Dario: Kenet minden egyes lombik előtt kell, hiszen bármikor lehet fertőzést kapni.
Zsuzsikám: Újra optimizmust érzek a hangodban és ennek nagyon örülök.
Kezdődik újra a napok visszaszámlálása.
Nóra: Neked facebookon írtam.
Sheil: Üdv köztünk.
Kagyló: Merre vagy? Mi a helyzet? Nagyon drukkolok ám, de jó lenne tudni mi is van most veled.
Mi kedden voltunk dokinál egy kisebb ijedtség után. Muszáj volt mennem, mert a bal oldalamon már 4. napja nagyon fájt és elkezdett szúrni a jobb oldalam is. Ülés után alig bírtam felállni és kiegyenesedni. Vérnyomásom is össze-vissza ingadozott és szédültem. A hasam bekeményedett (megint).
Szerencsére semmi komoly csak a keresztméhszalagok (ha jól emlékszem) nyúlnak és az fáj. Paragi kérdezte, hogy mi lenne, ha a napjaim nagy részét fekvéssel tölteném. Gyanítom, lassan eljön a folyamatos fekvés ideje, bár ezt nem nagyon szeretném.
Csajok odabent jól vannak. Egyikük 343 gramm, másikuk 351. Apukájuk teljesen el volt ámulva a méretüktől. 20 hetes 6 naposan, az egyiket 20 hetes 4 naposnak, a másikat 20 hetes 3 naposnak mérte Paragi.
Rita baba a bal oldalamon van fejjel lefelé, Réka baba a köldököm felett vízszintesen, fejecskéje a jobb oldalon, lábacskái a balon. Doki azt mondta X alakban vannak.
Olyan megnyugtató volt, hogy Paragi nagyon alaposan megvizsgált és mindent alaposan "leellenőrzött".