségem, ha egyszer megtapadási probléma van, nem pedig bejutási. Azon meg egy bizonyos lombikos eljárás tud csak segíteni. Én tudom, de akkor is végig kell játszani a rohadt protokollt, mire idáig eljuthat az ember. És hogy "jobb" legyen, a klinikán nem csinálnak lombikot, mehetek majd egy új dokihoz, akinél végig kell majd játszani, hogy nem, ne a tankönyvből induljon ki, mert én nem a tankönyv szerint működöm, hanem belőlem. Marhára nincs kedvem az egészhez. Pedig ha gyereket akarok, muszáj lesz.