Helló lányok!
Szuper hírek, megint izgulós fázisba ért a fórum, senki sem várja.
Delfinke, nem teszteltél még? Bár jól emlékszem, hogy most nem volt otthon a párod? Persze attól még bármi lehet.
Mármint úgy értem, hogy korábban, késõbb volt az ovu, stb.
Babus, de örülök neked! Én is óvatosságra intelek, tavaly hónapról hónapra "terhestünetekkel" küzdöttem, pedig nem is volt semmi. Szóval a szervezetünk nagyon becsapós tud ám lenni.
Másrészrõl pedig minden jel jel, szóval ha egyelõre nem is veheted biztosra a babát, az idõzítés jól sikerült, úgyhogy még BÁRMI lehet! Szorítok, hogy ez a hónap az a hónap legyen!
Szerintem nyugodtan számolhatsz a péntek + 14 nappal, az kb jól belövi, mikor tudsz majd tesztelni! Deizgiiii!
Ryenn, megy a drukk nektek is! Nekem elvileg hétfõre kiderül, mizujs. Ma vagyok a 9. DPO-n és vegyesek az érzéseim, mert a hõm (viszonylag) fenn van ugyan, de nem ugrott következõ lépcsõt, mint a legutóbb (akkor a 9. napra feljebb kúszott még két tized fokot). Másrészt a furi érzés a hasban nem akar elmúlni... Valahol az ovu fájdalom és a mensi között van, de egyik sem igazán, egy jól kivehetõ, érdekes húzás. Lehet, hogy csak régóta nem jött meg és ezért? Nem spekulálok... Ahogy Babusra, úgy rám is igaz, hogy bármi lehet és annak az ellenkezõje is. Még pár nap, és meglátjuk.
Ja, a derékfájást nem is említettem. Sajnos tuti, hogy nem terhestünet, mert másfél hete meghúztam a derekam cipekedésben és azóta fáj...
Van valakinek tippje, mi segítene? Rozmaring krémmel kezelgetem és voltam csontkovácsnál is, de még mindig nagyon rossz, ha sokáig ülnöm kell (iroda, kocsi, stb.). Orvoshoz viszont nem akarok menni, elegem van, hogy mindenhol órákat kell várni, vagy eleve 3 hónap, mire idõpontot kapok...
Kellemes várakozást mindenkinek!