efgk Örülök, hogy ennyire megnyerte a bizalmadat az új orvosod, ez nagyon fontos!
Nekem inszemnél 12 órával előbb kellett beadnom a szurit, mint az inszem időpontja
. Illetve egyszer közvetlen előtte adták be, mert elfelejtettek adni, de mondta a doki, hogy ez simán benne van, mert a spermiumok bőven élnek addig. Hát nem ezen múlott
. De hátha nálad igen
Lombikbaba Mintha a férjemnél csak az állampolgársághoz kérte volna a magyar hatóság az aids tesztet. Ja nem, aszem a doktori ösztöndíjhoz is kellett
. Na látod, erre már nem is emlékszem, pedig mintha mondta volna. De gondolom a román hadsereg is csinált neki, pont azelőtt volt katona, hogy átjött. Vagy csak a magyar seregben van kötelezően aids teszt?
.
Gratula a vegyespároshoz! Ezt abból a vérvizsgálatból tudják ilyen korán, amit az itthoni kombinált teszt helyett csinálnak? Tényleg, hogy szűrik ki a véredből, hogy mi tartozik az egyik, mi a másik babához? Vagy csak átlagolni tudnak ikreknél? Ez nekem még nagyobb csoda, mint maga a terhesség
Nagyon jó multikultúrális neveitek vannak
. Pedig tényleg nincs sok, amit szinte mindenhol ugyanúgy írnak-ejtenek. A Jónás nálam is befutó, Szaffi mellé aranyos lenne, de apa mindig valami cettel jön erre
Mi még nem fogjuk megtudni benti babánk nemét szerdán. Apa megint nem tud eljönni uh-ra
. Államvizsgáztat
. Hát, nem sok jót kívánok most azoknak a hallgatóknak
. Én meg ugye azt mondtam apának, hogy amíg nem jön el, én nem kérdezem meg. Nekem úgyis mindegy, tulajdonképpen szívesen kipróbálnám, hogy csak a szüléskor tudjam meg
Retro feeling