Mimoka!
Most valószínűleg épp lobog a séród a fiad mögött a motoron....
Elképzeltem. Elég ...túúúúl színes a fantáziám.
Próbáld ki (mások is) a magnézium foszforikum Schüssler sót!
Az csodákra képes görcsök ellen.
Elég egy szem, én a nyelvem alá szoktam betenni, és kb. 2 perc és elmúlik a görcs. Persze, ha erős görcs, akkor negyed óra múlva jöhet mégegy.
Kb. 1500 ft, lehet gyógyszertárban is kapni...és ez tuti, van kint is!
Majd hogy örül neked a gyógyszertáros, hogy német/osztrák (passz) terméket kérsz!
Hú, Mimóka, úgy megnézném én a te kistücsködet! Majd ha te is úgy gondolod, valamilyen formában megmutatod?
Delfinke!
Ez alkohol elvonási tünet egyértelműen!
Van ilyen....lehet, a kaktuszt sörrel kell öntözni....tudod, a sörtől szépek a levelek....jelen esetben tüskék.
Remélem, sikeres volt az iccaka!
Amúgy érdekesek ezek a tünetek. Érdemes lesz megjegyezni, mikor mi volt, sosem tudhatjuk, később aztán bebizonyosodhat, hogy hiperérzékenyen valahogy sejtett valamit a tested.
Ilyen is van....ellentmond a biológia törvényeinek és minden orvosi blablának....de van.
Higgyétek el, annyi mindent olvastam már a témában....annyi blogot, annyi fórumot, 6 éve mást sem teszek, mint fejlesztem a tudásom a témában. Sok helyen olvastam ilyet is.
Eeeeeez az emberszabású meg nem érdemel szót sem!
TV?! A párod húgát sajnálom ettől kezdve, ha ilyen érzéketlen, stb. stb. férje van. Reméljük, nem vetül ki a babásodásra a csajnál az ilyen....
Amúgy nem csak Mimóka-Manókára vagyok kíváncsi, rátok is. Ha úgy gondoljátok, hogy eljött az ideje, vagy valami, vagy bármi
, akkor tarthatnánk egy pofavizitet.
Ez nem erőszak, nem muszáj, csak személyesebb úgy, hogy tudjuk, ki van a vonal másik végén.
Hőm 36,8....Holnap kéne megjönnie....
Fájogat, szurkál, sosem szokott ilyen lenni. Csak voltam, barnáztam, semmit nem éreztem, aztán megjött, naaaa, akkor érzek nagyokat, aztán kész.
Most meg olyan nehézkes a hasam alja....szinte érzem a vastag méhnyálkahártyát!
Húz...és szurkál.
most még
pár nap múlva már
Nna, ezeket úgysem tudtam még sehova betenni....
Többiek?!
Kismamák?