Sziasztok!
Bocsánat, de nagyon kevés időm van, a fiúk folyton kitalálnak programokat.
Leírom mi történt a vizsgálatokon, mert nagyon elkeserített, aztán délután jövök (remélhetőleg) és vissza olvasok.
Szóval, megvolt az uh tegnap a 15. ciklusnapon a hétvége miatt, de még így is korán, mert az lh teszt semmit nem mutatott még. Szerintem most is 18. nap lesz pozi.
A nő az uh-on egy büdös szót nem mondott, hogy állok, mit lát, hiába kérdeztem. Az volt a válasz, ez úgy is a kiértékelő orvosnak mond valamit, magyarán tök hülyének nézett, hogy nem tudom felfogni , lát-e peteérést vagy sem.
Ez Nyíregyháza.
A fekete leves csak ezután jött.
A doki, akinél voltam magánban szépen elmondta a menetét, mikor hova kérjek időpontot, hova kell mennem.
Az uh után kellett kérnem időpontot a meddőségi rendelésre a 24. napra kb., hogy már bizti meglegyen a 21. napi vérvétel eredménye is.
Időpontkérő ablak- mondom a nőnek mit akarok, erre mondja, csak szeptemberben jöjjek az összes papírommal + a férjem spermavizsgálatával.
Mondom ott még nem tartunk, mert az orvosom szerint sárgatest elégtelenségem van a tüneteim alapján, és először ki kell értékelni az én eredményeimet.
Nő: Az nem úgy működik, addig rám sem néznek, míg nincs spermavizsgálat, mert lehet a férjemnek van baja.
Én: Köszönjük szépen, nincs baja, kétszer már teljesített, sőt 3x!!!
Nő: az nem jelent semmit, ez így van.
Hihetetlen, hogy nem képesek az elkészült eredményeimre ránézni.
Olyan sírógörcsöt kaptam, hogy az autóig alig jutottam el.
Ma tudom felhívni a dokimat, csináljon valamit, mert ilyen nincs.
Ha nem tud, megyek át Debrecenbe, csak kérdés, hogy ott mikorra tudnak fogadni.
Annyira kiborít már ez, hogy másra sem tudok gondolni.
Na, mennem kell , majd jövök.