Új privát üzeneted érkezett!

Napsugár, tudom, milyen gyors tempóban végzik ezeket, mint mindent.
Bízz a babádban!
A magzatmozgásokat számolod?

Seruzad, köszönöm!
Én azért még drukkolok neked!
Szerintem ne gondolkozz ezen, nyaralj, élvezd az együtt létet a családdal és majd kiderül a szülésnél.
Szorítok!

Babér, na????

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Na, én kerültem laptetőre! Hi-hi!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Bocsánat, de megint nem volt netem. :oops: :cry:

Először magunkról, aztán reagálok a többire.

A kórházról , az orvosról az asszisztens hölgyről csak jókat mondhatok, a genetikus hölgy is nagyon kedves, aranyos, segítőkész volt. Egy hátránya volt a dolognak, hogy rengeteget kellett várni. :cry:
Genetikailag továbbra is minden rendben a babával, volt orrcsont, nyakiredő is jó, a kombinált tesztem eredménye is jó. Kérdeztük a nemét, még ő sem mondta egyértelműre. Azt mondta, hogy egy pici dudort lát, ami akár lehet a csikló is, de nem jelent ki semmit.... Apa bíztatott, hogy még ő sem látott fütyire utaló dolgot. Szóval a remény még megvan..... :wink:
A szúrásról beszéltünk, apa nagyon félt a kockázat miatt...

Ezt elküldöm, nehogy elszálljon, mint a múltkor, és még jövök.

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Angie, én nagyon drukkolok, hogy ne kelljen már vizsgálat, hanem a legnagyobb meglepetésre baba legyen a pocidban!!!! Laptető szerencsét szokott hozni!!!
Urulógiához, lehet, hogy sajnos egyre több pasinak kell elmennie, hiszen annyi tanulmányt írtak, hogy a pasiknál is ott van a stressz, akkor a sok ülőmunka, nincs keringés, kedvezőtlen hőmérséklet stb stb....meg hát sajnos kevés az orvos, és nehéz időpontot kapni. (Apának pl elkezdett hullani a haja, mire kiderült, hogy a foga volt begyulladva.) Akárcsak a gyerekeknél, sokszor, ha azonnal kellett lépni, akkor maszekba vittem őket inkább. Sajnos ez a szomorú valóság, de legalább, vannak jó szakemberek!

Seruzad, szerinted ez tuti? Nekem most nincsenek itt a korábbi uh képek, de akkor én is mintha láttam volna fütyit. De látod, még most sem mondták egyértelműre, mert még bármi lehet.... Barátunk kislányát is a 11. uh-n kisfiúnak nézték, majd a 16. hetin már kislány lett... Ne add fel a reményt! Főleg, hogy eddig tök jól bírtad, és reménykedtél!!! Látod, Panni is félrenézte! Én továbbra is drukkolok, és jó pihenést nektek!

Hju, Nektek is jó pihenést!!!

Tina, még bármi lehet nálatok is! Lehet, hogy 1 év múlva másképp érzitek, látjátok! Ha egyszer úgy döntötök, mi itt leszünk, és drukkolni fogunk Nektek/ed is!

Meskete, csiszatolás? Örülök, hogy jól telt a pihenés!

Napsugár, már nincs sok vissza! Lehet, Anna is rápihen a szülésre, születésére! Dávid műtétjéről van újabb info?
És köszönöm a bíztatást! Remélem, jól látjuk! Reményt ad az uh kép is, amit Annáról tettél fel, mert hasonlít az enyémre. Jaj, remélem, nekem is kislányom lesz.
Cicim néha sötétedik, de nem barnul, hanem inkább sötétebb rózsaszín. nagyon remélem, hogy már így is marad, ahogyan a bébike sem növeszt kukit.

Nah fekszem, mert a tegnapi és mai nap is meglehetősen fárasztó és stresszes volt.
Jóéjt!

üdv, babér

babérlevél

Babér, nagyon örülök, hogy minden rendben babával!
Drukkolok továbbra is!

Csajok, még mindig nem jött meg! :?: :?: :?:
Igaz, hogy 30-31-32 napos szokott lenni, a mai a 32.
Holnap délután teszt apával együtt. :lol:
Tünetek közül csak a sűrű pisilés, ami tuti, és néha kis émelygés.
Na, van izgalom rendesen.
Ha most jönne össze, az hajszálra pontosan akkor születne, mint amikorra az elvesztett méhen kívüli babánk volt írva.
Kicsit félnék ettől az elején, mert akkor 4 éve, ezekben az időpontokban éltem át az ultra hangokat, amikor nem láttak semmit.
Majd csak lesz valahogy.
Plussz, ez egy fiús Jónás hónap, de mi azokon a napokon, amit megjelöl, egyiken sem voltunk együtt. :wink:

Kép
KépKép

angie28

Angie, drukkok továbbra is!!!! Hu, de klassz lenne!!!

Szóval most én sem vagyok nagyon nyugodt....este találtam a 3. fiamról uh képeket. De róla nem oldlairányú van, ahol lehetne látni a szögeket, hanem fentről készített. Az egyik képen nála is láttam a 2 csíkot, de voltak képek, ahol kis tömörebb fehér részt is. De a 2 párhuzamos csík elbizonytalanított.... Rá ennyi idősen már tippelték, hogy fiú. Most attól félek, hogy mind a dokim, mind a másik doki vannak annyira kedvesek, hogy nem akarják a kedvemet szegni.

Most nem vagyok nyugodt.....

üdv, babér

babérlevél

Még annyit a tegnapi rohanásban, hogy Tináéknak jó nyaralást, mert Hju már megjöttek! 8) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Tegnap kicsit bekavartam.

Napsugár, kérdezted a késszúrás szerű fájásokat? Szerintem tágulsz lent. Nekem a 2. fiamnál volt hasonló érzés, és ő hamar ki is bújt.

Roni, nekem most nem voltak rosszullétek, néha több a savam, meg nem tudok egyszerre sokat enni. És totál megértem, hogy most miben lehetsz. Látod, még én sem nyugodtam meg....

üdv, babér

babérlevél

Babér, örülök hogy minden rendben a babóval és nagyon drukkolok hogy kislány legyen, annyira sokat gondoltam Rád tegnap. Azt hiszem most pontosan ugyanazon megyünk keresztül, a remény még megvan, de jó lenne már a bizonyosság, hogy kislány...

Nekem az egy teljesen új dolog, hogy mostanában a 12. héten már mondanak nemet, első két kisfiamnál, ha rá is kérdeztem a 12. héten csak nézett rám furcsán az uh-os nő, hogy ááá ilyenkor még nem látszik.

Sztem én el fogok menni a itteni uh vizsgálatra is, meg ugye az instenhegyire, de itthon tuti nem fognak semmit se mondani, de úgy gondoltam nem árt, több szem többet lát.

Angie, sztem ez tuti baba!!! :lol: Nagyon szorítok!

Seruzád, a 12. heti uh alapján, csak a nagyon profi uh-osok tudják megmondani a nemet, szóval a Te szemed ehhez nem elég szakértő, én ez alapján még nem tennék le a kislányról.
Érezd jól magad a nyaraláson, és ne keseredj el, sztem még nincs veszve semmi!

Nem vettem káposztát úgyhogy már csak a jövő héten fogok tesztelni.
Babér Te teszteltél mostanában?
roni28

Jaj, csajok, remeg a kezem mint állat.
Az történt, hogy ma láttam egy halvány foltot a tiszt.betéten, rögtön parázni kezdtem (tudom, hogy nem kellene) , csináltam tesztet, nem elsőből megint és 25-t, és halványan látszik :!: :!: :!: :!:
Erősebb, mint tegnap!
Tiszta bolond vagyok, hogy tesztelgetek itt .
Én meghalok holnapig a kíváncsiságtól,aztán meg, ha jó hírt kapok, a parától.

Kép
KépKép

angie28

Angie, ez fantasztikus!!!!! Drukk, drukk, drukk!!! Reméljük, holnapra csak erősödni fog a csík+++!!!! Kicsi folt természetes lehet a hormonok miatt!

Roni, a belinkelt oldal alapján én is nagyon meglepődtem, hogy már a 12. hetin ennyire tutira tudják mondani. És a 3. fiamnál be is jött a tipp.

Kápit csináltam, csak nem tudtam lefényképezni. A szín a lányoknak kedvez, de erre 100% nem merek adni...

üdv, babér

babérlevél

angie, nagyon drukkolok! :wink: Nagyon bízom benne, hogy erősödik a teszt! :wink: Remélem az a kis folt nem jelent semmit! Ehhez nem értek!:roll:

seruzad, jó pihenést! :D
Szerintem ne tegyél le a lányról. A két csíkocska között van rés a képen? Az se mindegy, hogy az milyen. Hány hetes uh kép? Olvastam anno a húgycsővágatról, most nem találtam a hivatalos oldalt, csak ezt, de ez a lényeg:
"hát nevetni fogsz, de mindkét nemnél először az ún. "közömbös pénisz" alakul ki függetlenül attól, hogy fiú-e v lány! Az 5. hétig egyforma mindenkinél. és ha a húgycső összezáródik, akkor kisfiú lesz, ha nyitva marad, akkor kislány lesz belőle. ;)"
Szóval amikor mutogatta nekem a néni, azt mondta, hogy ha fiú lenne, akkor nem ilyen lenne az a két csíkocska. Nem tudod felrakni a képet?

babér, sajna nem vizsgáltak meg tegnap, pedig panaszkodtam a vasárnapi fájdalmaimról. Remélem igazad van és tágulok! :D Itt futószalag szerűen mindenkit csak megadott heteken vizsgálnak meg. :roll: A legutóbbi méhszájértékem a 36. heti 2100. Remélem azért közelebb jutottunk. :D Iszom a málnalevél teát. :P

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Angie!!!! sztem is erősödni fog, csak úgy nincs ott az a csík, baba van a dologban! :lol:

Babér, kápitesztnél igazából csak akkor látszik szín nekem ha fény elé- alá tartom(legalábbis múlt héten még ilyen volt) amúgy tök sötét. Olvastam itt egy kápi tesztes sztorit, csajnak volt már egy lánya meg egy fia, és megcsinálta a kápi tesztet, úgy hogy megcsinálta a kisfia pisijével, a lányáéval és a sajátjával. Kisfiáé világosodott, ővé sötét maradt ugyanúgy mint kislányáé. Ergo, arra kellett volna következtetnie hogy kislány nem? Erre betette fény elé, és addig nézegette míg végül arra jutott hogy fia lesz, mert hogy fény előtt lászik benne vmi rózsaszín :shock: utána meg uh-on kiderült hogy kislánya lesz, és ezek alapján leírta hogy nála nem jött be a kápi teszt :roll:

Én sem bízom totál benne, de amiket olvastam neten, akik megcsinálták, és sötét maradt (vagyis nem világosodott a pisijüktől a kápi lé), azoknak utána uh szerint is kiderült hogy kislány. Egy példát találtam kisfiúra is és ott tényleg kivilágosodott a kápilé. Szóval vagy csak azok irogattak a neten akiknél bejött, vagy tényleg működik.

Na jól kiveséztem ezt a kápi dolgogot! :oops:

Napsugár azért biztos minden rendben, nekem elsőnél nst-n egyértelműen látszott hogy gond van (akkor már egy hetet ráhúztam), látszott a görbén hogy leesett a szívverése, és rögtön jött doki, meg mindenki megnézni és bent is fogtak. Szóval nyugi biztos rendben van az a babó! Védőnő nem hallgatja meg a szívét amikor mész hozzá?
roni28

Roni, köszi! :lol:
Jó ez a kápi teszt!
Akkor most fény alá kell tenni vagy nem?
Kíváncsi leszek.
Mikor is mész pontosan az Istenhegyire?

Kép
KépKép

angie28

Napsugár, megpróbálom majd valahogy felrakni.
14 hetes rajta, és tuti kisfiú, egy az egybe passzol az általad feltett képpel. Nem is értem, miért reménykedtem eddig. Ha lány lenne, szerintem Szabi már rég elmondta volna, hogy örüljek...
Majd én is túl leszek a dolgon, mint ti, aztán Laura példájából és a tiédből erőt gyűjtök valahogy. Babér, Roni nagyon szorítok!!!

Meskete, Judit: én is hasonló korú lehetek mint ti, a srácok korából ítélve. Nem tudom, mit hoz a sors számomra, számunkra. Majd kiderül. Ha jobban kinyitottam volna a szemem, már hamarabb is rájöhettem volna, Szabi egy bizonyos fiúnévnél leragadt a neten, a lánynál felpattant. Igaz mindig mosolygott, ha a babáról volt szó. Inkább szembenézek a tényekkel, és megpróbálom feldolgozni. Ha megszületik sokkal könnyebb lesz, abban biztos vagyok. Ugyanúgy imádni fogom, mint ti is a harmadikat. Ha előre megmondják, hogy fiú, akkor is elvállaltam volna, utólag erre jöttem rá, hiszen babázni szeretnék, mint Angie. Így ez alapján megkaptam :).

Nehéz az élet. Este sokat beszélgettünk a férjemmel, mellettem van, neki az nehéz, hogy nekem nehéz. Nem mondta ki, de kimondtatlanul is elég volt ránéznem. A 4D-s uh-n mondta a néni, hogy csukjam be a szemem, mivel nála voltunk a fiúkknál is, szerintem elmondta volna, hogy lány, mert látta rajtam, hogy mennyire reménykedem. Egyszerűen nem mertem megtudni az igazságot, amit pedig a kezdetektől éreztem, mint Meskete.

A későn végzett kápitesztem ugyan lila lett, de valószínűleg kora terhességnél működik igazán.

Legszívesebben sírnék a vállatokon, de ezzel nekem kell megbírkóznom, tudom, hogy sikerülni fog, de most pár napig tuti magam alatt leszek. Talán kár volt megnéznem így azt a korai uh képet, de lehet, hogy a Jóisten is azt akarta, hogy fogjam már fel végre, hogy kisfiam lesz megint.

A vágyról pedig tényleg szinte lehetetlen lemondani, ahogy Laura a kb. 48-50 oldal tájékán írta, és ahogy Andi is elmondta az érzelmeit.

Ahogy visszajön majd a menstruációm (remélem fél év múlva, bár utoljára 8 hónap is eltelt), figyelni fogom magam, még nem tudom igazán milyen módszer a nyerő.

Meskete: érezem, hogy te se szakadtál el még a gondolattól és szerintem Judit te is gondolkodsz.

Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lettem, de ez a topik sok erőt ad, márcsak a 3 fiús léthez is.

Sziasztok!

Angie, drukkolok nagyon!!!!!!! Mánunál én is barnáztam, több napig is, igaz, nem folyamatosan, de mégis itt van. :wink:

Seruzad, ölellek, és kívánom, hogy a te és mindenki más vágya is teljesüljön!

Higgyétek el, tudom, mit éreztek! Ugyan nekem van egy lányom, de nagyon szeretnék még egyet, életem végéig nem fogom tudni ezt a vágyat eltemetni, de több gyerekünk nem lesz,. Nem lehetek telhetetlen, örülök, hogy van 3 szép, egészséges töpörtyűm. :roll: Nagycsaládot szerettem volna, Mánuval teljesült.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze, nagyon köszi az ölelést. Jólesett! Nem adom fel én sem, bár fogalmam sincs hogy fogok nekiállni, és persze a lelkiismeret furdalás is bánt a picúr miatt, úgy vagyok mint Judit.

Jó babázást neked!
seruzad
Solymár

Seruzád, én azért még bízom benne, hátha mégis kislányod lesz, nagyon szorítok! Sztem a kápi tesztnek mindig működnie kell, csak túl korán nem biztos hogy jót mutat, mivel a magzat pisijének a ph-jára alapul. Világosodott a kápi lé amikor teszteltél vagy sötét maradt?

Nagyon sok erőt kívánok, itt azt hiszem mindenki tudja mit érzel...
roni28

Roni: Világosodott, egyértelműen lila volt, de én sokkal később csináltam, már vagy a 26. héten, nem emlékszem pontosan...

Aranyosak vagytok, hogy szorítottok, jólesik, de Szabival megbeszéltünk mindent (ő tudta a kromoszóma vizsgálat eredményét), tuti kisfiú. Már kezdek jobban lenni és a pozitív oldalát nézni. 4. babának már másképp fogok hozzáállni, a lényeg az lesz, hogy lesz két nagy és két kisgyerekem. Ha a Jóisten megszán és mégis ad egy kislányt, én leszek a legboldogabb, ha ismét fiú lesz, akkor végleg elfogadom és majd örülök annak is, a két nagy is jól eljátszik szerencsére, köztük 21 hónap a korkülömbség, jó testvérei egymásnak. Én 4 gyerkőcnél nem tudok többet vállalni. Meg már bazi öreg vagyok, sajnos.

Ami érdekes volt, hogy a srácoknak is megmondtuk, hogy kisfiú babánk lesz, először szontyolodtak, hogy ők kislányt szeretnének, de aztán egy csomó előnyét mondtuk nekik és kb. 5 perc alatt túlléptek. Jó volt nézni őket, simogatják, puszilgatják a hasam. Belőlük is lehet erőt meríteni. Nekem 5 percnél azért jóval több kellett, de már látom a fényt az alagút végén...

Laura, Napsugár: Majd kérlek titeket, hogy segítsetek!!! Nem feltétlenül most rögtön, tudom, hogy ismeretlen vagyok számotokra, csak egy topikos, de nektek sikerült...
Lilla egy tündér, Anna meg szintén az lesz... A 4. babán nem gondolkodom, hogy legyen-e, már akkor eldöntöttem, mikor a picúr összejött, hogy szeretnék még egy kicsit, hogy ketten legyenek ők is. Szabi is rögtön rábólított, tökre velem van, átérzi a dolgot ő is, bár neki nem volt ennyire fontos a neme, csak miattam izgult. Bevalotta, hogy mikor kibontotta a borítékot, nagyon örült, hogy egészséges, de a neme miatt le kellett ülnie, mert tudta, hogy nehéz lesz, és azt is bevalotta, hogy ha lány lenne, elmondta volna rögtön, pedig azt mondta, hogy nem mondja el... Bárcsak fiatalabb lennék....
seruzad
Solymár

seruzad, szuper pozitív dolgokat írsz, aminek nagyon örülök! :wink: És még szuperebb, hogy a férjed ennyire melletted áll és támogat. :D Hidd el ez nagyon becsülendő, lásd ellenpéldának az én férjecskémet (abortusz). Szóval örülök! :D Ezek szerint ez már végleges? Kiderült a boríték tartalma, vagy még nem biztos?
A magam nevében tutira írhatom, hogy bármilyen kicsi tapasztalatom van, azt nagyon szívesen megosztom veled és segítek bármiben, amiben csak tudok! :wink: Ráadásul én nem tudok elszakadni a topiktól, úgyhogy egy darabig még biztos fárasztalak benneteket! :oops:

Képzeljétek, tegnap nagyot nevettem férjemen... Reklamálta, hogy nem tömöm kálcium+magnézium tabival amióta megvan a baba. :lol: "Persze, csak akkor adok neki vitamint, ha célom van vele." :lol: Ma bepótoltuk. :lol:

beze, ezt írtam én is nem olyan rég, amiről írsz. Fogalmam sincs, hogy hogy lehet elengedni ezt az érzést, hogy ennyi és nincs tovább. :( Persze az idő biztos segít, és ha sikerül utána dolgoznom valahol, akkor könnyebb lesz, de mindig van új kifogás egy kis tüneményre. :) Mint nálad, hogy szeretnél még egy kislányt. :) Tegnap egy pénztáros megint említést tett a fiúkra, a végén meg azt mondta, hogy most kell a 3 fiú után 3 lány, hogy kiegyenlítődjön az állás. :lol: Persze apa rosszul lett a gondolattól is. :roll: Azért már 3x jegyezte meg a terhesség alatt, hogy kellene egy Eszter Napsugár is. :D Persze nem gondolta komolyan.:roll:

panny, laura, ti tapasztaltátok már... Van olyan, hogy ilyen helyzetben az apa mondja, hogy szeretne még egy kislányt? Hogy annyira beleszeretett a kislányába a fiúk után, hogy akarjon még egyet? Vagy az apukáknak ez annyira nem téma?

napsugár08

Seruzad, akkor kiderült a titok! :roll:
És mi az a fiúnév, aminél a férjed leragadt?
Én azért gratulálok a szép, egészséges kisfiúhoz.
Biztos vagyok benne, hogy jó helyre születik.
Az pedig nagyon jó, hogy már rég eldőlt, lesz 4. baba, mert ebbe lehet kapaszkodni.

Beze, jó, hogy jöttél, köszönöm a drukkokat.
Milyenek a napok 3 nagyon pici gyerkőccel?

Napsugár, nem elképzelhetetlen, hogy eljátszik a gondolattal, jó lenne még lány.
Mikor már meglesz Anna is, majd akkor térjetek vissza rá!
Te szeretnél még? Bevállalnád?

Rólam: Apa azt kérte vele együtt csináljak tesztet, én is jobban örülnék, ha esetleg lenne kivel örülni, marad szombat reggel.
Még mindig nem jött meg, tegnap este pici barna volt.
Nekem volt olyan Danival , hogy megjött 2 napra ha jól emlékszem.
Egyébként, abból a szempontból nagyon jó nektek, hogy tudtok még további babát tervezni.
Én már a 4 császárt nem merném bevállalni, most úgy gondolom.
Rettentően félek a 3-tól is. Majd meglátjátok, ha egyszer eljutok a végére, itt fogok félni nektek.
Már eldöntöttem, végrendelet félét is írok mindenkinek.
:oops:
Nem is végrendeletre gondoltam, inkább ilyen kis rendelkezés, jó tanács, instrukciók a gyerekekhez, stb. nem hivatolasan, csak úgy minden családtag kap egyet. :lol: :lol:
Ne nézzetek hülyének! :lol: :lol: :lol: :lol:
akkor szombaton, azaz holnap megcsinálom a tesztet.

Kép
KépKép

angie28

ANgie: Nagyon szorítok! Szerintem a sors tudja, hogy neked ez mennyire fontos, és hogy 3-nál több nem lehet, emiatt bízok abban, hogy megajándékoz egy kislánnyal. De ha kisfiú lesz, akkor te legalább nem leszel olyan "hülye" mint én. :)

Magamról: Ma éjszaka se aludtam sokat, próbálom feldolgozni az eseményeket, Szabival szerencsére könnyebben megy, elképesztően rendes. Rájöttem, hogy nagyon beleéltem magam abba, hogy kislány is lehet, hogy bedugtam a fejem a homokba és azzal védtem magam, hogy nem akarom tudni a nemét.

Andi sorai is mindig eszembe jutnak, hogy inkább tudjam meg az igazat és ne csalódjak... tökre igaza volt, de azt továbbra is tudom magamról, hogy ha a kezembe lesz elolvadok majd a boldogságtól.

Azt hiszem nekem az a sorsom, hogy lemondjak erről a kislány utáni vágyamról és ne kergessem, mert ebbe bele lehet hülyülni. Mint írtam a 4. babához úgy állok hozzá, hogy lesz ami lesz. Persze bedobom a jól ismert praktikákat, ugyis majd diétáznom kell, hogy a felesleget leadjam, kb. fél év múlva. Aztán meglátjuk. Szerintem fel tudom dolgozni és elengedni ezt a görcsös igyekezetet egy lány után és korlátozom egy egyszerűbb vággyá.

Biztos írtam már, hogy nekem nem volt anyukám, mert kb. 8 hónapos voltam, amikor kórházba került és nem voltam 2 éves, amikor meghalt. Egész életemben nő(k) nélkül éltem, apukám nevelt fel, aztán jöttek az udvarlók, a férjem és a fiaim. Lehet, hogy ez is sorszerű, hogy nem élhetek nővel. Kicsit furán hangzik, de lehet. Kineziológuson én is agyalok, mert kicsit könnyebbé teszi a lemondást, illetve feloldja ezt a problémát.

Ha itt lesz a kicsi ugyse lesz időm ezen agyalni, csak most rágódom még egy kicsit...

Angie, én nem nézlek hülyének én is félnék a császártól, emiatt nem lesz gond, majd meglátod, a lényeg, hogy legyen baba most a pocidban. Szerintem a sors, illetve a Jóisten tudja, hogy kinek mit szán, mit bír, miben kell fejlődnie stb. Te bátor vagy, mert a két császár után is azt mondtad, hogy vállalsz még egy babát, szerintem ez nagy dolog!

ÉN világ életemben sok gyereket akartam, csak így alakult, hogy mostanra jött a 3. A férjem úgy kezdte, hogy max. 2. most már ott tart, hogy rendben 4. Tőle ez az óriási dolog, néha úgy érzem, őt se kéne terhelnem ezzel... Ő szeretne utazgatni, kettesbe lenni velem, jókat beszélgetni, de ezt a babák mellett nehéz összehozni. Neki ez a nagy áldozat, míg nekem a gyerekek nem okoznak nehézséget.

Napsugár: neked is köszönöm a lelki támogatást. Már nem emlékszem, hogy ti annak idején alkalmaztatok-e valami módszert, vagy csak egyszerűen a peteérés előttre időzítettétek. Ezen is végigmentem, de mi 26-án voltunk együtt és előtte sokszor, úgy mint Juditék, és 29-én volt pozitív az LH. Sajnos azt nem tudom nálam mikor van a repedés, de gyanítom, hogy szerencséhez hasonló is lehetek, ez alapán nálunk nem jött be a módszer, ahogy Juditéknál, meg talán Beze ti is így próbálkoztatok. 30-án este még együttvoltunk, az 31-re mutathatna babát, de az uh-k alapján mindig a 29-e jött ki, napra pontosan. Hát nem tudom, szedtük mi is a magnéziumot, a kálciumot. Savasítás ugyan nem volt és diéta sem, inkább fiúsan ettem...

Bocsának megint az untatásért. Csak most nagyon egyedül érzem magam, pedig sokan vagyunk és még a hasam is foglalt. :)
seruzad
Solymár

Seruzad, megölelgetlek én is virtuálisan! Nem vagy egyedül! És egyáltalán nem vagy hülye! Itt nyugodtan leírhatod a gondolataidat, kiöntheted a szíved, megértünk.
Szuper dolog fiúk anyukájának lenni, meglátod! Most akkor lehet fiúneveket nézni. Találtatok már? Mindennek van jó oldala is! Pl. nálunk a fiúk nagyon jól eljátszanak egymással, közös az érdeklődési kör, újra lehet használni a már meglévő ruhákat stb... Próbáld megtalálni a jó dolgokat a mostani helyzetben és könnyebb lesz!
Én a harmadik fiúnkon mindig elámulok, annyira örülök, hogy ő van nekünk! Cserfes, huncut, szép és egy csoda. És ugyanúgy, ahogy Mesketééknél is Marci, nálunk Máté -aharmadik- lett kék szemű. Úgy, hogy mi és a tesói barnák vagyunk, vmelyik dédszülő génjei jöttek ki nála, na ő egy csoda. Egy lányért sem cserélném el! Éppen most lett 2 éves...
És a "nekem miért nem sikerül?" érzést is átérzem! Visszaolvastatm a fórumot az említett negyvenvalahányadik oldaltól, mindannyian átmentünk ezen a fiaink születése után. Megértünk!

Angie, egyik lány akivel most szültem a negyedik gyermekét szülte császárral. Na neki nem lehet több, de minden komplikáció nélkül született mindegyik babája császárral. És nem is nagy korkülönbséggel, ugyanúgy születtek náluk a gyermekek, mint nálunk: 5,5 - 4 - 2 és 0 évesek... De ha megnyugtat az "útravaló" írása, akkor hajrá! De szerintem inkább a jó dolgokra gondolj!
Bár nekem is voltak olyan gondolataim a negyedik szülésnél, hogy mi lesz, ha valami történik velem... de igyekeztem másra gondolni.

Tina, jó nyaralást! Remélem tudtok pihenni. Bárcsak meggondolná magát a férjed. Én nagyon drukkolok!

Napsugár, annyira kettős érzés van bennem így a negyedik és tervezetten az utolsó szülésem után... egyrészről örülök, hogy egészségesek vagyunk mindannyian és minden rendben van... örülök hogy többet nem kell átélnem a szülési fájdalmakat. De olyan nehéz elfogadni, hogy nem lesz többet Lilla után hurkás babaszagú kis csomag itthon, és hogy minden perc megismételhetetlen... általában mindenki megkérdezi tőlünk, hogy akkor " ugye most megálltok"... én erre mindig azt válaszoltam eddig, hogy 4 babát terveztünk, itt a vége.
Aztán megkért a férjem, hogy ne jelentsem már ki ezt ilyen biztosan, ez olyan végleges. Pedig tudjuk az eszünkkel, hogy érzelmileg-idegileg-anyagilag ennyit bírunk... de ott van az a DE.
Ez is olyan, mint egy gyász folyamat, biztos végig kell menni az összes fázisán, nehéz elengedni és megemészteni, hogy nem lesz több. Bár ez is valakinek könnyen megy.
laura0606

Lányok!
Olyan jó ez a fórum, olyan mintha mindannyian egyformák lennénk. Azt hittem korábban, hogy én nem is hasonlítok senkire, mert furcsának tartanak, hogy miért szeretnék sok gyereket, sírtam mindkettő születése után otthon, hogy lesz még??? és az adott erőt, hogy persze lesz, és akkor már nem is voltam depis. És most Laura ugyanezt írtad, hogy nehéz lemondani arról, hogy nincs tovább, itt a vége. Nekem is most ez a kapaszkodóm, hogy lehet még. Biztos van valami, amit lelkileg meg kell oldanom, ahhoz, hogy lehessen kislányom, de úgy érzem, ez a baba kellően kijózanított az álomvilágból, ahogy Majga egyszer régen írta, ez nem automata, hogy megnyomjuk a gombot és jön a hőn áhított nemű gyerek. Ez így van, ez magasabb szinten dől el szerintem is, talán a praktikák valamit befolyásolhatnak, de nem tudom....

Laura: még egy pár kérdés, ha Lilla fiúra sikerül, akkor próbálkoztál volna még? Mi adott erőt és hitet, ahhoz, hogy egyszer sikerül a kislány? CSak a praktikákban bíztál, vagy valami másban is, egyátalán volt valami praktikátok? Jónás volt vagy az nem jött össze sose?

Napsugár, ugyanezeket kérdezném tőled is, mondjuk neked nehezebb lehetett talán a férjed miatt, bár azért ő is meggondolta magát...

Babácska neve megvan régóta, kb. 3 éve mondtam Szabinak, hogy ha megint fiúnk lesz (úgy látszik akkor már megéreztem, csak mégse fogadtam el most) ezt a nevet szeretném. Neki akkor nem tetszett, mondtam, hogy akkor szedje össze magát, mert ez lesz. Eltelt 3 év és ő mondta, hogy emlékszek arra a névre, hát persze, hogy emlékszem, én találtam ki, hát közölte, hogy az neki is nagyon tetszik és passzol a bátyjókhoz, meg a vezetéknevünkhöz is. Szerintem Mesketének be fog jönni :) De ez akkor már tényleg legyen meglepi :) :) :) Már csak 5 hét.

És SOKKAL JOBBAN VAGYOK!!!!

Sziasztok!

Laurának és Tinának köszönöm szépen a gratulációt, és persze a többieknek is! :)

Laura, Lilla csodaszép! Lexi is 3,3-mal és 55 cm-rel született. :wink:

Seruzad, sok-sok erőt küldök neked, hidd el, tudom, hogy nem könnyű! 3-ra én is kislányt szerettem volna, de nem szólhatok semmit, az első az lett. Tüszőrepedés után 6 órával "készült".

Roni, pont a hazamenetelünk előtt 1 nappal hozta el a férjem az új autónkat, ami persze nem új, csak nekünk az,közel 4 éves vw touran, 7 személyes. Ha a pótülések fel vannak hajtva, akkor kell tetőbox, ha nem, akkor nagy a csomagtér.

napsugár, kitartást a hátralévő napokhoz! Hogy vagy ma?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze, most nézem a vonalzódat, nálatok sincs nagy korkülömbség a gyerekek között. Főleg a fiúk között. Mánunál volt valami praktika?
seruzad
Solymár

Laura: előkerestem azt a részt, amikor Lilla fogant. Nagyon érdekes, lehet, hogy ennek mégse annyira hókusz-pókusz oldala van, hanem lelki. Neked akkor lett, amikor elengedted a kislány utáni vágyat. Azt a részt is elolvastam, amikor Máté lett, előtte nagyon kislányt szerettél volna te is. A 4-nél "mindegy" volt, max. volt egy kicsi vágy, de nem görcsös akarat.
Lehet ez a megoldás. Olvastam, hogy a Shettles módszert megdöntötték, mindjárt előkeresem. Ugyan van rá példa, de rengeteg ellenpélda is, lásd. pl. minket itt a fórumon.
seruzad
Solymár

Bemásoltam a cikket:

"A fiú/lány elmélettel kapcsolatban egy kicsit szeretném a kedélyeket és a lelkesedéseket csökkenteni:
Egy egészséges spermiumban 23 kromoszóma található. Minden kromoszóma 2 ágból áll (kivéve az Y-t ami 1,5-ből) tehát összesen 46 kromoszóma ág van egy "lány" és 45 egy "fiú" spermiumban. Ez azt jelenti, hogy a hasznos anyag (a DNS) tömegét tekintve 2% eltérés tapasztalható, ami a többi anyag (egyéb sejtes anyagok) esetében nem feltétlenül jelent eltérést, de ha arányosítunk akkor feltételezhetjük, hogy a spermiumok tömegében is 2% lesz az eltérés.
Az elmélet feltételezi, hogy a fiú sejtek mozgékonyabbak, mert kisebbek, a lányok hosszabb életűek, mert nagyobbak, ugyanakkor ha a fiú sejtekben a rakomány kevesebb akkor több hely marad az üzemanyagnak, tehát akár tovább is élhetnének ennyi erővel.
A tömegbeli eltérés a térfogattal nagyjából arányos, azaz a spermiumok térfogatának eltérése kb 2%.
A keresztmetszetük eltérése - ami elsősorban a mozgékonyságukat befolyásolja - gyakorlatilag 1,5%.
Ilyen mértékű méret szórás egy átlagos ejakuláció spermaszámában - ami kb 240 millió sejt - amúgy is fennáll, azaz a sejtek fejlettségük és a véletlen miatt is biztosan hordoznak ilyen mértékű eltéréseket nemtől függetlenül. Azaz a kromoszómából adódó méret és ezért mozgás/túlélés-valószínűség eltérés gyakorlatilag nem létezik és különös tekintettel az amúgy is fennálló változatosságra, nem hatásos, nem kimutatható.
További problémát vet fel a méret eltérés evolúciós kihatása. Ha ugyanis méret eltérés és ebből fakadóan fogantatási valószínűség eltérés lenne, akkor ez csökkentené az egyes nemek megjelenésének homogenitását, ez pedig evolúciós hátrány, azaz nem alakul ki. Máshogy fogalmazva az eltérés nem hordoz olyan evolúciós előnyt, amit meg kell tartani, inkább olyan hátrány, amit az evolúció kiküszöböl.
Ebből következik, hogy az elmélet még elméleti szinten is inog, a gyakorlatban pedig véleményem szerint használhatatlan és ellenőrizhetetlen.
Hogy a további módszerek mennyire működnek azt nem tudom, de azt hiszem ezeket tudományos módszerekkel igazolni vagy cáfolni meglehetősen nehézkes lenne.
Azaz ha csak amiatt, hogy ma nagyobb eséllyel lesz fiú nem szeretkeztek, mert lányt akartok, akkor inkább szeretkezzetek, mert a nagyobb esély összesen 2% azaz 200 gyerek közül 102 lesz fiú és 98 lány, ha azonos szituációban fogannak. Persze erre mondta Dumb a Dumb és Dumber című filmben hogy
"-Mennyi esélyem van nálad?(Dumb)
-Az hiszem egy a millióhoz.(szíve hölgye)
-VAN ESÉLYEM!!!!!(Dumb)"
Azért bátorság! A gyerek akár fiú akár lány a legnagyobb öröm és a legnagyobb teher, a legnagyobb boldogság és a legnagyobb fájdalom is egyben. "
seruzad
Solymár

Seruzad, érdekes volt, elolvastam.
Nem volt semmi praktika, szerettünk volna harmadikat, és mivel már 33 vagyok, nem is akartunk sokáig várni. igaz, kb akkora korkülönbséget terveztünk, mint Lexi és Marcus között, azaz 22 hónapot. Marcus akkor fogant, amikor a nővére abbahagyta a szopit, pedig érezhető pém volt, 26 napos ciklusokkal. Marcus után be sem állt, meg voltam róla győződve, hogy pém sincs, így a nagyfiú 10 hónapos korában abbahagytuk a védekezést, mondván, szopi alatt úgysem foganok meg, akkor minek? Tévedtem, november 3-án összehoztuk Mánut. :)

Angie, nem unatkozom, Lexi szeptemberig itthon van, akkor megy oviba, Zoli pedig 1 hetet még dolgozik a szabi előtt. Kaotikus, néha nehéz, de azért bírok velük.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

angie, akkor várom a szombat reggelt! :wink:

seruzad, nagyon sajnálom anyukádat! :(
Itt az ég világon senkit nem untatsz, emiatt ne is aggódj! :D
Az időzítésre figyeltünk, a ca+mg-re, egy picit az étkezésre, és kb. ennyi. Előtte azért én több hónapja hőmérőztem meg lh-ztam. Az evésnél csak a nagyobb káliumtartalmú és nátriumtartalmú ételeket kerültem (banán és sós ételek :arrow: ropi,chips ), de a férjem ugyan úgy sósan evett. Mi inkább csirkét szoktunk enni, mint más husikat.
Meggondolta magát a férjem, de milyen áron? Hosszú hónapokat sírtam, mire rájött, hogy ez akár a kapcsolatunkba is kerülhet. (Ezt utólag mondta, mikor már rábólintott a babára.) Állandóan elsírtam magam. Volt, hogy vasalás közben, volt, hogy egy film alatt, de nem igazán volt nap, hogy ne sírjak. Eredetileg úgy voltam vele, hogy mivel a fiúk minden praktika nélkül jöttek, egyszer meg kell próbálnom, ha így se sikerül, akkor fel kell dolgoznom, hogy nem megy. Persze én nem tudtam volna olyan erős és ügyes lenni, mint humadene. Gyengébb vagyok ennél. :( Szóval nálunk ha a 4. is fiú, apa nem engedett volna többet. Ez tuti. Bár fiatalok vagyunk még, lenne rá még 5-6 évünk, hogy hátha mégis, de nálunk az anyagiak 100%-ban döntőek. Ha ez az időzítéses és ásványi anyagos izé nem jött volna be, fogalmam sem lett volna, hogy hogyan tovább (ha lehetett volna tovább). Elolvastam volna még 1000 sikersztorit, mint anno tulipánét és a többiekét, hátha írnak valami egyéb trükköt, de ennyi. Czeizel doki sem mondana szerintem nagyon más dolgokat.
Érdekes ez a cikk. De ha nem hisszük, hogy bizonyos praktikával igenis sikerülhet, akkor mi marad nekünk? Bízni és hinni kell benne, különben nem megy. :roll:

laura, látod, nálatok a férjed sem akarja ezt véglegesen kijelenteni. :D Lehet, hogy 1,5-2 év múlva jössz a jó hírrel, hogy Lilla kap egy hugicát. :wink:

beze, köszi jól vagyok! :D Nem érzem sajnos, hogy jönni szeretne. A második két fiú megvárta az idejét. Máté 40+2-re, Dávid pont 40-re született. Lehet most sem lesz másképp. :roll: Így valószínű van még 11 napom. :) Egy szomszédasszony szerint még a héten jönni fog, legyen igaza! :P

napsugár08

Napsugár: Köszi neked is a beszámolót. Igazság szerint már összezavarodtam és nem tudom, hogy ezek jó módszerek-e. Talán a savasításban lehet valami, bár nem a külsőre gondolok, hanem a belsőre, a kálcium és a magnézium tudomásom szerint savasítanak. Úgy tudom, hogy a hüvely ph-ja pont a peteérés napján savas, ez alapján ki tudja már. Mi tényleg Vincét is a peteérés előtt hoztuk össze és egyre jobban, úgy érzem a kicsi is úgy lett. Kicsit már az új zélandi 6 fiús anyukához hasonlítom magam. Most egy praktikán agyalgatok, hogy talán azt 4.re megpróbálom, hogy a peteérés napjára időzítek, csak 1x abban a hónapban (a gyakori szeretkezés a fiúknak kedvez, spermák is lugosítanak), és extra diéta nekem. Talán ezt kipróbáljuk. De én is úgy készülök, mint Laura, hogy a 4. is kisfiú és akkor nem csalódom.
seruzad
Solymár

dfdfdf
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 19:39-kor.
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!
Igeeeeeennnn!

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

ANdi: köszi a sorokat, jólestek. Én most úgy érzem el tudom engedni a kislányos vágyamat, arra is gondoltam, hogy lehet kipróbálom a fiús praktikákat. Igazság szerint nálunk nagyon jól bejött a két nagynál, hogy egyneműek. Ebben az évben (valószínűleg a kicsi miatt) nagyon közel kerültek egymáshoz. Nem nyúznak minket, hogy unakozom, játszál velem. Megoldják egymással. Látom a különböző nemű családoknál ez tökre máshogy van. Így lehet, hogy a 4. babát direkt fiúnak kéne összehozni, aztán max. megviccel a sors. Azt érzem, hogy idő kell sok mindenhez.

ANgie: TUDTAM, ÉREZTEM, SZUPER, NAGYON ÖRÜLÖK!!!! Amikor már elmentél a meddőségire, a procedúrákra stb. Szerintem megnyugodtál, hogy majd kivizsgálják és "megoldják", de valójában mivel már nem stresszeltél tudat alatt össze is jött a babóca. Peteérés előtt, vagy után, vagy nem tudod mikor jöhetett össze?
seruzad
Solymár

Andi, tegnap este elalvás előtt, pont erre a témára gondoltam. El kell fogadnom, hogy vége. Kérdeztem magamtól, hogy miért vagyok ilyen önző dög, hogy nekem soha semmi nem elég? Hát nagyon bűntudatom volt! Ott szuszogott mellettem Dávid, és arra gondoltam, mi lesz, ha nem tudok neki (vagy bármelyiknek) megadni valamit, amit nagyon szeretnének, vagy csak alap dolog lenne, mert én önző módon akartam még a gyerekeket, de már anyagilag nem bírom. Szóval nagyon rossz érzések támadtak bennem! :(

angie, gratulálok! :lol: :lol: :lol: Most aztán vigyázz magatokra, mint a hímestojásokra! :wink: Annyira jó!!!!! :lol: És bek@phatja az a nő, aki időpontokat ad!!! :P Ezek után mikor mész majd dokihoz? Kb. 2 hét? Annyira szorítok! :D

napsugár08

Ja, a mandulaműtétet végül halasztottuk. Lebeszéltük magunkat, mert most erre az utolsó 2 hétre ez nem hiányzott. Így sem alszom jól. :( Néni annyira nem örült, de talán a tavaszi szünetben megpróbáljuk újra. :)

napsugár08

Sziasztok!

Angie, gratulálok, nagyon örülök, én is éreztem! :D

napsugár, jól döntöttél. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Angie, szupeeeeeer! Ennek így kellett lennie! Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Apa is örült? Együtt csináltátok meg a tesztet?
Vártok még a családban a bejelentéssel?
:D

Andi, megint varázsolsz valamilyen sütit? Kérünk ám képet róla, ha már nem kóstolhatjuk.

Tegnap beugrott hozzánk a védőnőnk... írtam még régebben, hogy mikor megtudta, hogy jön nálunk Lillus, sírva fakadt... két fia van... és most újra babát vár és most derült ki, hogy kislány. Boldog nagyon. Bár azt mondta, ő már felkészült a három fiús életre, hisz több helyen látta, hogy milyen jól eljátszanak a kis korkülönbséggel született azonos nemű gyermekek és ezt olyan jól elképzelte a saját családjában is. :D
laura0606

Jaj, köszi mindenkinek!
Nem bírom felfogni még, annyira fura érzés.
már elterveztük rég, hogy családnak nem szólunk egy ideig, majd a 3.hónap előtt valamikor.
Agyalok rajta, mikor jöhetett össze, mert ugye a meddőségin az orvos, azt mondta nem lát domináns tüszőt a 15. napi uh. alapján, ez a fránya ovu teszt is elfogyott, így csak gondolom, hogy a 18. nap jelezhetett. Leírom hogy voltunk együtt:
16., 18., 21.,és 28. cn.
Ebből bármi lehet.
Ha pedig nem a 18. napon jelzett pozit, hanem mondjuk a 19.-en, akkor valószínű megreped 20-án: 21. napi szex még jó lehetett fogantatásra?
De lehet a 28.-on orgazmus hatására jött egy petesejt???
Valaki vélemény?

Szerintem én abszolút 2 esélyes vagyok.

Igen, ketten csináltuk, nagyon örült és rettentően büszke!
Persze magára is, hogy nem kell mégse a spermateszt. :lol:
Dokihoz 6 hetes akarok menni, akkor már elvileg van szívhang.

Egy kis érdekesség, hogy ez a fogantatás pontosan akkor történt, mint 4 éve a méhen kívüli babánk.
:roll: :roll: :roll:
Még nem nagyon merek örülni,emiatt sem, meg kicsi még, stb. de neki velünk kell maradnia!

Kép
KépKép

angie28

Jajj, angie, ennek a babócának tényleg veletek kell maradnia! :D Nem tudom, mikor megyek szülni, de ígérem figyelni fogom az eseményeket! :wink: Apa telefonált 15 perce, hogy lépcsőzzek már egy kicsit, mert jönne haza a munkából. :lol: (Hátha beindul a szülés.)

laura, nálunk is sokgyerekesek a védőnők. Ezért van az, hogy ahány gyerekem van, annyi védőnő is, mert sokat szülnek. :D Az egyik most a 6. babáját várja. :D Van olyan, aki most szülte a 4-et. A mostaninak "csak" 3 van, pont úgy ahogy te is írtad. 2 fiú és egy kislány. :D

beze, milyen Mánu? Milyen babázni? Tesók szeretik?
Nálunk a legnagyobb egy csomószor sírva fakad, hogy mikor jön már a baba. De tényleg. :) Nem győzöm vigasztalni, hogy várjon még, hiszen a babának még idő kell odabent. :D Krisztián 25-én lesz 6 éves, mondtam neki, hogy a szülinapjára tuti hazahozzuk már Annát. :D Remélem tényleg így lesz. :)

napsugár08

Sziasztok!

Angie, minden rendben lesz, mert így kell történnie! :wink: Azért drukkolok!!!

napsugár, 25-e szerintem tartható. :wink: Lépcsőztél? :D
Mánu ölbebaba, várom a liliputi kendőmet, hogy legyen 2 szabad kezem, mert nem valami kellemes úgy kiszolgálni a másik kettőt, hogy néha a legkisebb ordít. :? Amúgy az éjszakázást leszámítva jó, mert már rutinból megy. :) Lexi nagyon szereti, Marcus még nem igazán foglalkozik vele, gondolom, 1 év múlva már más lesz a helyzet. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Angie!!!! Ez szuper!!!!! Nagyon örülök Nektek!!!!!! Nagyon drukkolok, de tutira minden rendben lesz, jó helyen van az a babácska. Kétszer ugyanaz tutira nem történhet meg!!!!

Seruzad! Sok-sok ölelést küldök neked!!!!! Azért túl sokáig ne szomorkodj, mert hidd el, hogy nagyon nagy boldogság, büszkeség 3 fiú mamájának lenni. Amiket pedig a jövővel kapcsolatban írtál most én érzem úgy, mintha az én gondolataim lennének. Sokat gondolkodtam már ezeken a dolgokon és arra jutottam, hogy nem lehet általánosítani, minden család más és más, mindenki helyzete más és más, másként élik meg a dolgokat, így itt a topicon sem alkothatunk véleményt, vagy vonhatunk le egyértelmű következtetéseket egymás sorsával, döntéseivel kapcsolatban. Én tudom, hogy nekem, Apának, vagy a srácoknak mi jelent nehézséget, de lehet másnak ugyanez meg sem kottyan. Igen, még nekem sem sikerült letenni ezt a dolgot. Nap, mint nap foglalkoztat. Hol erre, hol arra billenek. Az biztos, hogy most tisztán látom még várnom kell. Mérlegre tettem az érveket, van, amit el kellett vessek, pl a kis korkülönbséget, vagy, hogy egyre öregszem és jó lenne minél hamarabb szülni. Viszont szeretném, ha ez a baba úgy érkezne, hogy mindenki örüljön neki a családban (nekem a nagyok azóta is kerek perec kijelentik, hogy nem akarnak új kistesót), a munkában is egy felfelé ívelő szakaszban vagyok, élvezem. Marci “baba-korszaka” is lassan lezárul, egyre okosabb, egyre kevesebb számomra nehézséget jelentő dolga van. Lesz időm kicsit megnyugodni, levegőt venni egy utolsó babázáshoz. Én ilyen vagyok. Lehet addig még ötvenszer meggondolom, átrágom magam az egészen és még az is lehet, hogy elmúlik, leteszek róla. Nem tudom. Sokszor bosszant a saját “fafejűségem”, hogy miért nem bírok már túllépni végre? Bosszant, hogy még mindig azt számolgatom mikor kéne teherbe essek, hogy ekkor, vagy akkor szülessen. Elvállaljam-e ezt a plusz munkát, vagy sem, mert, mi van, ha terhes leszek és hasonlók. (nekem nem mindegy a medencézés miatt, állandóan vízben vagyok, még így sem tudom majd hogy oldom meg az alapszitut sem)Vannak a környezetemben szép számmal két gyerekes anyukák egynemű gyerekekkel és olyan békességben megvannak, nem problémáznak egyfolytában ezen. Nekem miért nem megy. Pedig folyamatosan kapom ám a kijózanító pofonokat a sorstól, akár a hozzám járó gyerekek kapcsán, akár a téli történetem kapcsán. Most azon dolgozom lélekben, hogy teljes szívvel akarjak babázni, pocakos lenni és igenis vegyem számításba, hogy lehet kisfiú megint. Szóval most nagyjából így állok. De tényleg kb pont akkor körül kerül szóba komolyan nálam is a dolog, amikor te tervezed a 4. babácskádat. Majd tényleg együtt támogatjuk egymást itt Andival hármasban!!!! A fiúnevet meg várom nagyon!!!!

Laura! Gyönyörű kislányod van!!!!!! Emlékszem mikor még arról írtunk jó rég, hogy attól félünk nekünk lehet ronda lányunk lenne, ezért nem ad a sors? Hát most bebizonyosodott, hogy ilyen nincs, mert csodaszép ez a kis tündérlány!!!! Tényleg büszke lehetsz rá! No meg a bátyókra is természetesen!!!!!!

Napsugár! Mennek a drukkok ma estére!!!!!! Hátha!!! Bár lehet a lépcsőzésnél hatékonyabb egy jó kis este Apával!!!!! Hajrá!!!!!

Andi! Náluk az ismeretségi körben van 7 és 8 gyerekes család is. Megfelelő logisztikával és szabályozással tök jól működnek. Ott már a nagy gyerekek is sokat segítenek, hozzák-viszik a kisebbeket. Anyának heti egy szabad napja van, amikor egy néni van napközben az otthon lévő kicsikkel. Én is azt érzem, hogy elbírnék 5-6 gyerekkel is, csak az első két éven legyek túl. Onnantól már sima ügy. Szóval tényleg nem tudhatod mit hoz a jövő, mennyire fogod azt érezni idővel, hogy nincs több kapacitásod, nem fér bele több gyerek az életedbe. Még van egy csomó időd!!!! Két év múlva kiváncsi vagyok hogy vélekedsz majd, tényleg!!!

Babér!!!!! Tudod, az álmok!!!!!!!! :D :D :D

Jó éjt!!!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Lépcsőztem este, meg pakolásztam is, volt apa is :oops: ,éjjel már picit görcsölgettem, ami azóta sem múlt el. :D Már kevesebb, mint 20 percenként jön, nem nagyon akar sűrűsödni, de már elindult valami. :P

napsugár08

SZiasztok!

Meskete: Olyan jókat írtál, tényleg!!! Majd küldök neked egy linket, ha érdekel. Most találtam, ez is egy új felfedezés 1985-ben egy prof. szarmasmarha kísérleteket folytatott, mert a lényeg az volt, hogy inkább tehenek szülessenek. Rájött arra, hogy a petének van egy elektromos töltése, illetve a spermiumoknak is, csak amíg a spermának állandó vagyis az x negatív, az y meg pozitív, addig a petének változik, valamilyen ciklus alapján. Csak a tőle különböző töltésű sejttel hajlandó egyesülni, az azonost taszítja. Mikor ezt megfejtette 98 %-os eredménnyel sikerült a megfelelő nemű utódott "előállítani", aztán ezt az elméletet az egereknél is elérték, majd kb. 2000 környékén jöttek az ember kísérletek, ahol szintén 98 % lett a siker. Az elmélet szerint az embernél kb. 70 naponként változik a pete polaritása, de sok minden befolyásolja, pl. vércsoport, kor, gyerekek száma, utolsó szülés, utolsó mensi, legelső mensi mennyi idősen stb.

A táblázat egy évre előre 50 euro. Emailen bekérik az adatokat, majd visszaküldik az időpontokat.

Nem tudom, hogy Magyarországon valaki kipróbálta-e ezt....

Ahogy agyalgattam és megnéztem az uh-k eredményeit, mindegyik, tényleg mindegyik napra pontosan azt hozta ki, hogy a babám dec. 29-én fogant, az LH tesz aznap volt pozitív (ha jól működött). Mi 26-án este voltunk együtt és előtte szinte minden nap úgy 22-e óta. (Nem unatkoztunk az biztos. :) ). Talán nem telt el 72 óra, de 48 biztos. Viszont ahogy a múltkori cikket olvasom, rá kell jönnöm, hogy biztos van olyan Y-os sejt, amelyik hasonlóan túlélő, mint egy X-es. Szerintem nálunk az van, hogy apa Y-os sejtjei bazi erősek, szépek és a petéim eddig mindig elájultak tőlük, így ezeket részesítették előnyben :)

Az új-zélandi anyuka hasonlóan lehetett, hogy mindegyik fia emígy készült. Ő szerinte, a peteérést követően 12 órával mikor akcióztak, azért lett kislánya, mert a petéje már öregedett (talán max. 24 óráig él a pete, de lehet, kevesebb), ugyan nem volt vak, de rájött, hogy X-est kell választania a túléléshez. Hiszen ha már a pete öregedett, akkor kellett egy friss sejt, ami hasonló hozzá, hogy az ő esetleges hibáit az kipótolja. Szerinte ezért lehet, hogy a kislány(ok) az apára hasonlít(anak). A módszerét követőek körében 78 % kb. az esély a kislányra.

Napsugár: drukk-drukk-drukk

Nekem leszállt a hasam, így 4 hét. Szerintem ahogy megkönnyebbültem, babám is. Nem mocorog olyan sokat, nem feszít, mint amikor kitámaszt belül. Boldog, mert a srácok nagyon várják, és persze a szülei is. Szóval most már minden a helyére kerül. Ruhákkal vagyok nagy gondban, mert ami nekem volt fiús cucc, odaadtam az unokatesóméknak, ők meg elhasználták, tegnap hívtam őket, hogy kéne vissza, de szomorúan mondták, hogy már nincsenek meg. Amiket előhalásztam azok kb. 1 éves kortól vannak meg, én meg azt hittem elég jól el vagyok látva. Csaj ruha meg lenne vagy 3 doboz, még jó, hogy nem fogadtam el, csak egy kezdő csomagot, amit vissza is adtam volna, amit persze nem fogadtak vissza, így a garázs mélyére került.
seruzad
Solymár

Seruzad, irány a Tesco, a babaruhák most akciósak. Kb. 300 Ft-ra jön ki egy body csomagban, és vannak rugdalózók is, az is pár száz Ft-ra jön ki per db. És vadiúj, tiszta pamut. Most vásároltam be Lillának.
laura0606

Sziasztok!
Ma reggel vagyis hajnaléban 13.-án 3.50kor megszületett Bíró Anna Viktória!
53cm, és 3180grammal!
Nagyon nagy gratula Napsugárnak!
humadene
Jánossomorja

Napsugár!!!! Szívből gratulálok a kis Annához!!! Akkor úgy néz ki segített a lépcsőzés plussz Apa :lol: :lol: :lol:

Angie! Gratula a babóhoz, dejó hogy összejött!!!! :lol: :lol: :lol:
roni28

Napsugár: Nagy-nagy gratula!!! Isten hozta a kis Annát!!!
seruzad
Solymár

Sziasztok!

Napsugár!!!! Hatalmas gratula Anna babához!!!! :D :D :D :D :D

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Nem felejtettelek el titeket, csak Balatonon vagyok a fiúkkal és nagyon gyenge a mobil netem. így is gyakorta ledob. Remélem, most nem száll el.

Legelőször is Napsugárnak hatalmas gratula Anna baba megérkezéséhez! Így kell kérem ezt csinálni! Isten hozott kicsi lány!
Aztán még egy hatalmas hír! Angie, gratulálok!!! annyira jó hír!!!! És tényleg, mire feladtad.... továbbra is drukk, és nem lesz semmi gond, hidd el!!!

Mindenkinekinek köszönöm, hogy drukkoltok nekem! Akkora erőt tud adni, el sem hiszitek!
Mesketek, álmok! Kiváncsi leszek....
Andi, te honnan érzed, hogy kislányom lesz?

Seruzad, én annyira megértelek, amit írtál. Amit írtál, én is keresztülmentem. ( De megkockáztatom, még jó páran voltunk hasonló cipőben.)
Én még nem tudom a végkimenetelt, de amit mi tettünk, az a kálcium, magnézium, apa is, kevesebb hús, és ha hús, akkor is inkább csirke, kevesebb vörös, marha hús. Minimális sós dolog bevitele, és köretként inkább a rizs, mint a tészta, krumpli.
Lehet, nálunk is volt egy lelki lépcső.....
Amikor megszületett a 3. fiam, hallani sem akartam több gyerekről, és szégyen, tudom, de nem szerettem olyan helyre menni, ahol kislány baba született. És hasonlóan, amit írtatok, nem a fiam ellen, hiszen vérem, húsom, imádom, inkább az érzés, hogy soha nem lehet kislányom...Irigy voltam, dühös, elkeseredett.
Aztán jött a vágy, hogy nekem kell egy kislány. Makacs voltam, turtam minden internetes oldalt...De a párom, mondta, hogy először menjek el dolgozni, majd beszéljünk róla.
Akkor nagyon rosszul estek ezek a szavak, de most már tudom, hogy nekem kellett ez az 5-6 év, hogy sok mindent helyrerakjak magamban.
jöttek a konfluktusok anyuval, felkerestem egy kineziológust, ahol olyan dolgok derültek ki, amik álmomban nem jutottak volna az eszembe...., hogy a gyerekkoromban letapadt hegek ennyire kihatottak a jelenre.
Lehet, ha nem megyek el egy kineziológushoz, akkor nekem tényleg nem lehetne kislányom, így legalább feljavítottuk ezt az arányt 50-50 % ra.
Szóval, ahogyan többen is írtátok, mindenkinek megvan a maga útja, amit végig kell járnia. Ez az én történetem volt, és tudom, hogy te is imádni fogod a legkisebb fiadat, ahogyan itt mindenki, és én, mi itt fogunk Neked, Mesketének, Andinak és lehet még Tinának is itt fogunk drukkolni!!!!
Sajnos én is odaadtam a fiús ruhákat, így nem tudok neked adni, pedig odaadnám!

Ezt elküldöm, és próbálok még jönni

üdv, babér

babérlevél

Még gyorsan annyit, mert már hívnak a fiúk.

Szóval, genetika, bökés....
A múlt hét húzós volt lelkileg. Hiszen az eredményeim jók voltak, uh, vérvétel, azért az életkorom miatt javasolták a szúrást. Apa nagyon ellene volt, főleg úgy, hogy most sincs itt velünk, elutazott.
Így gyorsan kértem időpontot az Istenhegyire, és akkora szerencsém volt, hogy kaptam péntekre egy időpontot Hajdú Drnőhöz.
Annyira profi és kedves nő, hogy csak felsőfokon tudok róla írni, beszélni. Megerősített abban, hogy nagyon jók az eredményeim és pusztán az életkorom miatt felesleges lenne megbökni, főleg úgy, hogy nálam a szúrással járó kockázat a vetélésre sokkal nagyobb lenne, mint hogy nem egészséges a baba, mert minden értékem nagyon jó.
Kicsit megnyugodtam, apa meg pláne, mert ő nagyon féltett minket. Én hajlottam volna a szúrásra, de a doktornő annyira jól elmagyarázott mindent, hogy totál megnyugodva jöttem ki. Előtte volt bennem ideg rendesen.
A nemében nem kaptunk megerősítést, de szerinte inkább kislány, de nem jelent ki semmit....
2 hét múlva újra uh, akkora talán jobban kiderül, hogy nem kukit növeszt.
Még nem élem belem magam, inkább úgy fogom még fel, hogy 50-50% az esély mindkettőre, még a remény megmarad.

Mindenkinek további drukkok, és valóban jó, hogy vagyunk egymásnak, és így virtuálisan is, de meg tudjuk beszélni az érzéseinaket egymással.

További szép napot, jó babázást, babaruha vásárlást, akire épp ráillik.
Remélem, még tudok jönni, addig is Angienak továbbra is sok sok drukk, és Neked is Seruzad!! Mint mindnennek ennek is meglesz a varázsa, és te már tök jól fogod várni az újabb csodálatos kisfiadat!

üdv, babér

babérlevél

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?