Sziasztok, mizu felétek! Egy kis helyzetjelentés rólunk:
Betöltött 8. hétnél járunk már!
Nos igen, 2 hónaposak lettünk, remélem ugyan így, probléma mentesen éljük majd meg a maradék 7 hónapot is.
Jól vagyok, a hányinger szinte teljesen eltűnt (eddig), időnként olyan általános rosszullét jön rám a szagoktól, vagy amikor nagyon éhes vagyok, vagy amikor nagyon "tele" eszem magam. Különösebben nem kívánok semmi ételt, mindig bajban vagyok hogy mit főzzek. A hússal még mindig hadilábon állok, igaz azóta nem is kísérleteztem vele, hogy meg tudnám-e enni, de inkább hanyagolom. A felvágottak, szalámik lecsúsznak, de azok is csak módjával...
Lehet még korai, de tegnap beszélgettünk párommal a névválasztásról. Eddig nem nagyon volt téma, úgy voltunk vele majd ha eljön az ideje!
Na abban megállapodtunk, hogy egyikőnk nevét sem fogjuk adni a picinek, nekem ettől herótom van. Szerencsére a szüleim kreatívak voltak, annak idején nem sok olyan nevű kislány született mint ami nevünk hugival. Ellenben párom szülei cseppet sem, apukája nevét kapta a drágám, wooow!
Szóval mondtam páromnak, hogy nekem nagyon tetszik a Hanna és a Zalán név, DE! mostanában nagyon gyakori név lett, így lemondtam róla, nem szeretném ha minden második gyereket úgy hívnának az oviban ahogy az én picikémet. Olyan édes volt a drágám, mondta hogy ő olyan nevet szeretne választani amiről lány esetében egy okos, szép, bombázó csaj jutna az eszébe, fiú esetében pedig egy jó kiállású, humoros adonisz aki után döglenek a nők! Na tessék fel van adva a lecke!
)) Az biztos, hogy különleges nevet szeretnénk, de mégsem annyira különlegeset, hogy rosszallóan nézzenek ránk az emberek, habár nekünk kell hogy tetszen a név! Nagyszüleink is furán néztek anyuékra amikor megmondták a nevünket, papám ki se tudta mondani a nevemet, ő hívott mindig Babusnak, innen a fórumos nevem is!
A tervem mára pihenés! Papamaci este 7re ér haza, főzni nem kell mert van kajánk. Tegnap csináltam szilva levest (kicsit öncélúan, hogy elősegítsem a wczésemet) és még maradt krumplis tészta. Azt hiszem majd délután sütök egy fincsi gyümölcstortát, azzal nincs sok macera.