Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Napsugár..Sajnálom a műtétet, szegény nem lesz könnyű..És már alig van vissza pár hét, én már ilyenkor totál kivoltam borulva, mert ebben az időben kezd az áldott állapot teherré válni:)

Laura mi van veletek? fényképeket szeretnénk szerintem mindenki..

Meskete Útólag is boldog névnapot, de a névnapod nekem azért fájdalmas is, mert tavaly ilyenkor még a remény és a boldogság érzése volt bennem, és valahogy a Te névnapod az én kislányom temetése is, mert ha azt a szót hallom,hogy Emese akkor a szívem szorul össze!
Főleg most, mert képzeljétek a HUgom babát vár,és valahogy ez nekem rossz érzéseket kreál..Ugyanis az anyámék totál másként viszonyulnak a gyerekéhez mint az enyéimhez.. Elmentek vele első uh-ra, a nyakába ugrott az anyám,és sírt..Én vajon miért vagyok kevesebb mint ő? Utálnám ha lánya lenne, de az eszem azt mondja,hogy inkább lánya legyen mint fia, mert ő meg nagyon fiút akarna.. De hát neki az első, még mindig van esélye!
Húú azt hittem,hogy ilyen dolgokon már nem fogok fenn akadni, de mi van velem? Miért mégis? Én is lennék babás egy kislánnyal..De az ész ellenkezik...Utálom magam,hogy nem vagyok elégedett, és remélem ez csak addig lesz így amíg elcsendesedik az örömük, úgyhogy inkább most feléjük sem megyek..Na nem mintha eddig mentem volna sokat!
Hunornak mondtam,hogy a keresztanyjának gyereke lesz, és azt válaszolta..."Legalább a mamának megszületik a tökéletes unokája,de amúgy engem nem érdekel!"
Azt hiszem ha egy 8 éves gyerek ennyire átlátja a dolgokat az elég durva, de egyikük sem akar menni Kapuvárra, pont amiatt mert állandóan rólam beszélnek nekik, és faggatják! Csak Kilitire mennének anyósomékhoz, mert ott senki nem sároz senkit!
Annyira szeretnék erősebb lenni, és elszakadni tőlük,és végre boldog lenni! De akármennyire is nehéz akkor leszek csak boldog ha az anyám már nem zaklat többé...
Na most fejeztem be a panaszkodást, de mégis olyan jó volt ezt most leírni,kicsit könnyebb lett a lelkem.. De csajok most megint azt érzem, nem bírom ki hogy nincs egy szép rózsaszínű ruhás kislányom..Szenvedek megint! Keresem azt a dolgot amivel ezt pótolhatom, de időlegessé válnak azok a dolgok amikbe kicsi megnyugvást találok!

Szorítok mindekinek,hogy babásodjon,és csajosodjon.. Itt mindenkinek szívből a legjobbakat kívánom, és szeretném ha majd mindenkinek a babája nagyobb lesz,és megszült persze, akkor találkozhatnánk..Szerintem remek lenne!!
humadene
Jánossomorja

HALI!
LOPOTT INFÓ BEZÉRŐL:
"Úgy néz ki, hogy vagy pénteken vagy hétfőn lesz császár. Mánu sokat hízott, most 2kg 90dkg-nak mérték. "

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Napsugár,
Te káposzta teszt szakértő vagy lécci segíts, totál el vagyok keseredve... megcsináltam a kápi tesztet,igaz nem reggeli vizeletből, de nem olyan lett mint neked, hanem sokkal világosabb, lilás pirosas, szóval ezekszerint kisfiú :(
Vagy vmit rosszul csináltam? reggeli vizeletből lehet csak? ami még furcsa volt hogy megnéztem videókat a neten, és mindenhol szinte fekete/vagy nagyon sötét volt a kápi lé eleve, az enyém meg nem volt olyan sötét, átlátszott és kékes volt...

totál el vagyok kenődve, nekem miért nem lehet kislányom? :(
roni28

Már Máténak is olyan a nyelve. :cry: Éjszaka max. 1 órát alszunk egyben, egyébként Dávid állandóan sír. Igazából a fájdalomcsillapító sem használ neki. :cry:

majga, szuper hírt hoztál! :lol: Akkor már szép nagyfiú Mánu! Örülök! :D

roni, reggeli elsőt mondanak, mert az a legkoncentráltabb. Akkor sokáig nem eszel, nem iszol előtte, így az a legtutibb. Lehet azért is lett ilyen neked, mert nem reggeli. :roll: Számtalan videót megnéztem én is a neten, hogy tudjam hasonlítgatni az enyémhez, és tényleg volt olyan is, ami sötétkék lett. Annál mindig megnéztem a többi feltöltést, hogy milyen baba lett. :oops: Szerintem így, hogy nem reggelivel csináltad, ne legyél elkenődve. :) Ha lesz 15 db reggeli piros teszted, akkor már valószínű, hogy fiú, de ebből az egy délutániból ne vonj le semmi következtetést! :D Ja, és nekem sem lett soha olyan sötétlila, mint pár videón. Szóval ezt a tesztet vegyük semmisnek, legközelebb reggel! :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Köszi Napsugár.
Egyébként 10 percig forralni is kell, most néztem a netetn, én meg kb. 1 percig forraltam.
Mondjuk ép ésszel belegondolva nem tudom elképzelni mi köze lehet a vizeletemhez még egy 5 hetes magzatnak, mondjuk egy 8 hetesnek se nagyon értem. Volt erre vmilyen magyarázat? egy ilyen pici magzat, hogy tudja befolyásolni az én vizeletem ph értékét? :roll:
Na de azért jó lenne ha kislányt mutatna, bár nem venném komolyan, csak azt nem tudom akkor ezen a fiús eredményen miért akadtam ki ennyire :(
Nagyon félek hogyan fogom tudni feldolgozni hogy ha kisfiú lesz...
Humadene, annyira megértem amiket írsz, szinte látom magam előtt hogy én ugyanígy fogok érezni, ha kisfiú lesz, és nem fogom tudni megemészteni :cry:

na megyek mert most nagyon negatív vagyok, bocs csajok :oops:
roni28

Krisztián is elkapta.... szerintem ki fogok ugrani az ablakon! :cry: Ilyenkor kérdezi férjecském, hogy: "Kellett neked ennyi gyerek?"

roni, valószínű egy 5 hetes magzat nem juttat annyi mindent "magából" az anyai vérbe illetve vizeletbe, de amikor 8-9 hetesen már termel ő is vizeletet, akkor már tuti a dolog. Alulról a 3. képnél olvasd:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38
Szóval ő belepisil a magzatvízbe, az pedig cserélődik. Így érthető?

napsugár08

Köszi Napsugár, értem.

Az én kisfiaimnak is ez a szájfertőzése volt, kisebbik simán átvészelte (még pozitívum is lett belőle, a cumit elhagyta:-)),viszont a nagyobbik napokig enni, inni beszélni is alig tudott:-( de egy hét alatt elmúlik! Kitartás!
roni28

Andi, olyan rossz ilyeneket olvasni, hát még neked átélni!!!
Sajnálom, hogy ilyen az anyukád veletek.
Legjobban a gyerekek sínylik meg.
Ha már a egy "kicsi" gyerek is érzi, hogy a mamájának ők nem "tökéletesek", az nagyon-nagyon szomorú!
Nem tudom, mit kívánhatnék nektek!
Remélem megkönnyebbültél , hogy leírtad nekünk! :wink:

Napsugár, őrület lehet most nálatok!
Gyors gyógyulást.

Roni, csinálj reggeliből! És várj még pár hetet! Ha bírsz! :lol:

Most megyek a vérvételre. :lol:
Ja, elég peches vagyok ezzel a ciklussal, mert azt mondta a doki, a középidős uh időpontot a 13.-14. napra kérjem, na nekem ez szombat és vasárnap. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

roni, Krisztián is anno így szokott le a cumizásról 10 hónaposan. :) Kezdem egyébként nem bírni. Amúgy is álmatlanságban küzdök, zavar a meleg, de ha tudnék is aludni, Dávid egyből sír éjszaka. :cry:
Nem emlékszel véletlenül, hogy Beninek csak a szája volt olyan, vagy máshol is? Dávidnak térdtől lefelé piros kis pöttyei vannak, és ugyan olyan hólyagok vannak a kis talpán, mint a szájában. :( Ezek is ettől a vírustól állítólag. :(

angie, tényleg elég peches ez a ciklus. :( Akkor pénteken mész majd, vagy hétfőn? Melyik a jobb? A péntek, ugye? Akkor már talán látni valamit...:roll:

Intéződik a bejelentésem. Annyira örülök! :D Sajna csak 1 évre leszek jogosult (tgyás és gyed), de ez is több, mint a semmi! :lol:

napsugár08

Napsugár,
az én kisfiaimnak csak a szájában voltak pöttyök, illetve egy fehér közepű pötty volt ami a legjobban fájt, de állítólag lábra és kézre is jöhet.
Képzeld csináltam reggeli vizeletből, és lilás kék lett :D asszem Seruzád írta hogy neki is inkább kékes lett. Elsőre amikor beleöntöttem a pisit nem is változott a színe, aztán kanállal amit kivettem kékes volt, ha meg az egész üveget fény elé tartotta, az volt olyan magenta színű. De a lényeg hogy nem piros és nem is rózsaszín :wink:

Humadene, én is nagyon sajnálom hogy ilyen az anyukád, a gyerekek között nem szabad különbséget tenni... Meg az is rosszul eshet, hogy a Te terhességednek nem örült, a húgodénak meg ilyen nagyon...az ilyen dolgok nagyon megtudják keseríteni az ember életét.
De ide tényleg mindig gyere csak és inkább írd ki magadból, mert már attól megkönnyebbül az ember.

Nekem tegnap volt egy kis barnázás, de csak egy alkalom, és azóta se, de azért felhívtam dokit és mondta hogy szedjek magneb6-ot meg Ruthascorbint. Majd jövő héten megyek először hozzá, kíváncsi vagyok lesz e már szívhang.
roni28

SZiasztok!

Napsugár: ÉN is sajnálom, hogy ugrott a műtét, és drukkolok az augusztusihoz. Nálunk is volt ilyen szájfertőzés, mi az állatkertben a lángososnál szedtük össze, az üvegpohár nem volt jól elmosva. Tulajdonképpen afta volt, Marcinál volt súlyos, neki is 39 fokos láza volt és legalább 30 pötty volt a szájában, a torkában, ínyén stb. (csak a szájon belül). Talán említettem, hogy apósom anyósom orvosok, így ők azt mondták, hogy az afta a bárányhimlőhöz és a herpeszhez hasonló vírusok családjába tartozik. Az afta olyasmi, mint a bárányhimlő, egyszer elkapod, aztán nagyjából immunis vagy rá, szóval a többi fertőzésnél, már csak 1-2 pötty lehet és nincs láz. (Hát ha ilyen aftátok van és nem valami más, de a tünetek alapján ez lehet). Gyógyszer nincs rá, de Marcinak a doktornéni azt mondta, hogy a fagyi segít. Gondolom a hideg hűti, mást meg ugysincs kedvük enni ilyenkor.

Roni: Nekem tök szép sötét orgonalila lett, nem kékes, hanem olyan tökéletes lila... Az eredeti kápi sötét kékeslila volt, de inkább kék, nem annyira sötét, mint a neten.

ANdi: ÉN anyukádat továbbra sem értem, nála valamikor történt valami a múltban és te szívsz, már bocsás meg....

Angie: Továbbra is mennek a drukkok. drukk-drukk-drukk

Rólam ill. rólunk: Tegnap voltunk a 30. hetes uh-n, ilyen 4D-n. Tökre izgultam, belépünk a rendelőbe, megláttam a szonográfus nénit és azt hittem kiugrok a bőrömből örömömben. A két srácomat a Schöpf-Merei kórházban szültem, és az ottani szonográfus volt ezen a maszek helyen. Kiderül, hogy az egész rendelő belőlük áll :). Nagyon megnyugodtam, mert tudtam, hogy ő profi. Jól elbeszélgettünk a kórházról.

Ugye a méhlepényem a múltkor rossz helyen volt, szerencsére már jó helyen van, azt mondta a baba feje lejebb van, így nincs akadály, kiderült, hogy befordult, fejvégű. 30 hetes, korának megfelelő méretű, 1511 gr súlyú. És a baba: Azt, hogy az arcát lássuk kb. 10 percbe telt, mindkét kezét odatette és még a jobb lábát is felemelte az arca elé, nehogy már lássak valamit. A lepény a köldököm alatt van és teljesen elöl a hasamon, ebben alszik, pihe-puha párnának használja, és természetesen befelé néz a gerincem felé. Szóval, hogy milyen nemű, ezek után lehetetlenség volt megállapítani :) :) :). Mikor ott nézegették, akkor azért becsuktam a szemem.

A munkahelyemen azon szórakoznak, hogy lehet fogadást kötni, hogy a babám milyen nemű lesz. A kisfiú kevesebbet fizet, mert arra nagyobb az esély (szerintük), a lány többet fizet.

roni, nálam is fordult elő kék eredmény. :wink: Azért még csinálsz később, ugye? :D
Vigyázz a barnázással! Mármint magadra! :)

seruzad, nekünk is csak aperisan gélt mondott a dr néni. Persze ordít az összes... :( Már Máté is eszi a fájdalomcsillapítót rendesen. Krisztiánnál még nem annyira gáz, de már terjed. Érdekes amit írsz, hogy ha többedszer kapják el nem olyan vészes. :roll: Volt már a nagyoknak ilyen, most mégis megint. :cry: Bár lázuk nincs. Akkor ez az enyhébb változat? :shock:
Én lányra tippelek! Legalább meggazdagszom ha nyerek! :lol: :lol: :lol:
Mi a 25. heti 4d-n jártunk így. Bár nálunk tényleg semmi nem látszott. :( Illetve a lába köze. :oops:

napsugár08

Sziasztok!

A 15. napra, hétfőre kértem, mert nekem mindig későn van peteérés, most is a 18.napon lett pozitív az ovu teszt.

Seruzad, köszi neked is.
Olyan izgi , már "csak" 10 hét!
Minden elismerésem, hogy kibírtad! Ki is fogod már!

Roni, Ez jól hangzik! Remélem lány!
Már én is alig várom ezeket a teszteket! :wink:

Napsugár, továbbra is kitartást, nem lehet egyszerű!

Engem 3 napig szivatott ez a menszesz.
9. , 10. 11-én csak nagyon kevés vérzés volt, csak foltokban.
Már gondoltam rá, megint van ott valaki, de ma már beindult.

Kép
KépKép

angie28

BEZÉT HOLNAP CSÁSZÁROZZÁK!!!!!!!AMINT TUDOK VALAMIT HOZOM AZ INFÓT!!!!

SZORÍTSATOK NEKI!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Bezének megy a hatalmas drukk tenger!!!! Nem lesz semmi baj, legalább hazamehet végre a babácskával együtt :)
seruzad
Solymár

Én is gondolok rájuk sokat!
Hajrááááá!

Kép
KépKép

angie28

Hajrá BEZE! :D Minden rendben lesz, és végre a kezedben tarthatod a pici fiad! :wink: Drukkk!!!! :lol: :lol: :lol:

napsugár08

Hajrá Beze!!!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Drukk-drukk Beze, sokat gondolok rátok!

3+1
laura0606

Ma reggel 9óra 10perckor császármetszéssel megszületett Mármarosi Mánuel 3500grammal és 55cm-rel!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Gratulálok Nekik!
Jó kis méretei vannak!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Húúú! Gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol: Szép nagy baba lett! :D

napsugár08

Én is szívből gratulálok, tényleg szép nagy babóka lett. :)
seruzad
Solymár

Gratulálok, nagyon jól hangzik a neve is:-)
roni28

Sziasztok!
Gratulálok Bezének Mánu babához! Örülök, hogy minden simán ment és végre tényleg hazamehet!!!!

Andi! Sajnálom, hogy ismét előtörtek a negatív érzések. Pedig az utóbbi időben már sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűntek a soraid! Sajnos a környezetünket szerintem megváltoztatni nem fogjuk tudni, nekünk kell kidolgozni magunkban azt a stratégiát, amivel túl tudunk lépni ezeken a dolgokon. Te ebben nagyon ügyes vagy, szerintem, már most találtál magadnak egy utat, a tanulást, cukrászkodást, a munka lehetőségét, de, ha az eddigieket nézzük a spiritualitás, az ezotéria, ami úgy tudom téged mélyebben érdekel, is segíthet. Talán kapaszkodót is nyújt a dolgok megértésében. Én már kezdem elfogadni, hogy, ha nem lesz negyedik babám, akkor nekem is ez lesz az utam, örök hullámzás az elfogadás és a lelki küzdelmek között.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Gratula Bezének !!!A nagy ijedtség után szép méretes babuci lett :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

seruzad, lassan mi jövünk! :D Én már tűkön ülök. :roll: Tegnap 20 percig éreztem alulról és elölről (egyszerre) késszúrás szerű fájdalmat. Elég sűrű volt, 2x kiabáltam is. :shock: Odaszaladtak a fiúk hozzám, hogy mi a baj. :) Dávid megpuszilta a lábamat. :lol: Apa is megijedt rendesen, ahogy beszámoltam neki a telefonban. :shock: Ma úgy ment dolgozni, hogy hívjam, ha megyünk. :lol:

Laura, vannak képeid Lilláról? :D

Beze, ha tudsz, gyere és mesélj majd! :D

roni, babér mikorra vagytok kiírva hivatalosan?

napsugár08

Napsugár: ÉN is be vagyok sózva, pedig nekem még 8 hetem van vissza (saját számításom alapján :) ). Ma elmostam a babakocsinkat, utólag áldom az eszünket, hogy sikerült 8 éve meggyőznöm Szabit, hogy ezt a babakocsit vegyük meg. Nagyon nem akarta az ára miatt, de most is olyan, minta új lenne (így gyönyörűen elpucolva, huzat kimosva). Chicco C1-es típus, hordozóval, mózessel, testvér fellépővel. Szerintem full extrás (persze van ettől drágább is pl. Stokke). Kiszolgált már két gyerkőcöt, de ahogy elnézem még akár 10-et is kibírna. A szín is olyan, hogy elmegy lánynak is, zöldes, szürkével kombinálva...

TEgnap poénkodtam megint Szabival. Kaptunk egy kislánynak való ruhacsomagot, csak 0-3 hóig vannak benne ruhák, de egyik szebb, mint a másik. Kérdeztem, hogy szerinted kimossam? Persze válasz az volt, hogy rád bízom, max. tisztán adjuk vissza....Az ismerős aki adta, mondta, hogy ha szükség lesz majd rá, akkor megbeszéljük az árát, előre nem kért érte semmit. 5 rugi (olyanok mint az újak, mammas&pappas, next stb.) body-ik vagy 10 db, kettő kisruha, sok hosszú ujjú poló, lábfejes gagyó, egy bundazsák, szóval teljes készlet. Most itt nézegetem és fogalmam sincs mit csináljak. Szerintem, ha visszajövünk a nyaralásból, akkor kimosom az itthon lévő fiú ruhakészlettel együtt, aztán külön-külön bezacskózom, és megmondom Szabinak, hogy majd azt nyissa ki, amelyikre szükség lesz. A kórházba, hogy mit viszek, na az lesz az érdekes..., valószínűleg a kisfiús cuccokat, az a tuti...

Panny: Nálad ezek a dolgok, hogy alakultak? Arra emlékszem, hogy végig fiúra készültél, de amikor megszületett.... ????

Seruzad!

Én tutira azt hittem hogy kisfiú,Rolikának hívtuk a pocakba :wink:így természtesesen a kórházba is olyan cuccokat vittem...de valahogy egy hátsó megérzés miatt fehéreket vittem,és az jó volt Violának is :wink: ..de nekem még itthon se volt egy darab lány cucc se...ahogy megszületett Viola,azonnal izzítottam a tesóm meg a barátnőim(akiknek lányuk van)hogy szedjék össze a lány cuccokat...meg ahogy hazajöttem a kórházból vettem neki csomó lány cuccot angol használt boltba...azóta is onnan vásárolok neki gyönyörű,márkás szinte új cuccokat.Sajnálom is hogy már nem tudom több gyerekemre ráadni mert egyik másik csodaszép :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, :-)))))
Nekem is Roland lesz nagy valószínűséggel, ha egyszer lesz és fiam lesz! :-)
Vagy Nóra! :-)))
De jelenleg csak várakozom.
23-a uh.

Friss kismamák, hogy vagytok?
Régiek?

Kép
KépKép

angie28

seruzad, nálunk a férjem akkor vette meg a szüleimmel a babakocsit, amikor én már babáztam a kórházban. :roll: Dávid kapott most újat, olyat, amilyen nekem is tetszik, az pedig most jó lesz Annának is. :D Bár kék, de sebaj. :lol:
Jó ötlet, ez a külön-külön zacskózás. :D Egyébként én is úgy pakoltam a babának, hogy van benne fehér is, biztos ami biztos. :)

angie, köszi én jól vagyok. :D Bár többször keményedik a pocakom, meg vannak ezek a késszúrás szerű fájdalmak innen-onnan, de összességében jól vagyok. :roll: Jót tett ez a kis "hideg". :D Rettegek, hogy megint melegedni fog. :(

Voltam ma a védőnőnél, aki azt mondta vigyázzak egy kicsit jobban magamra, mert lehet, hogy szombaton kicsit nyílt a méhszáj (vagy rövidült megint), de 26-án majd kiderül. Addig no szex. :oops: Holnap meg utolsó vérvétel. :)

Többiek?

napsugár08

Sziasztok,

nálam a barnázás komolyabb mint gondoltam, voltam dokinál, most pihennem kell, egy hetet legalább itthon leszek, fiúk meg mamánál. Szedek Magne B6-ot, Ruthascorbint, meg Duphastont, aztán majd kiderül...Doki szerint a természet eldönti, de ő optimista, uh-on mindent rendben talált, nincs bevérzés se. és van már szívangja 6 hét+ 1 naposan. Viszont amitől majdnem leestem a vizsgálóasztalról, az volt, amikor nézegeti nézegeti, majd kiböki nem tudom hányan vannak... :shock: De valszeg egyedül van, de majd jövő héten megint megyek uh-ra és akkor kiderül. Hát nem semmi lenne ha ketten lennének, mondjuk két fiú :shock:

Tudjátok az motoszkál bennem, hogy a 9-10. ciklusnapon olyan érzésem volt mint pé-kor, aztán 11. napon voltunk együtt, és 15. körül volt pé. de mi van ha 11. napon is volt egy pé??? annyira bánom hogy nem lh teszteltem 9-10 napon, pedig volt lh tesztem, most is itt maradt a nyakamon vagy 20 db :roll: na mindegy ezt már nem tudom meg, vagyis ha kisfiú lesz, akkor tudni fogom, hogy volt pé 11. napon., ha meg ikrek akkor is ez a helyzet, csak akkor mindkét pé-nél megfogant egy baba..

Napsugár Te már nagyon a hajrában vagy, nemsokára megszületik a pici lányod... ilyenkor eszembe jut mi mindenen mentél keresztül hogy idáig eljuss, és hihetetlen hogy nemsokára eljön a várva várt perc, amikor végre karjaidban tarthatod a kis tündérkédet :D

Seruzád, neked is közeleg már az idő, milyen izgalmas lehet, már én is annyira izgulok hogy végre kiderüljön ki lapul a pocakodban. Egyszerűen bámulatos hogy nem rohansz oda ahhoz a papírhoz és nem nézed meg! én ha kétszer születnék se tudnám megállni :oops:

Meskete, olyan jól megfogalmaztad ezt a lelki hullámzást, azt hiszem mindannyian tudjuk miről beszélsz, persze elsősorban azok akiknek még nem teljesült az álma...
roni28

Roni: Már nem tudom hol a papír, pedig néha eszembe jut :wink:

Drukkolok, hogy minden rendben legyen ezzel a barnázással, nekem Marcinál volt valami hasonló, akkor azt mondták, hogy "beilleszkedésnél lehetett valami kis probléma", de akkor azt se tudtam, mi az a terhesség, így ez utólag derült ki. Akkor azt hittem, hogy majd megjön rendesen, aztán nem jött meg, nem jött meg, nem jött meg, aztán a doki megállapította, hogy 9 hetes terhes vagyok :)

Ikrek..... húúúú, mikor mész legközelebb dokihoz? Ez izgis lesz...

Amúgy könnyebb lenne a helyzetem, ha Szabi se tudná a kicsi nemét...., így igazán az a nehéz, hogy ne érdeklődjek nála....
Ami meg ténylegesen könnyebbé teszi, az az, hogy láttam az arcát a 4D-n, meg kaptunk egy fényképet, amit szinte állandóan nézegetek. Mindkét név illik hozzá, a lány is, meg a fiú is, most már elértem azt az állapotot, hogy mindegy melyik, mert annyira cuki feje van, nem adnám semmi pénzért...
seruzad
Solymár

Roni!

Utrogestant nem mondott a dokid ,hogy kéne most használni?Nekem mindnél volt barnázás,volt a második fiammal egy kisebb hematóma is,de mindig az utrót használtam hüvelyi úton(napi3x1-et).

Remélem minden ok lesz!!

Ikrek?izgi... :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok,

Panny, nekem csak ezeket mondta hogy szedjem, hogyan szólhatnék bele hogy mit írjon fel, azt a dokik nem nagyon szeretik... remélem azért a duphaston is segíteni fog.
Neked mindegyik babádnál volt barnázás? egyébként ez miért van? Nekem első kettőnél nem volt...

Azon aggódom ez nem amiatt van, mert a baba beteg?

Nagyon érdekesen alakul ez barnázás..most hogy itthon vagyok egy hete, négy napra elmúlt, aztán tegnap volt egy pici (éppen hogy papíron látszódó vér, igazi piros), aztán megint semmi, de hasam alja fájogatott mintha meg akarna jönni. Ma reggel meg egész jó... ki érti ezt?

Jövő héten már elvileg mennék melózni, de maradhatok is táppénzen, szerintetek segít ha maradok pihenni inkább?
Olyan tanácstalan vagyok :(
Meddig tart ez a barnázás, vagy ez mindenkinél másképp működik?
roni28

Hahó!

Roni! Nyugodj meg! A barnázás semmiképpen nem azt jelenti, hogy beteg a babád! Ha bármit is jelent, az inkább valami minimális hormonális eltérés nálad, valószínű kevesebb progeszteron, vagy hasonló. Miután bevérzés sincsen, így valószínű tényleg csak minimális dolog lehet. A bevérzésnél is én azon aggódtam télen, hogy majd a lepényem nem fog jól megtapadni, esetleg félidő tájékán, vagy pont a határeset időben (24. hét mikor már életben tartanák) okozna lepényleválást vagy hasonló. De nekem túlságosan is nagy volt a bevérzés, szinte úszott benne a baba. De akkor is azt mondta az orvos, hogy az első harmadban még a babára sem veszélyes az ilyesmi, valószínű jól volt ott bent, egyenlőre. Tulajdonképpen a mindent, vagy semmit elve érvényesül az első harmadban. És valljuk be, igaza van a dokidnak, hogy a természet majd eldönti! Persze nagyon drukkolunk és tutira nem lesz semmi, de higyj nekem, ezt a gyógypedagógus énem is mondja, inkább most dőljön el, hogy erre, vagy arra. De minden rendben lesz, bízz benne!!!!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete!
Köszi!
Én is így vagyok vele, hogy nem élem még annyira bele magam, és bízom a természetben ha úgy dönt megmarad a baba, akkor egészséges lesz, ha meg nem akkor annak oka volt és inkább most derüljön ki mint később...
roni28

roni, sajnálom ezt a barnázást, remélem rendben lesz minden! :D Ha lehetne most like-olnám az előbbi üzenetedet! :wink:
Tényleg nemsokára itt az időm, mégis olyan messzinek tűnik. Vannak már erősebb jóslóim, így lehet, hogy hamarabb jön. Ki tudja... :roll: A csütörtöki vizsgálaton remélem kiderül mi a helyzet odalent. :oops:

napsugár08

Roni!

Nekem mindegyik terhességnél volt kisebb-nagyobb barnázás...a dokim azt mondta(mint amit Meskete is írt)hogy minimális hormonális kilengés okozza...nekem ezért is kellett már az első pozitív teszttől használnom az utrogastent a 12.hétig...az utro arra jó hogy az ilyen kicsi hormonproblémát megoldja,ha nagyobb a baj és a tremészet "tudja"hogy beteg a baba akkor nem segít az utro sem.

A második fiamnál a hematóma miatt jobban barnáztam,de 2 hét alatt felszívódott...Viola előtt a 3.vetélésem egy nagyon nagy hematómával indult...totál körülvette az embriót a vérömleny...4x-5x nagyobb volt...sajna ott döntött is a természet és nem maradt meg:(

Sztem még egy hetet pihenhetnél...amúgy megerőltető a munkád?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok, köszi a tanácsokat!
Jövő héten még itthon maradok, a munkám bár irodában vagyok, elég stresszes..
Kicsit jó is itthon, nagyon túlhajtottam magam az elmúlt időben, pont amikor leginkább be kellene húzni a féket.

Napsugár a többi terhességedet időre szülted, vagy előbb? MÁr nagyon a célegyenesben vagy!

Nekem az első ráhúzott egy hetet, 4 és fél óra alatt lett meg, a második meg 9 nappal előbb jött, és első fájástól a kibújásig 2 és fél óra telt el :lol: Harmadikra is jó lenne egy hasonló :wink:

Csináltam tegnap kápi tesztet és szép sötétlila lett :lol:
Tudom hülyeség, meg próbálom magam leállítani, de ebbe a kis kápi tesztben van most minden hitem, pedig tudom hogy nem volna szabad..

Laura, Te kinél voltál a 12 hetes genetikai uh-on az instenhegyin? Hajdú Krisztinánál? vki még írta, asszem Angie, hogy ő is hozzá szeretne majd menni, mert nagyon jó ultrahangos a doktornő, és amire ő azt mondja hogy rendben van az úgy is van.
Én is ezen gondolkodom,hogy bejelentkezem majd hozzá, nézze meg uh-on a babáta 12. héten, aztán ha szükségét látja (remélem nem fogja), akkor egyből csinálják is meg a chorionbiopsziát, így megspórolnék egy utat Bp.re.
Ti tudjátok hogy mennyibe kerül nála az uh?
A chorionbiopsziát megkérdeztem, az 65 ezer ft, de előtte mindenképp elvégzik az uh-ot is.
roni28

roni, első gyerkőc 38+2-nél jött, második 40+2-nél, harmadik 40+0-nál. Most szerettem volna, ha előbb jön egy picit, de Dávid mandulaműtéte 38+2-nél lesz, így remélem megvárja minimum a 39. hetet. :D
A kápitesztnél én a végére megszállott lettem. :oops: Nagyon sok káposztát vettem a zöldségesnél. :oops:

napsugár08

Roni, én Dr. Bátorfi Józsefnél voltam, 12. héten már megmondott mindent... nagyon jó szonográfus.
Hajdú doktornőről is csak jókat hallottam!
Szerintem ők annyira profik és annyi gyakorlatuk van, hogy csak nyerhetsz velük akármennyibe is kerülnek!
laura0606

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat és a sok ránk gondolást, nagyon jólesett. Császárt altatásban kértem, Mánu első felsírását nem hallottam, és az első infóm sem volt pontos, 9:03-kor született, nem 10-kor. Altatás sokkal jobb volt, nem bántam meg, a felépülés megy nehezebben, fáradt és nagyon gyenge vagyok. Még visszaolvasni sem tudtam, nem tudom, mikor lesz rá módom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Beze! De jó, hogy benéztél! Örülök, hogy jól vagytok! Pihenj sokat! Ha majd lesz időd mindenképpen gyere! Képeket is hozhatsz Mánuról!

Napsugár! Nagyon drukkolok, hogy Anna türelmes legyen és megvárja Dávid műtétjét! Szerintem tutira meg lehet az ilyesmit beszélni velük. Én pl azt beszéltem meg Marcival, hogy valami értelmes időben induljon, ha lehet, amikor nincs reggeli pörgés, de éjjel sem, mert akkor a szomszédot kell ébresztgetni. Plusz azon a héten volt Csongi ovis farsangja és mondtam Marcinak, hogy legyen szíves vagy előtte vagy utána, de ne aznap. Erre farsang előtt két nappal és délután 5 fele indult el, szóval hallgatott rám! Beszéld meg te is Annával a dolgot! :D

Roni! De jó!!!! Mármint a lila teszt!!!!! Bár ugyebár a neme már eldőlt, de azért nyilván az ember addig latolgat és izgul folyamatosan, míg be nem bizonyosodik. De bízz benne és mondogasd, hogy lány. Én folyton arra kerestem a magyarázatot, hogy tuti fiú, egy fikarcnyit sem bíztam benne, hogy lány és hát nem is lett az.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!
Bocsánat, de nagyon kevés időm van, a fiúk folyton kitalálnak programokat. :lol:
Leírom mi történt a vizsgálatokon, mert nagyon elkeserített, aztán délután jövök (remélhetőleg) és vissza olvasok. :oops:
Szóval, megvolt az uh tegnap a 15. ciklusnapon a hétvége miatt, de még így is korán, mert az lh teszt semmit nem mutatott még. Szerintem most is 18. nap lesz pozi.
A nő az uh-on egy büdös szót nem mondott, hogy állok, mit lát, hiába kérdeztem. Az volt a válasz, ez úgy is a kiértékelő orvosnak mond valamit, magyarán tök hülyének nézett, hogy nem tudom felfogni , lát-e peteérést vagy sem.
Ez Nyíregyháza.
A fekete leves csak ezután jött.
A doki, akinél voltam magánban szépen elmondta a menetét, mikor hova kérjek időpontot, hova kell mennem.
Az uh után kellett kérnem időpontot a meddőségi rendelésre a 24. napra kb., hogy már bizti meglegyen a 21. napi vérvétel eredménye is.
Időpontkérő ablak- mondom a nőnek mit akarok, erre mondja, csak szeptemberben jöjjek az összes papírommal + a férjem spermavizsgálatával. :shock: :shock: :shock:
Mondom ott még nem tartunk, mert az orvosom szerint sárgatest elégtelenségem van a tüneteim alapján, és először ki kell értékelni az én eredményeimet.
Nő: Az nem úgy működik, addig rám sem néznek, míg nincs spermavizsgálat, mert lehet a férjemnek van baja.
Én: Köszönjük szépen, nincs baja, kétszer már teljesített, sőt 3x!!!
Nő: az nem jelent semmit, ez így van.
Hihetetlen, hogy nem képesek az elkészült eredményeimre ránézni.
Olyan sírógörcsöt kaptam, hogy az autóig alig jutottam el.
Ma tudom felhívni a dokimat, csináljon valamit, mert ilyen nincs.
Ha nem tud, megyek át Debrecenbe, csak kérdés, hogy ott mikorra tudnak fogadni.
Annyira kiborít már ez, hogy másra sem tudok gondolni.

Na, mennem kell , majd jövök.

Kép
KépKép

angie28

beze, jó, hogy jöttél! :D Remélem azért sikerül hamar felépülnöd! :D Olyan jó neked, hogy már babázhatsz! Sok puszi a kis Mánunak! :wink:

angie, nagyon sajnálom, ami történt. :( Brutális ez az egészségügy. :x Az időpontkérő néninek mi köze van ahhoz, hogy te mit és miért szeretnél? Neki nem az a dolga, hogy időpontot adjon? :shock: Téged orvos küldött! Ő orvos? Mi a sz@r beleszólása van? :evil: :evil: :evil: Bocsi, ez engem is nagyon felmérgelt! :x

meskete, én is megpróbálom megbeszélni a kis pocaklakóval, hogy napközben jöjjön. :roll: Az éjszakai szülés nem igazán a kedvemre való. :( 3-ból 2 éjjel született, de Dávid is késő este. Remélem most délutánra készen leszünk. :D
Apa szerint ne merjük bevállalni a műtétet Dáviddal. Ha belegondolok igaza van, mert ha Anna meg is várja szépen az idejét, én nem szívesen töltöm az utolsó 2 hetemet éjszakázással. Tapasztaltuk már 2x milyen is ez, nem valószínű, hogy bírnám. :?

Már csak 2 napot kell várnom az utolsó uh-ig. :D Pont névnapja lesz csütörtökön. :D Remélem megvizsgálnak alul is, mert mostanában többször fájt. Bár sztk... :?

napsugár08

Sziasztok!

Fúúú Angie, amit írtál az engem is jól felmérgesített. Ez nagyon gáz, ilyet még nem is hallottam. A doki mondta, hogy mit és hogyan csinálj, és egy ilyen "hp" miatt nem lehet normálisan elintézni semmit. Drukkolok, hogy a dokit tudjon valamit intézni.

Napsugár, majd írj meg mindent az utolsó uh-ról. Baba méretei stb... kíváncsi vagyok :)
seruzad
Solymár

Sziasztok,

Angie, sikerült azóta vmit intézned? írj ha van időd!

Napsugár azt hiszem én is kápi teszt mániás lettem :oops:
Ma megcsináltam kisfiam pisijével is hogy lássam a különbséget. Annyi a különbség, hogy az ő pisijétől egy kicsit világosabb lila lett a kápi lé, de én azt is lilának mondanám. Az enyémtől meg maradt u.o. sötét csak sötétkékből picit lilásabb. Szóval nem nagy a különbség. :shock: ez vajon mit jelent? egyébként azon gondolkodtam hogy hányadik héttől mutathat valósat ez a teszt, vagyis mikor keveredik elegendő vizelet a magzatéból az enyémbe hogy érdemben változtasson a ph értékén..? Lehet hogy most 7 hetesen még ez simán az én vizeletem, a babáé még nem játszik benne közre??

Voltam dokinál, minden rendben és egyedül van a drágám. Viszont két nappal idősebbnek mérte a doki, 14mm-es 7 hetes + 3 napon, vagyis valszeg akkor már 7+5 vagyok. Vagyis előbb fogant mint gondoltam, akkor viszont nem telt el 3 nap :roll:

Napsugár, Seruzád kitartás! már nem sok van hátra!
roni28

Sziasztok!
Hála az égnek sikerült elintézni, de hosszú volt a folyamat.
Hívtam a dokit, jól felháborodott, hogy ezek ott a kartonozóban mindig ezt csinálják, okoskodnak, mikor nem orvosok. Ő is ezt mondta. :lol:
Mondta hívjam fel az időpontost és kérjem újra, hivatkozzak rá, mert ki kell értékelni az eredményeimet.
Hívtam is a kórházat tegnap egész délelőtt, azt hiszitek felvette valaki???
Majd dél körül sikerült , erre mondja a nő, a meddőségi szakrendelésre nem kell időpont!!!! ÁÁÁÁÁ
Minden kedden 13-tól rendelnek menjek és várjak, sokan lesznek.
Ez van.
Most az a nagy kérdés, próbáltam utána nézni, hogy ha a 18. nap lesz valószínű a peteérés, akkor nem korai a 21. nap vérvétel???
Azt találtam erről, hogy a vélhető peteéréstől el kell telni 5-6 napnak, mert akkor reális az eredmény, addigra termelődik elég hormon amit néznek.
Hát nekem még tegnap negatív volt az lh a 17. napon és el is fogyott sajna.
Rendelni már nem tudok, mire ideérne késő, 5000 pénzem meg most nincs erre.
Itt tartok.

Roni, ez jó, tetszik, hogy a fiad pisijéből is megcsináltad! :lol:
Én sajna nem értek ehhez, de remélem egyszer nekem is segít majd a te/ti megfigyelésetek! :wink:
Igen, én olvastam ezt az Istenhegyi Klinikáról, ott is főleg a Hajdú Krisztináról, hogy nagyon profi. Biztos mindenki az ott.
Én úgy csinálnám (valószínű így is fogom egyszer), hogy kérném a kombinált tesztet, igaz az 30 ezer, de ha utána kell a chorion, akkor az már csak 35 ezer, mivel ott csináltattad a kombináltat. így olvastam a honlapjukon, de nézd meg,remélem jól értelmeztem.
Csak az nem tiszta, hogy a kombináltban benne van uh is igaz? Jól gondolom? Mert az uh-ból és vérvételből áll.
Akkor ezzel azt hiszem jobban járnánk.
Talán....

Napsugár Boldog Névnapot Annának!!!!!!
Ez a műtét, lehet tényleg nem jó most.

Beze, jó, hogy jöttél!
Majd ha kicsit pihentél kérünk képet!!!! :wink:

Kép
KépKép

angie28

seruzad, nem igazán méricskéltek uh-n. :( 90mm-es a buksija és 67mm a combija. :D Buksi tekintetében Máténak volt ekkora (a többieknek pár mm-el nagyobb), ennek ellenére ő született a legnagyobb mérettel. :D 34 cm volt a feje. A comb nézetében Máténak 66mm volt a 36. héten, ebben is ő lett a rekordtartó a maga születési 55cm-jével. Szóval ezek az adatok még nem mondanak semmit. Innentől érdekes, hogy mekkorára nő még. :D Amin meglepődtem, hogy a lepény még mindig 0-s érettségű. Dávidnál a 30. héten 0-s volt, a 36. hétre már 3-as. :roll: Mitől függhet ez? A méhszáj 2100-as, Anna meg az egekben. :lol: Ezt már többször észrevettem, hogy magasra felhúzódik, hát most a dr. néni is észrevette. :D Szóval ő még nem akar kijönni. :) Ezért is szokott már zavarni, hogy mindenki megjegyzi, hogy alacsonyan van a hasam. Nem! :x Nekem ilyen és kész! :? Most is, hogy itt ülök a gép előtt, érzem, hogy alul (bugyivonal alatt) nincs is gyerek. :oops: Amúgy lefelé van a feje. Az nst is jó lett. Mozgott szépen, így nem kellett megismételni. Talán más nem történt. :roll: Legközelebb 2-án megyek. :D
Te mikor mész ilyen kötelező uh-ra?

roni, 8-9. héttől már tuti. Mintha azt olvastam volna, hogy 10. héttől ok, de aki előbb csinálta a 8-9. héten, már azoknak is jó volt. :D Sajna én nem próbáltam a fiúkkal, így erre nem tudok válaszolni, de ha a ph-t nézem, a mostani (múlt pénteki) laborom eredménye ph:8 lett. Meg is van csillagozva. Szóval ha kápiteszteltem volna pénteken, tuti nem lila lett volna. :roll:
Az első pár uh-n nekem is nagyobb méreteket mértek, mint a kora, pedig én biztosan tudom, hogy mikor fogant. Szóval ebből a kis eltérésből még ne vonj le semmilyen következtetést. :D
http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultr ... i-meretek/ Nekem 8+3-nál volt 22. :D

angie, aranyos vagy, köszi! :lol:
Azért örülök, hogy a dokid felháborodott ezen és nem letojta a történéseket. :roll: Az a kartonozós nő meg &@#>@Đ-t! :P

laura, mizu Lillával? Mesélj már! :D

napsugár08

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?