Új privát üzeneted érkezett!

sheil: üdv köztünk, igen jó helyen jársz! :)
Dévainál nincsen várólista, amit kezedben van minden vizsgálati eredményed, és D is látta, és mindent rendben talált, akko a következő mensivel már indulhatsz is
Kicsi mesélj magadról! Máris lombik? Volt valami előzmény? Mióta várjátok a babát?

Köszönöm a választ és a kedves fogadtatást!:-)
Volt már 2 sikertelen inszem, 4 éve próbálkozunk...Februárban endometriózissal műtöttek.De ez sem hozta meg a babát!:-(
És Ti?Mióta próbálkoztok?Voltál már lombikon?
sheil
Budapest I. kerület

sheil: mi is 4 éve probálkozunk, volt 4 inszemem a róbert károly klinikán, utána kerültem Dévaihoz, itt már túl vagyok 2 sikertelen lombikon, januárban volt a 3. amit leállított a leszívás előtt
most lett volna újra a 3. de nem engedett elindulni, mert sajnos az áprilisi leletmegbeszélésen elfelejtette levenni a kenetet meg a rákszűrést. Így azt most levette, pénteken kell telefonálnom a lelet miatt. Remélem jó, és akkor kb két hét múlva a következő mensivel végre újra elindulunk! :)
Hívtad már Dévait? Mikorra van időpontod?

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Lányok, hogy bírjátok ezt a nagy időjárás változást ill ezt a nagy meleget?

Kvzsuzsi! Miért vesz le megint rákszűrést? -ha januárba indultatok, csak félbe maradt? Minden lombik előtt vesz kenetet és rákszűrést? Én úgy tudtam, hogy 1 évig jó az eredmény!!!

Amik a Dévai oldalon vannak vizsgálatok, azok kellenek?
dario88
kiskunhalas

dario88: azért mert időközben lejártak a leleteim, mivel ezek a leletek fél évig érvényesek, és ezeket nekem még ősszel csinálta a 2. lombik előtt :(

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Dario: Kenet minden egyes lombik előtt kell, hiszen bármikor lehet fertőzést kapni.

Zsuzsikám: Újra optimizmust érzek a hangodban és ennek nagyon örülök. :D Kezdődik újra a napok visszaszámlálása. :D

Nóra: Neked facebookon írtam.

Sheil: Üdv köztünk.

Kagyló: Merre vagy? Mi a helyzet? Nagyon drukkolok ám, de jó lenne tudni mi is van most veled.

Mi kedden voltunk dokinál egy kisebb ijedtség után. Muszáj volt mennem, mert a bal oldalamon már 4. napja nagyon fájt és elkezdett szúrni a jobb oldalam is. Ülés után alig bírtam felállni és kiegyenesedni. Vérnyomásom is össze-vissza ingadozott és szédültem. A hasam bekeményedett (megint).
Szerencsére semmi komoly csak a keresztméhszalagok (ha jól emlékszem) nyúlnak és az fáj. Paragi kérdezte, hogy mi lenne, ha a napjaim nagy részét fekvéssel tölteném. Gyanítom, lassan eljön a folyamatos fekvés ideje, bár ezt nem nagyon szeretném. :?
Csajok odabent jól vannak. Egyikük 343 gramm, másikuk 351. Apukájuk teljesen el volt ámulva a méretüktől. 20 hetes 6 naposan, az egyiket 20 hetes 4 naposnak, a másikat 20 hetes 3 naposnak mérte Paragi.
Rita baba a bal oldalamon van fejjel lefelé, Réka baba a köldököm felett vízszintesen, fejecskéje a jobb oldalon, lábacskái a balon. Doki azt mondta X alakban vannak. :lol: Olyan megnyugtató volt, hogy Paragi nagyon alaposan megvizsgált és mindent alaposan "leellenőrzött". :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Kép

Itt a régen ígért kép, pociban a kis Virágszállal :lol: :lol: :lol: :lol: [/img]

npgy
Budapest I. kerület

npgy
Gyönyörű a pocid :lol:

Zafír,
Nekem csak 1 baba olt a pocakomban, mégis a 3/4 terhességemet feküdnöm kellett :? DE! megérte :lol:
Ha a doki azt mondja, hogy feküdj, akkor feküdj, ha jó, ha nem tartsd be, mert engem Apánk már a huszon valahanyadik héten ijesztgetett, hogy jó lenne legalább a 32. hétig kibírni, aztán a sok fekvés hatására Bálintom kicsit visszább húzódott, és csak a 39. héten született meg.
Ráadásul a folyamatos görcsölések miatt nem is volt kényelmes felkelni, és mászkálni. Igaz így nagyon kiszolgáltatott vagy, nem tudsz elmenni vásárolni, sem csavarogni, se barátnőzni sem semmi, de hidd el, ha kell, akkor kell, bármennyire is nem szeretnéd.
Na jó, befejeztem az okoskodást, (remélem nem vetted annak). Pusszantalak és növesztgesd csak szépen a pocakod, és benne a csajokat

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Npgy, köszi a képet, csodás pocid van, jó lak ez Virágszálnak!!!!

Zafír, én kb. 26. héttől feküdtem, először két óra fekvés, 1 óra fenn, majd már csak pisilni kelhettem fel, de kibírja az ember lánya a babákért. Kitartást, pihenj sokat.

Kagyló??? Már teljes frászban vagyok, mi van veled. Légyszi, egy szóra gyere már.

Nóra, sajnálom, de ha még nem jött meg, lehet reménykedni és KELL is!!! Holnap mész apánkhoz, majd gyere, hogy mi volt. Én azért nyomom a drukkokat neked.

Üdv az újaknak, jó helyen vagytok!!!

Zsuzsi, örülök én is, hogy ilyen pozitív vagy, nagyon drukkolok a kezdéshez és a sikeres folytatáshoz.

Mi elég nehezen viseljük az időjárásváltozást, a délutáni alvásnál már mind a kettőnél voltam fenn újra-altatni. Éjszaka egész jól nyomják, de napközben nyűgösek, ráadásul mind a kettőnek több foga is jön egyszerre. Én hétfő óta fogyózom, úgyhogy nekem meg még azt kell kibírni. De most nagyon elszánt vagyok.

puszi mindenkinek!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Sheil, üdv Neked is! :-)

kvzsuzsi,
na igen, ez az, nálunk is mindig valamit elfelejtett.. az agyamra ment már. Viszont nincs tévedés? A rákszűrésre nekem 1 évet mondott, hogy jó, de minden lombik előtt kell kenet+klamídia vizsgálat.

dario,
én boldog vagyok ettől a lehűléstől. Kicsit szédelegtem, de már nagyon nem bírtam a hőséget.

Zafír,
ezek szerint Réka a végleges másik név? :-) Én is szavaztam rá, gyönyörű két név! És biztos tündériek már, komoly méretekkel! És azt hogy fogjátok csinálni, hogy most egyik oldalon Rita, másikon Réka, de ha közben megfordulnak? Vagy kibújnak? Akkor tudni fogjátok, ki melyik volt odabenn? :-)
Nem lehet, hogy Téged és a pocakodat is a hosszú hőség és a front viselt meg? Remélhetőleg elmúlik, ahogy jött, és még messze a fekvés ideje. De biztos minden ikresnél, pláne lombikosnál várható, hogy eljön ez.

npgy,
nagyon csinos kismama vagy!

momelcsi,
köszönöm, még van egy napom bizakodni. Aztán meg remélem, még jó sok hétig utána. :-)
Nem csoda, ha a gyerekek is máshogy viselkednek ilyenkor.
tttnora001

Ja, és ami a legfontosabb:

Kagyló!! Mizu??
tttnora001

Sziasztok
Npgy
Nagyon csini! :wink: Végre egy kép. :lol:
Zsuzsi
Szorítok!Ugye tudod,hogy apánk lassan megy szabira? :?
Manguszta
Kérdezzél a lányoktól,aranyosak és válaszolnak mindenre.
:wink:

Nálam ismét szokásos. :( Most el tűnök egy picit, de figyelni fogok mindenkit.Csak nem leszek folyamatosan!Köszönöm a drukkokat,de ez van. :(
Nóri
Sajnálom,de még nincs veszve semmi,amíg nem jön meg.Majd holnap apánk meg mondja a tutit.
Almendra
Mikor jössz közölni a jó hírt? :shock: Drukk!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!

Vártam rólad a híreket. Nagyon sajnálom. :cry:

Sajnos nekem sem sikerült. :cry:
Most beszéltem a dokival, és októberben kell mennem konzultációra, novemberben indulunk, és decemberben lesz a következő lombik. Még 5 hónap.

Közben tegnap voltam a Tűű dokinál, aki a merckformin helyett az Eucreas-t írta fel, tegnap este már azt kellett bevennem. Ez a csúcsgyógyszer most, és azt mondta három hónap alatt már javítani fog annyit, hogy az idén mindenképp mennem kellene még egy lombikra. Hát ez ugye december lesz, így van a gyogyinak 5 hónapja, hogy kihozza az IR-ből a legjobbat.

El vagyok kenődve, meg úgy elegem van az egészből. Most hanyagolni fogom a baba témát.

Köszönöm mindenkinek a drukkot.

Továbbra is olvasom a fórumot, és majd egyszer remélem jó hírekkel fogok tudni jönni!!!
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra, Kagyló,
pontosan tudom, mit éreztek. :-(
Próbáljatok meg a nyárra gondolni, strandolni, élvezni hogy fürödhettek a vízben, pihenjetek!
Ha a holnap számomra újra negatív élménnyel zárul, akkor én is ebbe próbálok kapaszkodni.
tttnora001

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon sajnálom, akiknek nem sikerült. :(

Almendra, Nálad milyen IR-értékek vannak? Enyhe, vagy súlyosabb az IR? Én is hallottam már erről a gyógyszerről, reméljük, ez nagyon jó lesz Neked. :) Nálad csak ez az IR a gond?

Nóra, Neked hatalmas drukk, hogy holnap csak pozitív hírekről tudj beszámolni! :)
dorka2013
Budapest XXI. kerület

Dorka!

Eddig háromszor voltam terhelésesen, ezek voltak az eredmények:

2011. 07. 06.
Glükóz 0’: 5,1 mmol/L
Glükóz terhelés 60': 8,6 mmol/L
Glükóz terhelés 120': 6,1 mmol/L
Inzulin: 6,1 mlU/L
Inzulin terhelés 60': 53,0 mlU/L
Inzulin terhelés 120': 30,9 mlU/L

2011. 10. 13.
Glükóz 0’: 4,8 mmol/L
Glükóz terhelés 60': 7,2 mmol/L
Glükóz terhelés 120': 6,1 mmol/L
Inzulin 0’: 3,7 mIU/L
Inzulin terhelés 60': 43,6 mIU/L
Inzulin terhelés 120': 32,7 mIU/L

2012. 05. 03.
Glükóz 0’: 5,4 mmol/L
Glükóz terhelés 60': 8,1 mmol/L
Glükóz terhelés 120': 6,4 mmol/L
Inzulin 0’: 3,3 mIU/L
Inzulin terhelés 60': 37,7 mIU/L
Inzulin terhelés 120': 18,6 mIU/L

Idén február óta szedtem napi kettő merckformin 750 XR-t.
Mivel nem találtak semmi más okot, így most az IR-re van fogva, hogy nem jött össze a 3. lombik sem. Bízom benne, hogy az új gyogyi segíteni fog!

Nóra!
Nagyon drukkolok, hogy hátha csak később kezdett beágyazódni a babó, és azért nem mutatja még a teszt!!!
almendra
Budapest XIX. kerület

Nóra, Kagyló sajnálom veletek érzek :cry:

Igen, Nóra jól írta a nyárba, de inkább az életbe kell kapaszkodni !

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis

Majd valamibe bele kapaszkodunk,csak veszettül nehéz dolog ám :(
Nóri
Elfelejtettem :oops: Boldog névnapot!
Ne szomorkodjál még,semmi nem biztos!
Almendra
Köszönöm!Nagyon sajnálom,azt hittem legalább neked sikerülni fog! :( Hányadik volt?

kriszto
Privi ment!

Valaki tudna nekem mesélni Rencz doktornőről?Azt hiszem el mennék hozzá,ki tudja hátha végre találna nálam valamit,vagy valami jó is történne már.Április körül megyünk újra addig 8 hónap van még,amit lehet meg nézetek az utolsó menet előtt.
:roll: :(

kagyló

Kagyló

Sajnálom:(

Rencz doktornő nekem az ir-met 69 ről 18 levitte egy év alatt,úgy hogy azért bűnőztem rendesen :oops:

Mostanában nincsen siker sztori:(
Nekem is csúszik az egész a szabizás miatt :evil:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Npgy: Gyönyörű a pocakod!!!! Mindenkinek egy ilyen szép pocakot kívánok minél hamarabb !!!!
dario88
kiskunhalas

kvzsuzsi:
Remélem ma jó híreket kapsz lelet ügyben!Mikor hívod őket?Ma???
A Dévait hívtam,szeptember 4-re kaptunk időpontot.Mivel februárban műtöttek,pont letelik a fél év,gondolom minden vizsgálatot újra meg kell majd csinálni:-S
Legutóbb gyanús volt,hogy HPV-m van,utána kiderült,hogy nem....borzasztó volt az egész procedúra.Akkor eldöntöttem,hogy ha minden eredményem jó lesz akkor beoltatom magam HPV ellen,jövő héten kapom meg a második szurit.
Remélem ez nem kavar be majd az esetleges lombikba?
A vizsgálatokat mindent elvégzik helyben vagy nekem kell minden felé mennem???

Npgy:Gratulálok,ez fantasztikus!Micsoda pocak!Ez adjon erőt mindenkinek aki itt van,hogy igen,megéri!!!!!:-)

Almendra, Kagyló...sajnálom.Ilyenkor nehéz babás témáról beszélgetni,de ha eltelik egy kis idő,mégis csak erőt adnak a többiek...jobbulást!
sheil
Budapest I. kerület

Sheil!
Mi is szept. 4-re kaptunk időpontot! Ti hány órára?
dario88
kiskunhalas

Dario88:Tényleg???Dejó!Mi 15.30-ra!Ti?
Lehet,hogy összefutunk!!!!:-DDDDDD
Neked is ez az első megbesz. itt a Dévaiban?

Mindenki: Szerintetek érdemes lenne minden vizsgálatot megcsináltatni,mire az első megbeszélésre megyünk?(amik fenn vannak a Dévais honlapon?) vagy fölösleges mert nem tudhatjuk,hogy még mit kér pluszban...stb???) Van tapasztalat ez ügyben?Mit tanácsoltok?
sheil
Budapest I. kerület

Szia Sheil,

Hát én mai eszemmel elkezdeném, legalább a beutalókat megszerezni, mert nekem pld. egy csomó mindent nem tudott felirni a körzeti doki és el kellett mennem külön a nődokihoz, plusz volt amit senki nem akart felirni és privátban csináltattam meg (szifilisz, HIV stb.) mondjuk ezek gyorsan mentek, ha kell megmondom a labort priviben ahol a legolcsóbb. Ezekre pld. azt mondták nekem hogyha elmegyek a bőrdokihoz akkor felírják, de oda ugye ismét időpont kell és az újabb két hét. A hormonvizsgálatok maga 1 hónap mert meghatározott ciklusnapokon kell hogy levegyék őket, és akkor ott még idő míg megvan az eredmény. Azonkívül javasolom, hogy ott amikor mentek az első konzira Dévaihoz, úgyis megnéz UH-n, akkor vetesd le vele a hüvelykenetet, rákszűrést, clamydiát, mert akkor az már meglesz rögtön neki, ezzel már nem kell máshol vívnod. Nem kerül többe, mintha más privát nődokihoz mennél. Dévai nagyon szigorú amúgy, nekem utolsó pillanatban még kitalált egy ép méhűri 4Ds vizsgálatot (voltam már spontán terhes ezért nem kellett átjárhatósági). Szóval ha csak egy vizsgálat is hiányzik akkor nem enged kezdeni az biztos. Biztos minden egyedi eset más, és van ahol pluszban még kér valamit, de ezek a véreredmények biztos kellenek.

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Almendra!

Köszi, hogy megírtad az eredményeidet. Szerintem a májusi értékeid nagyon jók! Most ebből az új gyógyszerből is ekkora mennyiséget szedsz? Biztosan sikerülni fog, mert sikerülnie kell!!!
Tudom, hogy min mész keresztül, nekem is nagyon nehéz volt feltápászkodni a sikertelenségek után, de tudom, hogy muszáj mindig felállni és tovább menni, mert ha ennyit küzdünk, akkor annak kell, hogy legyen eredménye! A párodnál minden rendben? Megkérdezhetem, hogy Te hány éves vagy? AMH vizsgálatod volt? Neked egyébként az IR okozott/okoz valamilyen tünetet, vagy csak a vizsgálatból tudod, hogy fennáll az IR.
Fel a fejjel! :)

Kagyló!

Kérdésedre reagálva, Rencz doktornő szerintem nagyon szuper. Én a Cirisben voltam nála két alkalommal. Állítólag itt hamarabb tudnak hozzá időpontot adni. Kb. 50 percig voltam bent nála mindkét alkalommal, nagyon türelmes volt, és én egyáltalán nem azt éreztem, hogy orvosnál vagyok, a légkör is nagyon jó volt, nem éreztem semmilyen szorongást vagy idegességet. Őszintén mindent meg lehet vele beszélni, nagyon készséges. Ha tanácsolhatom, szerintem Te is keresd fel, biztosan Neked is tud segíteni! :)
dorka2013
Budapest XXI. kerület

Dorka!
Igen, az új gyógyszerből is hasnoló mennyiséget kapok.
38 éves vagyok, a párommal minden rendben, nálam sem találtak semmit, csak az IR-t. Nem volt semmilyen tünete, nem vagyok PCO-s, és 167 centihez 58 kg vagyok most, mert a kezelés elején 1,5 hónap alatt fogytam 5 kilót, és már nem kellene többet. Nem volt AMH vizsgáltaom.
A januári lombiknál 24 petesejtet szívtak le. A mostaninál szinte minimális hormonnal is lett 10 tüszőm.
Bízom benne, hogy a következő már tényleg sikerül, mert egyre fogy az idő, és a türelem...
almendra
Budapest XIX. kerület

amaryllis921:
Köszönöm,hogy leírtad,sokat segítettél!Ezen felbuzdulva el is kezdtem intézkedni.Ha valamit nem sikerül,akkor kérni fogom priviben az elérhetőséget!
Az lenne a kérdésem,ha voltam már vércsoport szerológián,akkor ugye azt nem kell újra csináltatni(gondolom az nem változik??)
A másik,hogy HSG-m már volt kettő,legutóbb februárban,itt is fél éven belüli lelet kell?
Köszönöm a választ előre is!
Te hol tartasz most és mikor mész legközelebb???
sheil
Budapest I. kerület

Nene: Egyáltalán nem éreztem okoskodásnak, inkább bíztatásnak, hogy ezt is ki lehet bírni. :D Szerencsére még nem kell folyamatosan feküdnöm, de a nap nagy részében igen. Még a nyaralásról sem tiltott le, bár úgy tervezem, hogy ott is csak feküdni és olvasni fogok.

Momelcsi: Ez valóban így van, a csajok érdekében bármit. :D Sok sikert és kitartást a fogyókúrához.

Nóra: Igen, Réka lesz a 2. név. Szerintem már rég elcseréltük a lányokat. :lol: Próbáljuk követni, melyikőjük hol van, de nem mindig sikerül. A lényeg, hogy amikor kijönnek, ne keverük majd össze őket. :D

Kagyló: Nagyon sajnálom. Piri is jelentkezett vagy csak te gondolod, hogy nem sikerült?

Almendra: Sajnálom. Kitartás!!!!!

Cicamica: Ti mikor kezdtek?

NPGY: Gyönyörű a pocakod. Nagyon csinos vagy! Nagyon telik az idő, hamarosan Virágszálat a kezedben tarthatod.

Amaryllis: Hogy vagy?

Zafír
zafir100

Almendra!

Köszi a választ.
Sikerülnie kell!

Érdekes, mert nekem voltak tüneteim, csak akkor még nem tudtam, hogy ezen tüneteket az IR okozza. Tünetek: szapora pulzus, megemelkedett vérnyomás és koleszterin. A pulzus és a vérnyomás már rendeződött, a koleszterin is, remélem, bár azt mostanában nem nézettem. Nálam sincs PCOS, én 168 cm vagyok, és én is fogytam 6 kg-ot, most 55 vagyok, nekem sem kellene már többet. Én most megyek augusztusban a 3. lombikra.
dorka2013
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Ma voltam átjárhatósági vizsgálaton, mert nem tudtam megszerezni a régi zárójelentésem a méhenkívüliről. És életem legsz...abb napja volt. Kiderült, hogy a decemberi teherbeesésem és vetélésem után (ami természetes úton történt) elzáródott a maradék ép petevezetőm is. Úgyhogy nem inszem lesz, hanem lombik. Hívtam Dévai dokit, jövőhét csüt kell menni tájékoztatóra, egy utolsó kenet és agusztus elején a pirivel indulunk.
Egyik szemem nagyon sír (abban reménykedtem, hogy mégis sikerül újra természetes úton) a másik meg félve örül. Örül, mert legalább indulunk és van egy kis esély a babára, és nagyon fél mert mi van ha így sem sikerül.
Úgy látom most nem valami termékeny a fórum:(((
Indul még valaki augusztusban?
kisbuddha
Budapest III. kerület

Látom, csak az utolsó sort kellett volna visszaolvasnom:) és ott a válasz
kisbuddha
Budapest III. kerület

Szia Zafír,

Köszönöm kérdésed, próbálom élvezni az életet és nem gondolni az egészre, sportolok, diétázom, járok talpmasszázsra és családállításra. Te mikorra vagy kiírva a lánykákkal ? Kitartás, jó hogy enyhült a nagy meleg, szülés előtt kell kipihenned magad, utána egy darabig nem lesz pihenés úgy sem.....:o)

Sheil, a HSG-ről nem tudok nyilatkozni, mert nekem az nem volt. A vércsoport szerintem sem változik, de ezekről inkább kérdezd meg Dévai-t az első konzin, mit fogad el mit nem, amúgy is elég részletes az első elbeszélgetés. Én augusztus végén-szeptember elején megyek a 2. lombikra, hacsak addig össze nem jön a csodababa :o).

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Rossz smiley-kat nyomtam sorry....szóval ezek a jók :D :D
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Sheil!

A vércsoport nem változik, de az ellenanyag változhat!!!! ( Gyógyszer stb. hatására!!!)
Tehát meg kell csináltatni!!!!

Izmael
izmael

amaryllis921 és Izmael:
Köszi,elég sok ellenanyagom van,úgyhogy jó,hogy írtad.Akkor újra csináltatom!Köszönöm!

amaryllis921:
Hajrá, akkor a 2.lombikra hátha nem lesz szükség:-)
Én még most sem veszítettem el a hitem,hogy hátha szeptemberben nem kell mennem mégsem a Dévaiba,mert valami csoda történik:-)))
sheil
Budapest I. kerület

Sheil!

Képzeld, mi pedig 15:00-ra kaptunk időpontot. Akkor tuti, hogy találkozunk!!!! Jaj, de jó!
Igen mi is még csak konzultációra megyünk.
Ezzel a vizsgálatokkal én is hadilábon állok. Nekem megvan szinte az összes leletem ami fel van sorolva kivéve 1-2-t! De mikor megyünk én addig nem csináltatok újabb vizsgálatokat, mert majd ő megmondja, hogy miből kell új.Az orvosom szerint nem kell túl sok vizsgálat, mert még jók!
Hát majd meglátjuk!!!
dario88
kiskunhalas

Dario 88:
Aztaaaa!Dejó!Előtte még azért priviben majd beszéljünk már meg 1-2 dolgot,h tutira ne kerüljük el egymást,jó???:-)
Izgi!
Az jó,h vannak eredmények,nekem is,de sajna "lejárnak" augusztusban és ha csak a fél éven belüli a jó akkor nem fogja elfogadni.Így elkezdem beszerezni a beutalókat,ilyesmiket.
Jó lenne,ha egyszerre tudnánk indulni a lombikkal.Nektek is az első?
sheil
Budapest I. kerület

Minden vizsgálati lelet max fél évig jó???? Én úgy tudtam, hogy 1 év, kivétel a baktérium tenyésztés, az altatáshoz szükséges vizsgálatok és a vérvételi eredmények!!!
Ki tud valami infóval szolgálni?
dario88
kiskunhalas

dario88:
Remélem vki tud infot írni,mert ha egy éven belüli jó,akkor nekem minden megvan!!!!!
Mondjuk a páromé nem,mert neki már több,mint 2 évesek:-S De az nem olyan vészes!!!
Légyszi írjatok!
sheil
Budapest I. kerület

Dario,Sheil: Kenet minden lombik előtt kell új és az EKG csak 6 hónapig érvényes. A többi mind 1 év.

Kagyló?????

Amaryllis: Minden amit csinálsz nagyon hasznos a következő indulás előtt, mint testileg mind lelkileg. Ügyes vagy!
November 22-re vagyok kiírva, de mivel ketten vannak valószínűleg november elején érkeznek. Valóban jó, hogy nincs olyan meleg, de ez a folyamatos időjárás változás is nagyon nyomasztó. Mikorra tervezitek a következő indulást?

Zafír
zafir100

Zafír:Köszi!
Ez nagyon jó hír:-) Köszi szépen!!!
sheil
Budapest I. kerület

Zafír

Hogy honnan gondolom?Pénteken el kezdtem vérezni,már bocsi érte nyálkás valami.Csináltam egy tesztet ami ez az új fajta digitális.
(clearblue)full negatív lett.Viszont nem volt rendes és mennyiségű vérzés vagy mi ez ami jön nekem,apánkat hívtam,mondta továbbra is menjen az utro és hétfőn meg néz.+ még egy tesztet csináljak.
A lényeg ma reggel egy kis vérzés,de az is kevés.14 óra óta meg alig valami pötty van.Gondolom az utro vissza fogja. :roll:
Semmi tünetem nincs,ha sikerült volna meg érezném.Ma már gondoltam arra elkapom a páromat,egy picit meg piszkálna talán be is indulna,hiszen nincs miért reménykednem. :oops: Aztán mondta pár napot bírjak még ki,mi lesz az uh-n.Talán addig be is indul,de tudod olyan vagyok mint aki klimaxol.Van amikor folyik rólam a víz,a másik pillanatban meg fázom. :roll: Ezek a hormonok aztán tudnak produkálni dolgokat.Túl vagyok egy jó nagy zokogáson,most a fejem is fáj,a szemem be dagadt. :cry:
Próbálok erős lenni,és egy picit elengedni az egészet,aztán újra erőre kapni és menni tovább,még akkor is ha a falnak megyek,a fenébe. :cry: Szóval nem vagyok éppen a legjobban. :(
Nóra
Mi volt az uh-n?Remélem ott volt a baba a pocakodban,sokat gondoltam rád.

kagyló

Zafír!

Köszi az infót, én is így tudtam. De jó, hogy te ráerősítettél!!!!
dario88
kiskunhalas

Kagyló,

ha véletlenül úgy is van, ahogy gondolod, légy nagyon-nagyon erős!!!!!!!! Menni kell tovább, nem szabad megállni! Most gondolom 3 hónap kihagyás kell a két stimu között, addig élvezd a nyarat, és lesz időd egy kicsit fejben összerakni magad! Tudom, most azt gondolod, én már könnyen beszélek, de nekünk sem jött össze könnyen! Az utolsó évet úgy csináltam végig, hogy bármi is lesz, nem adom fel, és azért is megmutatom a világnak, hogy képes vagyok teherbe esni, és ANYA leszek! Kívánok Neked hasonló erőt és kitartást! Puszillak!

npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasni :( amint tudok jövök majd!

Kagyló, Nóra, Almedra miattatok jöttem!!! Sokszor puszillak és ölellek benneteket a két kis tigrincsemmel (soha ne adjátok fel) :

Kép

Puszi mindenkinek!

bari6

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy gondolt rám. Sajnos, ahogy számítottam rá, a bhcg vérvétel eredménye is negatív, annak ellenére, hogy a 21. napra sem jött meg a menszeszem. Dévai behívott, elbújt az egyik petefészkem (állítólag gyakori), meg sem találták, hiába nyomkodtak meg mindenhol. Viszont a nyomkodás használt (meg a kimaradt 14 órás utro), délután már véreztem rendesen.
Valahogy most kevésbé viselt meg, mint az első, jobb is volt így, hogy már vasárnap óta tesztelgettem, így szépen felkészültem a rossz hírre, nem ért villámcsapásként. Pénteken már mentem is Balcsira, strandoltam, napoztam, ültem a vízben. :-)

A szeptember végi pirivel indulok újra. Előtte, aug. 20. után kell jelentkeznem az aktuális kenet+klamídiára. Azt mondja Apánk, hogy addig szabin van, tehát akkor már eléggé tuti, hogy július 20tól, aug 20ig nincs.

Kagyló,
a clearblue tesztről azt olvasom a neten, hogy a többihez képest elég gyenge, csak 50 hcg-t ismer fel a vérben, míg a többi már 10-25öt is. Fel a fejjel! Gondoltál már a "hogyantovább"ra?
tttnora001

Nóri,

örülök, hogy voltál a Balcsin így egy kicsit eltudtál szaladni a gondok elől. Én is azt tudom mondani, amit Te írtál Kagylónak: Fel a fejjel! Nem szabad meghátrálni, megfutamodni, csak előre nézni! A sok-sok szenvedés és kitartás meglátod eredményhez vezet!!!!! Mint ahogy most is úgy a szeptemberi kezdéshez is szorítok majd nagyon és szívből kívánom, hogy a végeredmény más legyen!

npgy
Budapest I. kerület

npgy,
nagyon-nagyon köszönöm!

Képzeljétek, az a lány, akivel együtt voltam most, és már az ET után 10 nappal pozitívat tesztelt (és utána még háromszor), a három hetes ultrahangon nem lát D. semmit. :-( Ma ment újra és vérvételre is küldték, de el van nagyon keseredve. Azt mondta neki D, hogy vagy elhalt terhesség vagy méhen kívül van. :-(
Tudjátok, mi jutott eszembe? Amit a szóbeli tájékoztatón is mond Apánk: ez egy őserdő, sok-sok leselkedő veszéllyel. Azt hittem, egy pozitív teszt már a boldogság netovábbja.... :-(
tttnora001

Szia Nóra,

Nagyon sajnálom, de örülök hogy a nyár kicsit feldob legalább és erre koncentrálsz ! Ja ez az egész egy nagyon hosszú út, még a betöltött 12. hét sem jelent semmit sem. Talán csak ha letelt a 9 hónap és kijött a baba egészségesen....

Zafír, mi augusztus közepe-vége felé indulunk megint, attól függ hogy jön meg piroska, mert sajnos ez teljesen felborult a lombik óta. Igen az ikreknél a betöltött 36. hét az már jónak számít. Császárra készülsz vagy spontán ?

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

LAPTETŐ !!!!!!!!!!!! Akkor ugye ez most jót jelent ?
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

nagyon szomorúan olvastam végig a hétvégi termést, és sok erőt kívánok a lányoknak a folytatáshoz.
Kagyló, jelentkezz, ha már voltál D-nél! Nekem nagyon gyanúsak a hőhullámaid.
Kitartást mindenkinek ebben a változékony időben, mindenkit nagyon megvisel.

KépKép
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?