Új privát üzeneted érkezett!

Babus:
A fehér rublika alatt (ahova gépelsz) találsz olyat, hogy "Melléklet feltöltése"

Én a 31. napos tesztemet le se tudtam fotózni, mert a fotón nagyon nem látszott a csík...
Kíváncsi vagyok, mutasd a Tiedet![/img]

ryenn85
Szekszárd

Huh, hát ebből laptető lett... :oops:

De gyorsan visszanéztem, babus már 2 laptető boldog tulajdonosa. :) Hajrá!

ryenn85
Szekszárd

Nah tényleg ott lehet, ennyire vaksi vagyok! Nekem is igencsak halovány, alig látszik a fotón! Remélem a következő már sokkal egyértelműbb lesz! :) Nem tudom ebből itt mi fog látszani ilyen kis méretben, át kellett méretezni a feltöltéshez. Kép
babus83

Jah, hogy ilyen jól feltölti, szuper! 30. cn-en teszteltem. Ryenn megnéztem a te teszted is hasonló "erősségű"! De lesz ez még jobb is!!! :))

Most olvasom nekem 2 laptetőm is volt? Nem is néztem utána! Deee jó, akkor ez szerencse tényleg! :)
babus83

Egyértelmű, hogy ott van a második csík!!!! :D :D

ryenn85
Szekszárd

Hát ott! :D
babus83

Sziasztok Csajok hogy vagytok??

Én ma vagyok a 32. cn / 4.hét+3nap (?) -on! :)

Létezik, hogy már most kicsik a melltartóim?! Egyébként sem vagyok valami kis méretekkel megáldott, de ha már most elkezdenek nőni akkor mi lesz később? A farmeromat akartam ma felvenni, de amikor leültem nagyon nyomta a hasam, nem szűk, rámjött, de nagyon kényelmetlen volt. Dehogy már a hasam is kezd növögetni, vagy csak a méhem és a nadrág szára pont nyomja?! Vagy a felfújódás...
Ma reggel a görcsölés egy kicsit alább hagyott, a mell fájdalmaim nem. Este fürdéskor a szárítóról húztam le a törölközőt, hozzá ért a bimbómhoz és én akkorát szisszentettem, olyan volt mintha megégett volna... A buszon is megéreztem minden egyes kátyút. De nagyon örülnék, ha csak ennyi panaszom lenne. Nagyon nem szeretnék hányós lenni. Így nagyon itt a munkahelyen se tudnám elhallgatni a terhességem, majd csak a 12-15 hét környékén szeretném ha megtudnák. Viszont jegyzőnknek el fogom mondani (nem hivatalosan) jövőhéten, ha erősödik szépen a tesztem, mert augusztus 4én falunap lesz nálunk és mi, az önkormányzat szervezzük. Ilyenkor van annyi meló, rohangálás, vendégek fogadása, fellépők fogadása, ellátása....minden ami a szervezéssel jár. Persze gondolhatjátok, hogy a két kedves kollegina még véletlenül se tesz arrébb még egy széket sem, hát ők aztán nem csinálnak közmunkás feladatot. Letörik az ujjuk biztosan. Egész nap ilyenkor csak a fontos vendégekkel röhögcsélnek, italokkal kínálják őket. Mi meg Nórával (barátnőm és kolléganőm akivel egy irodában is vagyok) majd megbolondulunk, tavaly már erről egy kicsit lentebb adtunk, de akkor is még 2kor már majdnem feldobtam a pacskert. Szóval most akarok beszélni a jegyző asszonnyal (Annával), hogy én szeretném magam kímélő üzemmódba tenni és menjenek a többiek. Biztosan meg fogja érteni, most jött ő is vissza gyesről a hónap elején. Nagyon szeretjük, közvetlen és nagyon jól átlátja itt a melóhelyen a szitut. Persze a másik kettő nem örült hogy visszajött, mert a helyettes jegyzőt úgy meg tudták vezetni ahogy csak akarták. Szóval Anna nagyon rendes, amikor visszajött bejött hozzánk beszélgetni, mondta azt hitte már most kismami leszek. Mondta bizti a stressz miatt nem jött még eddig össze és képzeljétek azt javasolta, ha megcsinálok minden határidős és sürgős melómat nyugodtan menjek el legalább egy hónap szabira vagy betegállományba. Pihenjem ki magam! Én meg csak néztem, mikor mond ilyent egy főnök?? Úgy van vele, hogy ha januártól úgyis megszűnik a hivatal akkor legalább én addigra legyek már pocakos. Olyan rendes!
babus83

Babus, nagyon rendes főnökasszonyod van! Ilyet tényleg ritkán hallani! Egy gonddal kevesebb: nyugodt szívvel közölheted majd vele, hogy kismama vagy és nem kell azon stresszel magad, hogyan viselkedik majd veled a terhesség azon ideje alatt, amíg dolgozol. Irigylésre méltó!

Az én főnököm vagy magát akasztja fel vagy engem nyír ki. :) De úgy vagyok vele, már nem érdekel. Tettem annyit ezért a cégért, most már ideje magammal is foglalkozni.

Az teljesen normális dolog, hogy feszül a hasad és szorít a naci. Múlt héten én sem tudtam elviselni magamon az éppenjó gagyómat, a dereka nagyon nyomta a pocakot. Egyelőre még biztosan nem híztál, csak keményedig a pocak, tágul a méh és hát a puffadás…

A görcsök nálam is egyre ritkábban jelentkeznek. Többen mondták, hogy a görcsök később is jöhetnek, főként abban az időszakban, amikor mensi hófordulóhoz ér az ember. Azon meg most ebben a hónapban már túl vagyok.

Másrészt meg eszem szorgalmasan a magnéziumot (nekem múltkor a Magnerot-ot ajánlotta a doki, napi 3x1-et - ebben nemcsak magnézium, hanem a magnézium felszívódását elősegítő orotát is van benne. Több helyen is olvastam, állítólag jobb, mint a MagneB6 (vár a 100 db-os ára elég húzós …).És amikor tehetem, pihengetek.
Most lemondok a jógáról, a tornáról (csak olykor-olykor biciklizek), eszem a Femibiont, magnerot-ot, Omega 3 zselékapszulát és pihenek, amennyit csak lehet.

Tegnap hívtam a dokit, sajnos már csak hétfőnként van már rendelése, úgyhogy jövő hétfőre este fél 9-re kaptam időpontot. Addig bízom benne, hogy minden rendben lesz!

Bozza, delfinke merre vagytok?

ryenn85
Szekszárd

Akkor jó ha normális ez a görcsölés és elmúlása, kibékülnék vele, ha csak havonta jönne elő!
Nem híztam az tuti, én is a méhemre gondoltam és a puffadásra. Melltartót meg vennem kell nagyobbat, kényelmesebbet. Majd kísérletezek melyik lesz a jobb.
Omega3 mire jó terhességgel kapcsolatban? Gravidát szedek, magneb6ot és tőzegáfonya kapszulát a felfázás megelőzésére. Elég jól kigyógyultam belőle, a terhesség alatt meg az immun egyébként is gyengébb, nem szeretnék még egy hólyaggyulladást pont most.
babus83

Jó reggelt!
Ma reggel teszteltem ismét és olyan gyönyörű sötét csíkot láttam, majd kiugrott a csík! :) Délután felteszem róla a képet is. Egy kicsit megkönnyeztem. Azért most már tudok jobban örülni, de akkor nyugszom meg kicsit ha már doki is látott. Augusztus 8-ára tervezem a dokilátogatást, ha addig nem lesz semmi gond, de NEM lesz semmi! :) Jaj hát el sem merem hinni, én is anyuka leszek!
Párom is nagyon örül! :) Mesélte, hogy épp tegnap rákérdezett a egyik kollégája, hogy mi a helyzet nálunk ezen a fronton, mert régebben beszéltek már róla, hogy rajta vagyunk az ügyön! Miki meg mondta hogy éppen jókor kérdezi, lehet sikerült ez a hónapunk és ami nagyon jól esett, hogy mesélte milyen jó érzés volt beszélnie erről! Annyira szuper, úgy imádom! :)

Mi van veletek Csajok el vagytok tűnve! Bozza, hogy vagy, lassan jön az akciós időszak! Delfinke, jól vagy? Wigyorka? Ryenn erősödik neked is szépen a teszted? :)
babus83

Sziasztok Lányok!

Babus, Ryen hatalmas gratula nektek :P
Annyira örülök nektek,remélem minden rendben van.
Wigyorka természetes,hogy ki-ki maradozól,de ne felejts el minket.
Bozza??????????????????

Sajnos nálam minden a régi és most ismét nem is reménykedhetek 2-3 hétig :cry: .A párom ma reggel ment újra Prágába :cry: :cry: újra a magányos napok köszöntöttek be.

Babus Ryen
De jó nektek,hogy már ezen izgulhattok,hogy mikor mehettek dokihoz :)
Pici írigység van bennem :oops: neharagudjatok érte,de nem rossz indulatú csak a reménytelenség fáraszt le.

Bozza már csak Te lógsz ki a sórból ,na meg én,de én más tészta vagyok nekem adott havi max 3 nap a próbálkozásra. Ismét akkor kell megjönnie mikor a párom haza talál,ha így haladok akkor öreglánykoromban talán lesz babám.

Csajok hól lehet megnézni a laptetőt?

Babus várjuk a kép feltőltést.

Üdv:Teréz
delfinke6
Vecsés

Delfinke, dehogy haragszom, tudom mit élsz át, nekem ez az idő nagyon hosszúnak tűnt! De ne keseredj el jön a Ti kis angyalkátok is!
Remélem nálunk is minden rendben megy majd, azért még nem felhőtlen a boldogságom, izgulok egy kicsit, sokára lesz még 8-a hogy tudjak menni dokihoz.
Laptető az azt jelenti, ha te írsz elsőnek az oldalon, azaz a lap tetejére kerül a hozzászólásod! :)
Itt a tesztem, Ryenn a tiéd hogy alakul? Kép? Kép
babus83

Babus ez nagyon szép,Gratula és nagyon szorítok neked.
Biztos most minden rendben lesz,rendben kell,hogy legyen.

Köszike a laptetős infórmációt:) :oops:

Ryen????????????????????

Bozza, minden rendben? Nagyon eltüntél,kezdek aggódni érted.

Vigyázzatok magatokra lányok.

delfinke6
Vecsés

Sziasztok Lányok!

Babus, na ez aztán a csík! Nagyon szép lett! :lol:

Nem tûntem el, csak egyrészt nincs mirõl beszámolni, másrészt hamarosan én is szabira megyek és mindig ilyenkor tûnik fel, hogy úristen még mennyi munkám van addig. :roll:

Néha azért benézek, úgyhogy mindenképp írjatok majd, hogy alakulnak a kis babók! :lol:

Legyetek jók!
bozza

Sziasztok!

Csatlakozhatok? Tesót tervezzük, most kezdenénk a projectet. Tudom, hogy nem első baba, meg ilyenek, de azért jó együtt izgulni másokkal :)

Frissteszteseknek gratula, többieknek kitartást!!! :)))

mimoka77
Külföld

Szia Mimoka, hát persze, hogy jöhetsz! Részemrõl mindenképpen örülök, hogy rajtam kívül is léteznek nõk, akik még nem kismamik. :lol: Persze reméljük, ez már nem sokáig marad így, nemde? :wink:

Mesélsz kicsit magadról? Azt már tudjuk, hogy van egy kisfiad. :) Mi az elsõ babával próbálkozunk, kb. tavaly augusztus óta. Januárban összejött egy terhesség, de sajnos csak a 8. hétig tartott. Mostanra épp kezdem ijesztõen hosszúnak érezni a "babaprojekt" indítása óta eltelt idõt...

B.
bozza

Szia mimoka,természetesen jöhetsz az én részemről is. :)
Az,hogy a második babát tervezitek az nem kizáró ok erről a topicrol. :)
Bozza kérdéseit én is feltenném,de Ő már megfogalmazta és tökéletes lett.

Bozza-bozza,engem elfelejtettél? :cry: Hisz én sem vagyok még babás :cry:
Mi szeptembertől próbálkoztunk babával,de csak márc végén jött össze :(
Tudom mit érzel a várakozás miatt,nekem is egyre több hülyeség fordúl meg a fejemben. Nem tarthat már túl sokáig a babamentes időszakunk mert az k...nagy ki tolás lenne velünk.
:?

delfinke6
Vecsés

Sziasztok!

Köszi csajok :)

Mi 2010 óta terveztünk a babát, májusban kezdtük anno a projectet, októberben maradtam terhes először, de nem maradt velünk a baba. Aztán februárban (pont valentin napon) lőttem a köv. pozi tesztet, abból született a kisfiam :) utána idén áprilisban is terhes maradtam, nem tervezett volt, annyira nem is örültem neki, mert picurival is volt még gond bőven elég. Aztán már jó lett volna, de végül mégsem maradt velünk. Majd most döntöttünk úgy, hogy a kicsi elég nagy már egy tesóhoz, így belevágunk :)

27 éves vagyok, külföldön élünk. Azt hiszem, ennyi :)

Remélem, hogy a babamentes időszak ezzel a hónappal mindenkinek elmúlik :) Bár nem terveztem gyerekgyártást, majd jön a tesó, amikor akar :)

mimoka77
Külföld

Sziasztok!

Örülünk az új fórumtagoknak, gyertek-gyertek!

Ha a trend így folytatódik és duplázódik a pozitív tesztelők száma (először wigyorka, aztán 2 fő, a következő alkalommal 4 fő kellene :D) , akkor várunk még minimum 1 új fórumozót!

Bár magam(unk) ellen beszélnék, de szeretném még egyszer elmondani: mint ahogy már -sajnos :( - mindannyian tapasztaltuk, egy pozitív teszt még nem jelent semmit! A babócát rá kell venni, hogy maradjon is velünk (mi most éppen ezen vagyunk).

Lányok, nem elkeseredni!!! Tényleg babazápor van kilátásban ebben az évben. Barátnőm (aki szintén nagy fórumozó) is meséli, hogy sorban sikerül teherbe esni minden ismerősének, aki szeretne. Ne adjátok fel, jönni fog mindenkihez egy lelkecske!

Ne hagyjátok el magatokat, annak sosincs jó vége!

Mimoka, biztos vagyok benne, hogy Hozzátok is hamar bekopog a kistesó. Az előző alkalommal -biztos vagyok benne- megérezte, hogy még nem látjátok szívesen, ezért is döntött úgy, hogy inkább nem marad. De ha most szilárd az elhatározásotok a családbővülést illetően, hajrá!

Egyébként külföldön merre éltek?

ryenn85
Szekszárd

Sziasztok!

Én is új lennék, és bár nem férek bele az évbe babilag :), jönnék.

Nem akarok senkit lelombozni, mi 6 éve váruk rá. :O
Ja, elég soknak hangzik....:S

Egy inszemen túlvagyunk, ami februárban volt, de anyagi és mhelyi okokból ott megálltunk.
Hát, nem esett jól, régen bőgtem annyira, mint akkor.

Azóta spontán élvezzük újra a védekezés nélküli életet! :D
Valami előnyét ki kell domborítani ennek is, különben megkattanna az ember.

33 évesek vagyunk férjjel együtt...nem ketten együtt! :D
Hmmmm....bár úgy lenne...:D

Babásoknak gratulálok!
Ó, én akkor láttam dupla csíkot terhességi teszten, mikor inszemnél megkaptam a szurit, ami hsg-t tartalmaz. :D
Beteeeeeg....:D

Ha "dilis" nőt is bevesztek, akkor érkezem....:)
zsuzska30

Ryenn, én is erre gondolok, hogy megérezhette, hogy nem akarom igazán... bár, én hiszek nagyon a bevonzott dolgokban, könnyed mensit akartam, azt kaptam... :( (mármint baba helyett) na de majd most :D ! :D

Na igen... van egy fórum, ahol csak onnantól tekintjük kismamának az ember lányát, hogy dobogott a baba a monitoron. Sajnos ott is mindenki túl van már mindenféle rossz dolgon :((( Bár! Én abban sem hiszek, hogy 12. hét után minden hawaii, mi a kisfiammal végig veszélyeztetettek voltunk, mert törpike állandóan születni akart...

Zsuzska, akkor meg van a 4. is :))) üdv itt :) sajnálom a 6 évet, de ez hátha a ti évetek lesz :)

mimoka77
Külföld

Ja, kérdezted, hogy külföldön hol élünk, dél Németországban, az alpokban, egy kis városban :) Bár most költözünk egy még kisebbe :DDD

mimoka77
Külföld

Akiknek sikerült a baba, spontán történt?

Mennyi idő után?

Mimioka, biztosan gyönyörű helyen éltek.
Nincs valami fotó róla? :)

Jah, részemről pedagógus vagyok.
Mi kell még, hogy megismerjetek? Ahaaaa, kedvenc színem a bordó....nnnnah, így már, mintha 1000 éve ismernénk egymást, neeem?! Mondhatnám, más a leányzó fekvése...az enyém mondjuk É-D-i...:D
zsuzska30

Mennyire figyelte magát, aki most babás?

Előjelek?
Mi volt más, mint máskor?

Egyszer volt egy igen halovány csíkom.
Akkor megmagyarázhatatlanul fura dolgot éreztem, mikor még nem tudtam, hogy lesz csíkocska.
Olyan érzés volt, mintha nem lennék egyedül és végtelen harmónia uralt.

És aztán gondoltam, ez az lehetett, hogy itt volt valaki, közelített felém....de aztán egy-két nap késéssel megérkezett.
Ennek már pár éve, és akkor épp tehén petefészkének a kivonatát ittam....:O
De már nem tudom attól a dokitól beszerezni.
Amúgy akkoriban szteroidot kellett szednem, 2 hónapig egyfolytában megvolt "miki" :D, és azért emellett nem volt kismiska, hogy produkáltam egy ilyen tesztet.
Tipikus nő....kapásból két ffinevet rejtettem el a fenti sorokban. :)
zsuzska30

Sziasztok!! :)

Ryennek mindig igaza van - a 4 új kismamival is így lesz - úgyhogy szuper, hogy így összejöttünk! :lol:

Delfinke, dehogy felejtettelek el, csak ritkán jártál erre, így kicsit egyedül éreztem magam. :wink: Bár épp rácáfoltál és most megint gyakrabban vagy, jó is ez így!

Zsuzska, 6 év... tényleg hosszúnak tûnik. De megígérem, hogy most elõször és utoljára döbbenek meg ezen, jó? Tudjátok esetleg, hogy mi az oka? Amúgy a 2012-es évbe még beleférsz, a fórum elején megállapodtunk, hogy a fogantatástól számítjuk. :wink:

Persze Mimónak is igaza van, annyi minden közbejöhet, de nem ezzel kell foglalkozni, hanem azzal a hétmilliárd épen, egészségesen világra jött bébivel, akik most is benépesítik a Földet. Statisztikailag ebben a hónapban is egy rakás esélye van mindannyiunknak! :lol:

:shock: Tehén petefészek kivonat?? Vow, én egyelõre csak cickafarkkal és palástfûvel próbálkoztam. És hõgörbével. Tegnap engem is elkapott a "gyorsan valami pozitívat" érzés, úgyhogy vettem egy doboz ovutesztet, részben a kelléktárat bõvítendõ, részben azért, hogy legalább lássam, milyen is a két csík . :lol: Háááát, a mai tesztnél (CD 12) még a kontrollcsík is épp, hogy látszódott! :roll: Pedig nagyon ügyesen tudom követni a doboz utasításait!
bozza

Még annyit Zsuzskának, hogy részünkrõl eddig csak spontán próbálkozások voltak, és a furcsa nyugalomérzetrõl én is be tudok számolni. Az esedékes mensi napján éreztem így magam, még januárban, amikor tényleg pozitív lett a teszt. Nálam mondjuk más tünetek nem igazán voltak, max. annyi, hogy a hõgörbén volt egy második emelkedés a 8. naptól és esetleg egy hajszállal más volt a hüvelyi folyás. A mellfeszülés, pocakfájás, stb. nekem csak a teszt utáni idõszakban jött elõ.
bozza

Amint időm engedi, visszaolvasok, csak most meg épp sörkiflit gyártok, sütök.

Képben akarok lenni, hogy összesen mennyien vagyunk és kinek van már esetleg babája, kik a kismamik.
Amit visszaolvastam, ott kettőt fedeztem fel. :)

És annyira tetszik az gyönyörű duplacsíkos teszt, hogy ilyen nekem is lesz. :)

Amúgy valóban igen hosszú idő.
Vannak időszakok, mikor abszolút nem érdekel, hogy mi van, csak tesszük a dolgunkat. :)
Nehezített körülmény, hogy anyuval élünk hárman, így nem úgy működik, hogy amikor kedv van, hanem, mikor alkalom van. :S
Most, hogy múlt héten nyaraltunk, anyu ezen a héten elutazott....
szóval...ööö...khm...hát, igen.
Így már azért nagyon esélyes, hogy sikerüljön. Rajtunk nem múlt! :D

Állítólag nincs különösebb probléma.
A hormonszintet újra megnézetem, így egy év elteltével, mivel mellesleg...mondoooom mell-eslet érzékeltem némi nem odavaló váladékozást. A prolaktinszintem amúgy rendben volt, kaptam is rá gyógyszert.
Most majd meglátjuk, mi van.
Kedden megyek a másodikra.
Utána okosabbak leszünk.
Vagy nem.
De az biztos.
:)
Férj katonái picit azért kevesebbek, mint aminek kéne....
Szedettem vele homeos szert, amivel több lett. :)
Viszont előtte reflexológus kezelte, minek hatására konkrét adatokkal alátámasztva növelte 18 m-ról 30 m-ra.
A siker így is elmaradt.

Nekem volt átjárhatóságim tavaly nyáron, egyik petevezeték el volt záródva, de aztán mégis sikerült a folyadékkal áttörni a szűkületet.

Erről nem mondanék többet, csak, ha valaki készül rá.
Vagy ha kíváncsiak vagytok.

Alapbetegségem van, autoimmun betegség.
De nem akadálya a babázásnak. :) Szerencsére. :)

Meg még a súlyommal riogatnak nem szakavatott ismerősök néha....50 kg vagyok a 173 cm-hez....
Hízás nem az én műfajom.
Viszont annyit eszem újabban, hogy csak les férj, hogy mi van velem. Én is lesek. Neki nő a pocakja, pedig az enyémnek kéne. :)

Nagyon vágyik rá ő is, és az ebben a rossz, hogy nem tudom megadni neki, amit szeretne.
Tegnap csak annyit mondtam, hogy ejj, ha kislány lesz, úgy az ujja köré fog csavarni...hogy fog imádni....a kislányok apásabbak...
És könnybe lábadt a szeme. :))))
Szóval rajta vagyok rendületlenül az ügyön és nem adom fel.
Mert nekem baba kell. :)
Vannak hullámvölgyek, de gondolom, az mindenkinél van ennyi idő után....arra gondolok, hogy van, mikor megőrülök, annyira akarok egyet, elképzelem, ahogy ott van mellettem, ilyesmi....
Aztán van, mikor csak úgy megy az idő és azt veszem észre, hogy jééé, már megint eltelt egy hónap?!

Így tengetjük az életünket 6 éve.
Lombik a végső, az nagyon sokba kerül.
Mondjuk az inszemináció is 70000-nél állt meg útiköltséggel, beavatkozással, injekciókkal. :S
Ez a durva!
Utánanézek a kiflancsoknak....

Amúgy nővérem is azt mondta, hogy neki 6. hét után jött mellfájdalom és émelygés, addig semmi. De mindenki más.
Anyu azt mondta, ő a fogantatást is megérezte, jójó, ő boszi. :D
És hogy már másnap nem kívánta a cigarettát.
Érdekes dolgok ezek....az érzések és az egyének néha keresztbe tudják húzni az orvostudományt és a biológiai tényeket. :)
zsuzska30

Na, hát csak ki kellett mondjam, hogy kell még egy kismami jelölt és tessék, már meg is érkezett! :D Üdv Zsuzska!

Nászajándékba kaptuk (4 éve) anno a Titok című könyvet, ami lenyűgözött! Azóta is igyekszem eszerint élni (nagyon "veszélyes" mennyire működik a vonzás törvénye!), hihetetlen, hogy a gondolatainkkal alakítjuk napjainkat (a legkisebb dolgoktól a nagyokig).
Ezért hangoztatom mindig, hogy csak pozitívan tessék gondolkodni!!!

Bozza, számolj majd be az ovu teszt használatáról! Én szentül meg vagyok róla győződve, hogy valamit rosszul csináltam, mert vagy nem mutatott semmit, vagy össze-vissza... :?

Zsuzska, rólam annyit: tavasszal döntöttünk úgy, hogy babát szeretnénk. Szinte az első hónapban terhes is lettem (továbbra is állítom, hogy a főként a teának köszönhető - wigyorka, babus erősítsetek meg a tea-baba tényét :wink: ), azonban a 6. héten Kicurkánk úgy döntött nem marad velünk. A vetélésnek annyi-annyi oka lehetett (gyenge magzat, hüvelyi fertőzés, hormonok, lelkileg nem álltunk készen stb..), de felesleges utólag találgatni... :cry:

1 hónapos várakozásra lettünk ítélve orvosilag, amikor véletlenül kiderült, hogy magas a TSH szintem. Jártam endokrinológusnál, kezeljük az enyhe pajzsmirigy alulműködésemet, ittam a teát, kikezeltük az enyhe gyulladásomat és második próbálkozásra újra kismama vagyok. Nagyon bízom benne, hogy ez az állapot még 8 hónapig így is marad!!! :)

Nekem anno nagyon sokat segített Zita West: Gyermeket szeretnék című könyve. Megérteni a testünk működését, és rengeteg tanács van benne, azoknak, akiknek nem sikerül.

ryenn85
Szekszárd

Mármint a könyv tanácsokkal látja el azokat, akiknek nem sikerül teherbe esni...

És hogy mi mindent érzek a terhesség során? Talán a lepraktikusabb, ha belekukkantasz a blogomba (a tea és a könyv linkét is itt találod). Igyekszem mindent leírni, főként magamnak. Hasznos volt visszaolvasni a 2.terhesség alkalmával, amit az elsőnél megéltem.

ryenn85
Szekszárd

Ryenn!

Nagyon sajnálom a történteket.

Most visszaolvastam itt újra ezt az oldalt, mert már másodjára írjátok, hogy a 4. vagyok....nem értettem....
De már látom! :D

Én benne vagyok, lányok, asszonyok! :D

Legyen így! :)

A Titok c. könyvet én is olvastam.
Mesélnél erről bővebben picit, hogy milyen konkrétumok történtek és hogy csináltad?
Egy olyan piszlicsáré dolognál bejött most, hogy ihaj....
Voltunk nyaralni és nem vittem hajgumit.
Márpedig nem szeretek úgy pancsolni, ha nincs felkötve.
Hajgumi kéne, boltban nem volt....
A varrósdobozban azonban volt egy darab gumi, épp a derekamra illő hosszúsággal. Tű, cérna...levágtam belőle, összeöltöttem, hát, olyan lett, amilyen, de összefogta a hajam.
Erre másnap férj közli, hogy a víz alján a kövek közt ott egy hajgumiféle....
Nemáááááááááár....:D
És tényleg, egy ilyen sima 100 ft-os izé....de hadd ne keressem a tengerparton a gazdáját! A lábujjaimmal felvettem és a hajamba tettem. Ez azért csinibb volt. :) (azért lábujjal, mert félek annyira a víztől, hogy nem bukom le)
:roll:
zsuzska30

A kismamaságodhoz pedig naaaaaaaaaaaaagy gratuláció! :)

Természetesen így marad! De csak további 8 hónapig! :D

Mindennek van határa!
:wink:

Szóljatok ám, ha sokat ökörködöm....nem veszek vissza akkor sem. :)

A humor sokszor segített már elviselni dolgokat. Ezzel turbózom magam. :)
zsuzska30

Kihagytam a hajgumis sztoriból, hogy egy napig folyamatosan rajta voltam a hajgumi-ügyön...
aztán utána láttam meg, hogy van a varrósban....
De nem tudom, hogy járt épp az agyam, ha tudnám, úgy használnám most is, hogy mielőbb babázhassunk mindannyian.
zsuzska30

Nem vagyok érzelgõs, de az elõbb láttam ezt a képet, és a fórum jutott eszembe:

Kép

Íg legyen!
bozza

Sziasztok Lányok!

Annyira örülök,hogy kicsit felpezsdűlt a hangulat.
Ryen annyira jó,hogy babás vagy,Wigyorka remélem jól van (vannak)
Babus ti is szépen tapadjatok és érezzétek a kötődést.

Azt hittem csak én vagyok flúgos,mert mikor én is babás lettem az első pillanatban éreztem a picikémet. Évek óta nem alszok max 3-4 órákat,de aznap este olyan nyugalom tőltött el és reggel arra ébredtem,hogy a hasamat simizem. Pedig én hasamat tabuként kezelem,és nem tudtam levenni a kezem a hasamról.Olyan jó érzés volt :) :cry:
Nekem is kell újra ez az érzés :evil:

Örülök Bozza,ha nem felejtettél el,de a párom itthon volt és elhanyagoltalak titeket. :oops:

Zsuzska tetszik a stílusod,kicsit hasonlít a régi önmagamra :( örülök,hogy csatlakoztál.

mimoka szép helyen sok minden megtőrténhet:) akár egy gólya is eltud tévedni felétek.

Akkor most elkezdem olvasni Ryen blogját:)

Jó éjszakát mindenkinek.

delfinke6
Vecsés

Ja bocsi, Bozza ez tényleg szép és így legyen.

delfinke6
Vecsés

Nem olvsom Ryen oldalát :( előbb engedélyt kell kérnem tőle :)
De jól hangozz,hogy csak úgy belesek hozzá és okosodok :) :roll:

delfinke6
Vecsés

Szia, Delfinke!

A régi önmagad?
Mitől nem vagy olyan, ha nem vagyok tolakodó?
Lehet, írtad ám, deeee.....még visszavan a visszaolvasás. :shock:

Bozza!

Érdekes, amit olvastam valahol egyszer...talán egy blog:
törődj bele, hogy anya leszel....:)

Ezek olyan jó kis mondatok, mint amit feltettél is....
A 120 órás angol gyorstalpalóval is képes voltam átrágni magam rajt, mint hernyó a levélen....hogy stílusos legyek. :)

Jó éjt Kismamik Manócskástól és Kismamijelöltek! :)
zsuzska30

Jóóóó reggelt!

Közel 3 órás alvás után "frissen" jelentkezem :) Manó megfázott, egész éjjel üvöltött... az anyaság szépségei :D Amúgy tudjátok, mi a legrosszabb? Nem, nem az, hogy nem tudsz aludni, ahhoz az ember hozzászokik már a legelején. Hanem a tehetetlenség. A gyerekem persze aludt, de én egész éjjel azt hallgattam, kap-e levegőt, alvás helyett... hiába, az anyák már csak anyák :D Úgy aludtam 3 órát, hogy magunk közé vettük, aztán amikor bordán rúgott, tudtam, hogy még él :DDD

Zsuzska, nekem nagyon nincsenek képeim, de itt találtam a neten egyet, ha megyünk sétálni, mintig errefelé megyünk:

Kép

Terhesség: nekem is volt már 3, bár még csak egy kisfiam van. Én mindig onnan tudtam a beágyazódást követő napon, hogy babás vagyok, hogy literszám ittam a vizet. Ez állandó tünet és remek indikátor :D A többi tünetem mindig más volt. Első babánál a mellem fájt nagyon, kisfiamnál hánytam, legutóbb büdös volt a mosogató, meg minden, még az is, ami nem volt az :D de a szomjúság nálam mindig megvan :) Amúgy a blogom pont erről szól, minden nap leírom, mit tapasztaltam, hogy éreztem magam, mit szedtem be, mennyi volt a hőm, mikor voltunk együtt apával. Nincs lezárva, olvasd nyugodtan, ha akarod, most kezdtem, link az aláírásomban :)

Ryenn, én is olvastam a Titkot, de nekem annyira nem jött be. Vagyis bejött, mert eszerint élek, de sok volt a homályos folt. :D Én nagyon sok mindent nem értettem. Viszont én elolvastam a Hicks féle könyveket is, a 70-es, 80-as években írta a Hicks házaspár, akik maguk is tanítókká lettek. Könnyed kis olvasmányok, csak abban nincsenek ködösítések :D (én még a Legfőbb Titok c. könyvet is megvettem, hátha okosabb leszek, de attól sem lettem az, viszont ezektől a könyvektől megvilágosodtam :DDDD) Na mindegy, de tényleg, eszméletlen módon működik, meg hát ha aszerint élsz, becsatlakozol az öröm-körforgásába, akkor minden sokkal szebb, akkor is süt a nap, amikor nem :))) Teákat én is iszom, fiammal 12. hétig ittam a palástfüvet, mert nem adtak semmit, bár már vetéltem egyet előtte, meg a kicsivel is véreztem 13. hétig. Senkit nem érdekelt, a természet szelektál, beteg magzatot minek megtartani volt az elv. Mindegy, megmaradt, nem lett beteg :) A tiétek is meg fog maradni, ebben teljesen biztos vagyok!!!! kértem engedélyt a blogodhoz, priviben elküldtem a mail címem, de csak nem tudom olvasni...

Bozza, vicces, amit az ovu tesztről írtál, anno én pont ugyanezért kezdtem el tesztelgetni :DDD Nekem mindig + volt, de sokat segített, hogy elhigyjem, én is képes vagyok a 2 csíkra :))) Hajrá neked is, lesz ott 2 csík! :)

Delfinke, itt nincsenek gólyák, szerintem itt a sasok hozzák a babákat, az rengeteg van :DDDD

Ja, Zsuzska, ne vegyél vissza, én szeretem olvasni a hozzászólásaidat :DDD

Babus, hogy vagytok?

Na, megyek, visszahozom magam az agyhalálközeli állapotból...

mimoka77
Külföld

Mimoka remélem kisfiad meg gyógyúlt és semmi komoly baja nincs.
Gyönyörű helyen élsz,innen messziről is harapni lehetne a levegőt :)
Fogyókúrázól jól olvastam? Arra szeded az l-karnitint? Milyen módszert alkalmazól? Ez a téma nagyon érdekelne ha nem baj. Sajnos híztam az utóbbi időben és akármennyit mozgok mégsem tudok leadni egy dekát sem inkább megkockáztatnám,hogy hízok :cry: :cry: :cry:

Zsuzska .igen régi önmagam, :roll: én is mindenen poénkottam,nagyon kevés helyzetben voltam teljesen komoly(szinte soha 8) ,lazavoltam mint a rigalánc szemezés előtt)) ,csak közbe szólt az élet, a folyamatos megaláztatás a súlyom miatt,vagy éppen mikor miért. Édesanyám halála és egy plussz dolog amiről nem igazán tudok beszélni,úgy gondolom sikerűlt megtörnie,de az í-re a pontot a picikém elvesztése tette rá.
Bár kitudja lehet,hogy jót tenne ,ha kibeszélném magamból a régi fájdalmat :roll:

De próbálok pozitív lenni és nagyívben körberöhögni a világot :) csak néha belebukok a saját álarcomba.(a fagyi visszanyal tipikus esete)Nem vagyok teljesen reménytelen eset ,csak kell valaki aki feldobja a labdát és én röptében lecsapok rá :)
A poénos szerepet meghagyom neked én most itt a NEGATÍV vagyok,ugye Bozza? Bozzáék már párszor olvasták nyavajgásaim :? ,de még nem dobtak ki a topikról :lol:

Babus? Wigyorka? Ryen? Babásaink jól vagytok?

delfinke6
Vecsés

Delfinke!

Nagyon sajnálom, amik történtek veled!

Hidd el, hogy engem is nagyon sok sorscsapás ért, és felveszem a kesztyűt a sorssal szemben!

7 évesen nagypapám, akit imádtam, 15 évesen mamám, ovi helyett náluk voltam, mert folyton betegeskedtem, 19 évesen apukámat.
3 éve anyukám frontális autóbalesetet szenvedett, de a sors szerint még dolga van, mert túlélte. A tűzoltók közölték, hogy meg kellett volna halnia ilyen ütközéssel. :(((((((((((((((
Nagyon nehezen gyógyult fel, de most él és virul.
Aztán a barátja rá másfél évre meghalt. A 2. férfi az életében.
És mindezt végigélni vele, és hát én is megszerettem szegényt....
Munkahelyi ügyek is voltak....
Szóval nem leányálom az élet egyes embereknek, az biztos.
Vannak percek, mikor egyedül vagyok és zokogásban török ki....
3 percet adok eme érzelmi megnyilvánulásnak. :D
Aztán nagy levegő, és folytatom. Nem azt jelenti, hogy mindig vidám vagyok és pozitív, viszont hogy nem vagyok normális, ez biztos! :)
Ugyan nem vagyok szőke és nem is akarok senkit megsérteni...
de én magamról ennyit szoktam mondani: kívül szőke vagyok, de belül sötéééét! :)
Fel a fejjel, Delfinke! Hidd el, hogy a felhők felett süt a napocska! És ha akarod látni, fogod is! Ahogy kifújod a levegőt, minden egyes felhő szépen oszlani kezd....ohhh, mily költői voltam....:)

Mondjuk írok verseket is. :)
Kismamik mennyire kismamik? :)

Elkezdtem visszaolvasni, de ez így tömény volt, ezt még párszor el kell....bár...lehet, a felfogásommal van a baj. :roll: :oops:

Mimoka!
Az a kis falu a képen, ahol laktok?
Ez gyönyörű, olyan, mint egy festmény!
Sasokon jót vigyorogtam! :lol:
Végülis tökkkk mindegy, mi hozza...az nem mindegy, hogy kitől hozza! :D
Szegény babád....:( Ugye, jobban van?! Nővérem küzd kisfiával kruppal olykor-olykor....csak a gyerekek ne legyenek betegek, mert az a legrosszabb. :(
zsuzska30

A sors fintorkodik....
Én úgy szeretnék hízni, jöhetne 5-8 kg....és nem tudok.

Ti meg fogyni, legalábbis néhányan, ha jól emlékszem.

Valami súlyátültetésen már régóta gondolkozom, hogy lehetne kivitelezni. :)

Higgyétek el, hogy ez sem leányálom, nekem is iszonyú rossz, mikor cseszegetnek, hogy jaaaaajjjjjj, de sovány vaaaaaaagy, jajjj, hogy nézel kiiiii!
Anyádnak a lába szára!
Miután már meguntam, széééépen visszaszólok!
Ha mosolyogsz és közlöd, hogy: "Én így teljesen jól érzem magam, ha nem tetszem, akkor meg ne nézz rám!"....szóval kolleginával megtettem, azóta nem hallok effélét! :twisted: 8)
Tudja, hányas a kabát.... :lol:
zsuzska30

Zsuzska!

Köszönöm,hogy megosztottad az életednek ezt a nagyon nehéz időszakát,tudom én,hogy mindenkinek megvan a maga keresztje és lehet a kifogásokat keresni és versenyezni,hogy kinek nagyobb a fájdalma.Nem sajnáltatni szeretném magam,még véletlen sem ,mert sajnálatot a megvetésnél is jobban gyűlölöm.
Csodállak az erőd miatt,és tudom,hogy az sem jó ha nagyon vékony vagy,mert akkor meg az a baj.
A beszólások működnek nálam is,de a lelkemnek nem tudok hazudni,hogy fáj ha kritizálnak,mert tudom mivel járt számomra lefogyni 35kg és milyen vissza hízni 10kg a semmi miatt :cry:
Orvostól is kértem már segítséget ,de nem érdekel senkit és diétázzak,mozogjak,de könyörgöm ennél többet hova????????
Mostmár kifelé a vasálarcot mutatom,de belűl egy sírós kislány pityereg :?

Barátaim nincsenek kikre számíthatok,ezért is vagyok itt ezen az oldalon,mert szeretek köztetek lenni,mert itt nem kell megfelelni :lol:
És itt lehetek önmagam,néha sírós,néha lökött mikor milyen hangulatom van. 8)

Basszus ma annyit körmőltem,hogy görcsbe álltak az újjaim :shock: ,kezdek újra visszatérni a sulis időszakra. A többiek már tudják,de érett szeretnék lenni és próbálkozok az éretségivel,de már halvány sárga vagyok4-ből -1,már negyed lábbal jó oldalon vagyok. 8)
Babásaink pihennek és élvezik az átalakulás pillanatait 8) nagyon jól is teszik.

delfinke6
Vecsés

Mit körmölgetsz? Tételkidolgozás van, vagy mi?

Nekem meg németet kéne tanulni, kéne egy középfokú nyelvvizsga, de nem tudom, hol fogjam meg. :(
Voltam már olyan közel hozzá, hogy 5 pont kellett volna, 18 évesen, akkor duzzogtam, hogy jjjjjaaaaaaaaa, ha nem sikerült, sz...k bele....és aztán azóta felejtettem csak. :(
Viszont könnyebb lenne feltornászni magam, mint vadiúj nyelvet tanulni, ezért akarom ezt.
De nem visz rá a lélek.
Nincs valami jó technika, amivel gyorsan, sokat, könnyedén?
zsuzska30

Az éretségit szeretném ,de mivel "öregnek" számítok így 4 éves a suli és az első évet lezártam,csak elég sokat voltak korházban januártól így volt miket bepótólnom és azokat kezdtem el újra pótólgatni.

Gyorsan,sokat,könnyen? nem akarsz te kicsit nagyon sokat? :P
Ilyen techinika nincs :cry: nekem is nagyon kellene,de ha véletlen rátalálok,te leszel az első kivel megosztom :)
De ha te is találsz valami beválós dolgot,meg köszönném ha elárúlnád nekem is a "titkot" :roll:

Most vannak itt az asztalosok és rakják össze a konyhaszekrényem,és jókat mosolyognak rajtam mikor olvasom amiket írsz,és magamban vigyorgok. :shock:

Te mi jót csinálsz szabad idődben? :lol: jó vicc amit kérdeztem,de kérdésnek akár jó is lehet.

delfinke6
Vecsés

Nagyon tudok fogalmazni :lol:

Álltalános elsőbe kellene vissza cammognom,lazán 8) beleférne. :oops: :P

delfinke6
Vecsés

Hehe....akkor kapsz egy viccet, hadd legyen táti a szájuk a munkásoknak! :D
Nagyon szeretem a favicceket, ezen pl. hosszú percekig röhögtem:
Nyuszika sétál az erdő szélén....egyszer csak leesik...:D

Na, emberek, inkább dolgozni kéne, nem?! :D

Most van szabadidőm nyáron, mert pedagógus vagyok.
Úgy kb. semmit nem csinálok, de azt nagyon. :D

Az év többi részében viszont félrenézni nincs időm. Egyetemre járok minden hétvégén 150 km-re a MÁV "jótékony" hatásait élvezve, tanítok, mert ez a munkám, és egyéb iskolai feladatom is van, programok szervezése a gyerekeknek.
Vizsgaidőszak meg rémálom munka mellett.
Ilyenkor van az, hogy jóformán nem is látom a családot, max. ők engem. :D

Amint találok hatékony tanulási formulát nyelvre, szólok!
Azon agyaltam minap, hogy a gyerekek is úgy tanulják meg a nyelvet, hogy hallják.....itt lehet a kutya elesve. :)
Ajánlják az idegen nyelvű filmeket....nade.....olyan gyorsan beszélnek, hogy mire megértem, hogy mit beszélgetnek az első randin, már szívják a cigit az ágyikóban az "akció" után! :D

Azért, ha leülnek melléd az asztalosok, szólj rájuk! :D
zsuzska30

Akkor a legjobb emberrel beszélgetek :lol: a fene azt a jó dolgomat.
Te tanár én tanuló és mégis bűzlik valami a levesben :) ,talán a kacsahús pár pohár pálinka után. :lol:

Ez ismerős,hogy nézz filmet és tanúlj nyelvet,nálunk a suliban a tanár ilyen szalajtós :) ,bocs ne vedd magadra,mert hála a "nagyságosnak" mindenkiből csak egy van :P . Mi angólt tanulnánk,ha tanítana és nem a banyakorról papólna :lol: engem különösen szeretnek a tanárok,első nap összevesztem a matek tanárral mert lehülyézte az osztályt :( én meg szerényen közöltem vele ,hogy ő hülyébb mert elvileg ő a tanár,kb így :shock: kerekedett a szeme.
Magyar az anyanyelvem,de én azt is töröm kicsit :o ,akkor az angoltól mit is várok :?: talán csodát :wink:

Írígylem az olyan okos embreket mit amilyen te is vagy,én hülye vagyok a tanuláshoz,csak magólni tudok,de azt is hamar elfelejtem :)

Így mindig van egy okom a gondolkodásra,hogy vajon mit is felejtettem el :P
Az asztalosokat nem engedem a közelembe,nem vagyok szép és jó sem,de őket az oroszlán is csak az éhenhalás elkerülése érdekében enné meg.
Tisztelem a kétkezi munkát én is azzal kerestem a kenyerem,"de nem találom azóta se",csak ne lennének Büdösek :?

Egy kis vicc neked is:)

Egy férfi két nővel sétál az utcán, igazoltatja őket a rendőr:
- Neve? - kérdi a férfit.
- Batik János. - És a magáé? - kérdi az egyik nőtől. - Batik Jánosné.

A rendőr a másik nőhöz fordul:

- Maga is Batik? - Hát, ha mutáj...

delfinke6
Vecsés

:DDDD

Ez az egész irományra vonatkozik! :lol:
zsuzska30

Akkor szabad a szád?! Mármint....ööö...szabadszájú vagy?! :D
zsuzska30

Nem is kicsit :) :oops: néha túlságosan is és elgondolkozok rajta,hogy mi nem stimmel,és akkor jön a megvilágosodás :idea: pillanata,hogy két bátyám van :P

delfinke6
Vecsés

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?