Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem!!!Arra gondolok, amikor már elindul a stimuláció, akkor a 2 naponkénti vérvételekre oda kell majd menni vagy nem?
Mert Szegedre 2 ill 3 naponta kellett menni ellenőrzésre!A Podmanyczki utcában milyen vérvételre kell menni?
dario88
kiskunhalas

Npgy,
ez a szoba gyönyörű, bájos és kedves, igazi Virágszálhoz illő! Tényleg mutass majd berendezett fotót is!

Mindenkinek,
köszönöm a drukkokat, rám fér...
:oops:

dario,
igen, muszáj akkor rögtön, a vizsgálat után a Máv kórházba menni. Sajnos nincs közel, át kell menni a városon, de egyrészt ingyenes, másrészt azonnal küldik az eredményt Dévainak, hogy figyelje, hogy nincs e gond a stimuval. Mindössze két alkalom, rá kell szánni azt a napot.
tttnora001

Momelcsi,
:D ("Sárinak 3 vagy 4 nagyfoga jön egyszerre, tegnap egész nap üvöltve fetrengett a földön, eléggé kikészültünk mind a ketten tőle")
Ne haragudj, hogy nevetek, rémes lehet megélni, csoda hogy bírjátok, de mégis olyan édi, ahogy leírod.
tttnora001

Sziasztok
Nóra
Én itt vagyok és nagyon szorítok!!! Lehet,hogy egyedül is elég leszek hozzá,mert nem fog meg jönni! :wink:
A többiek vajon merre vannak,senkit nem érdekel,hogy vagyunk? :shock:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló,
dehogynem, többen írták, hogy szorítanak, de hát mi mást tudnának tenni. Várnak, ahogy mi is, nem igaz? :roll:
Engem érdekel, hogy vagy? Mizu?
tttnora001

Nóra
Nem azért írtam,hogy engem kérdezzenek.Hanem egy picit tereljék el a figyelmedet,és akkor látni fogod igen is sikerülni fog. :wink:
Nekem még nincs miről mesélnem,annyi fáj a hasam sokat.
Inkább azt mondjad veled mi van?Na, látod letelik a péntek is és minden rendben van!!! :wink: Már csak egy hét és mehetsz uh-ra. :) Csak ne kellene ilyen sokat várni,főleg ebben a melegben.Már azt sem tudom mit csináljak,kezdek unatkozni.Már annyi aludtam,ettem,olvastam stb,hogy bele őszülök a várakozásba. :roll:
Párom dolgozik,és még jobban uncsizom. :(

kagyló

Kagyló,
én már kiolvastam egy polcnyi ponyvát, de nagyon jól esett. :-) Semmi komolyság, semmi gondolkodtató. Most épp egy kosztümös filmet nézek, azokat is imádom. De közben dobog a szívem, úgy izgulok.
Rendi vagy, igyekszem elterelni a figyelmem, de van olyan, hogy nem erre gondolunk? :oops:
Sokat fáj a hasad? Téged megvizsgált az ET előtt? Edd a húst, nehogy hiperstimu legyen! Sétálj nagyokat!
tttnora001

Npgy, nagyon szép lett eddig Virágszál szobája! Mikor kerülnek be a bútorok?

Kismamásodók, nagyon nagyon drukkolok! Olyan jól lenne sok sok pozitív teszt :)

Mi megvagyunk, elvagyunk a melegben, igazából egyáltalán nem visel meg egyikünket sem, csak a bezártság... Dóri is többet nyűglődik, szeret kint lenni, de embertelen meleg van, így várunk mi is uzsi utánig, azaz fél 5 felé szabadulunk ki.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kagyló

van nekünk borostyánláncunk, de mikor Matyit vitte el a mentő, és itt vizsgálták, nagyon leszúrt a doktornő, hogy fulladásveszélyes. Azóta nem hordjuk.

Nóra, az a baj, hogy már Matyi is kezdi. Szegénynek az egész ökle a szájában van, és ömlik a nyála. És eléggé hisztis. Úgyhogy két hisztissel szép az élet:-) amúgy tényleg az, mert mikor megnyugszanak, nagyon édesek.

KépKép
momelcsi

tttnora001!
Köszi a választ. Az első konzultáción van valami vizsgálat vagy csak megbeszélés, elbeszélgetés!!! Tudod én 140 km-re lakom Bp.-től és azért kérdezem, hogy ott hogy történnek a dolgok, mire készüljünk!?Szegeden 2 naponta kellett menni vérvételre és uh-ra a stimuláció alatt, de ott 2 óra alatt megvolt az eredmény!
dario88
kiskunhalas

A bútorokat 16-án hozzák, éppen tegnap telefonáltak. A függöny hétfőn lesz kész, a csillárt most rendelem. Majd mindig teszek fel képeket, persze, ha ez senki számára nem bántó.

Kagyló és Nóri!

Nagyon-nagyon drukkolok Mindkettőtöknek! Tudom, ez a legnehezebb időszak, és most igazán nem telnek a napok. De nagyon-nagyon bízni kell, sokat beszélni a pöttömkékhez, pocit simizni és arra gondolni, hogy Ti bizony mindketten már kismamik vagytok! Kitartás lányok, meglátjátok boldogság lesz a vége, én ezt kívánom tiszta szívből Mindkettőtöknek! Puszi Nektek

npgy
Budapest I. kerület

Dario: az első konzultáción nekünk csak megnézte a korábbi leleteinket és megbeszéltük a jövőt, merre tovább. Nem volt akkor vizsgálat. Mi is 130 km-re lakunk D-től ezért mindig már nyitás előtt jóval min. fél órával ott voltunk, hogy időben végezzünk. Neked is ezt ajánlom. Ha konzira mész, akkor pedig számolj azzal, hogy nem biztos, hogy akkor hívnak be, amire az időpontod szól. Volt úgy 2-3 órát is ott várakoztunk, DE MEGÉRI!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Köszi szépen!

Azokon a napokon mi már reggel felmegyünk, nem dolgozunk!Anyukám fent lakik Pesten, így egy kicsit "könnyebben" vagyunk! A főnököm azt mondta,(ők is lombikosok voltak)hogy ne aggódjak,hogy mi lesz a munkahellyel.Nyugodtan mennyek, amikor kell, megoldjuk!
dario88
kiskunhalas

Akkor nagyon szerencsés vagy. Én nem tudtam megoldani, így fel kellett mondanom a munkahelyemen. Feltettünk mindent egy lapra....

npgy
Budapest I. kerület

Momelcsi,
minden vágyam egy vegyespáros ikerpáros! :
:lol:

Dario,
engem rögtön megvizsgált az első konzultáción, még alapos mellvizsgálatot is tartott. Szerintem ez a pillanatnyi munka mennyiségétől meg az ő kedvétől is függ. Pl. az első lombiknál a visszaültetés előtt minden lányt megnézett ultrahanggal, a másodiknál senkit, szerintem csak azért, mert akkor nagyon-nagyon sokan voltak.

A reggeli, kétnaponta uh+vérvétel vizsgálatokra 7.30ra kell menni. Sokan odamennek már 7 előtt, garantáltam végeznek az elsők között, de az utcán kell kivárni, mert a nyitás ideje is egyben a 7.30. Előtte max negyed órával nyitnak ki és ez egy téli időszakban nem ajándék. :-)

Ez a pesti, anyukád féle lehetőség jól fog jönni, mert amikor lesz a leszívás, akkor apukának kb reggel 9től, délután 3ig más dolga sincs, mint várakozni magányosan, ezt meg nem annyira jó ott a váróban végigcsinálni. Nekünk nagynéni lakik a mellette lévő lakótelepen, a férjem ott szokta "meghúzni"magát. :-)
tttnora001

Sziasztok
Npgy
Köszönjük szépen! :wink: Várjuk a képeket ha teljesen kész lesz a szoba. :D
Meg érte mindent feltenni egy lapra!!!
:wink:
Nóra
Csodálkoztam is,hogy nem volt uh. :shock: De nem csak nálam nem,ha nem a többieknél sem akikkel voltam.Így,hogy tudja mi a helyzet?Pedig nálam mindig csinált,most meg csak durr bele aztán kész. :lol: Nekem menstri fájásaim vannak.De már 30.-a óta,meg állás nélkül,valahogy nem érzem,hogy ebből baba lenne.Inkább szomorú vagyok,mert semmi jele annak,hogy sikerült volna. :(
Látom nálad jól alakulnak a dolgok! :wink: Ez azt jelenti,nem jött meg amire egyikünk sem vár,és ez nagyon jó.Mikor mész uh-ra?Hányadik napon vagy?

kagyló

Kagyló,
én is ezt kérdeztem, hogy biztonságos ez? Hogy látja, mennyi a víz? Vagy ezt már rutinból sejti a megkapott labor eredményekből?

Igen, én is bámultam bénán, mikor behívott és közölte, hogy találkozunk transzferen a műtőben... készültem vetkőzni. :roll:

Mensi fájásom nekem pont egy héttel az ET után volt először, korainak is tartottam. :cry:
Tegnap telt le a 2. hét a beültetés után.

Figyu, szerintetek lehet napozni egy kicsit? Jó, nem délben, de így 5 után szabad? Vagy a meleg itt is vérbőséget okoz, meghozza a pirit?
Most állítunk medencét. :-) Jó, beleülni nem fogok, de azért beletapicskolnék.
tttnora001

Sziasztok!

Legeslegelőször: Kagyló! annyira drukkolok! hány nap telt el?? nem szabad se jóra se rosszra gondolni a mensis fájásos jelekkel kapcsolatban...

Nóri! Szintén, látom nálad a 15. nap van.... érzés? kibírod teszt nélkül a 21. napig???? ha igen, akkor Te igazi HŐS vagy, ahogy anno mondtuk! :wink: Én mindenképp azt tanácsolom jó a nap, de a pocakot ne érje! ha ott van a babóca/ák akkor semmiképp nem jó nekik a közvetlen napsugárzás!

Npgy! rászántam ám magam az írásra. De biztos láttad. most te jössz! :-)

lassan nálunk is alakul Lili-szoba, majd mutatom...

Kagyló! továbbra is várunk face-en, nem ér csak úgy leskelődni, jelölj be!!! :D :D :D

Mindenkinek kitartás, újaknak üdv köztünk, leletbeszerzőknek türelmet, kismamáknak hideget, vagyis azt mindenkinek!!!

nálunk közeleg az idő... kedden megyek az első ctg-re. és jövőhéten már nem halogathatom tovább a kórházi pakk összepakolását sem.... :roll: néhány napja egyszer-egyszer van pocakgörcsölgetés, ami valószínűleg valamilyen jósló fájásféle lehet... de amúgy minden ok, leszámítva ezt a .... meleget... de talán jövőhéten kicsit már jobb lesz!

pusszantááás

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Legeslegelőször: Kagyló! annyira drukkolok! hány nap telt el?? nem szabad se jóra se rosszra gondolni a mensis fájásos jelekkel kapcsolatban...

Nóri! Szintén, látom nálad a 15. nap van.... érzés? kibírod teszt nélkül a 21. napig???? ha igen, akkor Te igazi HŐS vagy, ahogy anno mondtuk! :wink: Én mindenképp azt tanácsolom jó a nap, de a pocakot ne érje! ha ott van a babóca/ák akkor semmiképp nem jó nekik a közvetlen napsugárzás!

Npgy! rászántam ám magam az írásra. De biztos láttad. most te jössz! :-)

lassan nálunk is alakul Lili-szoba, majd mutatom...

Kagyló! továbbra is várunk face-en, nem ér csak úgy leskelődni, jelölj be!!! :D :D :D

Mindenkinek kitartás, újaknak üdv köztünk, leletbeszerzőknek türelmet, kismamáknak hideget, vagyis azt mindenkinek!!!

nálunk közeleg az idő... kedden megyek az első ctg-re. és jövőhéten már nem halogathatom tovább a kórházi pakk összepakolását sem.... :roll: néhány napja egyszer-egyszer van pocakgörcsölgetés, ami valószínűleg valamilyen jósló fájásféle lehet... de amúgy minden ok, leszámítva ezt a .... meleget... de talán jövőhéten kicsit már jobb lesz!

pusszantááás

kriszto

kriszto82

Nóri
Szerintem onnan látja,hogy mi a helyzet.De én azt sem tudom azok az eredményeim milyenek lettek.
:roll: Figyelj,kell egy kis idő mire meg tapad,nem egyik napról a másikra.Én is azért éreztem jobban,mert gondolom az injekció tett még róla. :? Te már túl vagy a 2 héten és az nagyon is jó!Nem fog meg jönni,majd meg látod! :wink:
Képzeld el velem mi történt hajnali 3:40-kor.Felébredtem arra,hogy folyik rólam a víz és ezen felül egyszer csak el kezdtem remegni,fáztam.Erre amint nyúlok a takaróért,kiesett a kezemből,egyik pillanatról a másikra kiugrott a párom az ágyból és betakart de közben térdelt az ágy előtt. :shock: Mondja nekem ebben a melegben mitől fázol?Mit mondjak erre,hiszen én sem értem mi volt velem. :roll: Azóta sincs semmi bajom. :lol: Hőgutám van,pedig itthon vagyok szinte egész nap,csak sétálni,meg a boltba ugrok le. :D
Én nem napozok most,amíg nem derül ki.Ha ismét nem sikerül,megyek a szoliba,meg a kondi terembe.Valamivel el kell ütnöm a napokat. :(
Kriszto
Na végre kis tigrisem!Hol voltál eddig? :( Lassan itt lesz Lilike,remélem az új fényképezőt már meg vetted. :lol:
Tudod ha meg akar jönni,akkor úgy is meg fog.De most tényleg mindent úgy csináltam ahogyan a könyvekben van.Sok gyümölcs,zöldség,hús stb.Rengeteget aludtam,beszélgettem hozzájuk és még sorolhatnám mennyi mindent meg tettem.Most már csak várni tudok! :?
Nórinak én is várom a tesztjét,de nem sieti el.Végül is is jövő héten már uh-ra megy.Ott meg ott lesznek a kis pöttyök.
A fészen leskelődtem? :shock: Ez nem is igaz,legutoljára a kis dokit néztem meg,akkor is azért mert elcsaltatok arra.Azóta nem is voltam nézelődni,és nem is szoktam.Iwiwen voltam,mert barikának írtam.Oda folyamatosan jönnek a levelek,muszáj vagyok válaszolni,az ismerősöknek. :roll: Ezt miből gondoltad? :shock: Jaj,de lennék már én is a kórházi cuccok össze pakolásánál.Irigy vagyok,ugye nem baj? :oops:

kagyló

Kagyló! Dehogy baj, de hidd el én is voltam irigy és mos lettem irigyelt, szóóóóval eljön hamarosan az az idő, meglátod.
Csak tippelte, hogy voltán face-en, de ezek szerint nem. De majd jössz ugye?? ott lesznek képek a picurról is, de azért itt is megmutatom majd. Sok-sok kép van mindig és azért jó, mert teljesen zárt a csopi, még rákeresni sem lehet, csak azok látják, akiket meghívtunk.
Nincs új fényképező, de ami van az is jó lesz, aztán majd meglátjuk, hogy bírja a strapát, biztosan lesz dolga! :-)

Pusza és kitartás csajok!!! :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Ma reggelig bírtam teszt nélkül, mert még mindig nem jött meg... negatív.
tttnora001

Évek óta próbálkozunk, hogy nekünk is legyen kisbabánk, Dévai intézetet választottuk segítségként. Az első konzin túl vagyunk, most készülnek el a vizsgálatok, melyeket kért, de eddig minden rendben. Ha visszamegyünk a leletekkel, petevezeték átjárhatósági vizsgálatot említett a Doktor úr. Elvileg annak is rendben kell lennie mert májusban végre pozitív lett a teszt de 5 hetesen elment a baba :( Ha megvan minden vizsgálat, valószínűleg inszemre fog küldeni? Járt már valaki hasonló" cipőben"?
mbetty2
Aszód

...ja, a baba harmadik Clostibegytes kúra után jött össze, nem csak úgy, véletlenül :(
mbetty2
Aszód

Sziasztok!
Nóra, Katyló hétvégén a Balatonon voltunk de eszembe jutottatok, hogy hétfőn ha jövök dolgozni, vajon mit írtok. Szurkoltam, hogy +++++++ legyen. De úgy látom, még van idő izgulni.
Mbetty2: Én hasonló cipőben járok mint te. Nálunk is volt baba, de missed ab lett a vége 11 hetesen és azóta nem sikerül teherbeesni. Túl vagyok az első konzin, leletek megvannak, holnap reggel megyek még egy átjárhatóságira, mert nincs meg az 1996-os zárójelentésem a méhenkívüliről, ezért igazolást kell szereznem, hogy nincs jobb oldalon petevezetékem és szerdán megyek a 2. konzultációra minden leletemmel Dévaihoz. Nekem azt mondta, hogy megnézi a leleteket aztán eldönti mi lesz, de valószínűleg inszem. Mivel 38 éves vagyok azt mondta 3x megpróbáljuk, ha nem sikerül utána jön a lombik. Én mondtam neki, hgoy nem szeretnék lombikot ha egy mód van rá, úgyhogy nézzünk meg mindent, hátha kiderül mi a baj. Remélem augusztusban kezdjük az inszemet, akkor éppen azon az oldalon lenne peteérésem ahol nincs petevezeték. Én már annak is örülnék ha a stimuval minden hónapban lenne a jó oldalon peteérésem.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Nóra: hányadik napon vagy?

npgy
Budapest I. kerület

npgy,
33. nap a ciklusomból (mindig 28-29 napos), és ET után 17. nap.
tttnora001

Nóra, ez még jelenthet jót:)
kisbuddha
Budapest III. kerület

Gondolod? :?
tttnora001

Amíg nem jön meg addig lehet reménykedni. Van akinek csak később lesz + a tesztje.
Szorítok!!!
kisbuddha
Budapest III. kerület

Ez így van! Jó jel, hogy még nem jött meg! Nekem sem lett egyből pozitív, először én is negatívat teszteltem! Ne aggódj, bizakodj, és még semmiképpen ne gondolj rosszra!
SZORÍTOK NAGYON!!!!!!!!

npgy
Budapest I. kerület

Köszönöm Nektek!
Azzal vigasztalódom, hogy ha pénteken negatív lesz, akkor már nem ér akkora meglepetésként, mert tegnap már kiszomorkodtam magam előre.
Ugyanakkor egy halvány remény talán még van, és még beszélek a babá(k)hoz, hogy ha van ott valaki, kezdjen belehúzni a hcg termelésbe.

npgy,
a Te első negatív teszted hány naposan volt?
tttnora001

nekem inszem volt, tudod, ott egy kicsit más a helyzet, mint lombiknál.
A legelső igazán pozitív tesztem (jól látható két csík) a 17-dik napon volt.

npgy
Budapest I. kerület

akkor még bizakodom :oops:
tttnora001

Nóra: Milyen tesztet csináltál? Nekem a gagyi pozitív lett (ET 19.nap), de a méregdrága clearblue nagyon halvány lett ET 21. napján. Az hogy most negatív lett, az nem jelent még semmit, lehet hogy egyedül van és lassabban növekszik mint az átlag.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok,

Igen, Nóra még ne add fel, várjál türelemmel. Persze tudom, ez a legnehezebb !!! Gondolj arra hogy amikor egy fa vagy virág nő ott is napról napra van csak eredmény és milyen jó figyelgetni, ahogy napról napra látod a változást.
Voltam ma Apánknál, nem mondta pontosan mikor, de hogy július 30 után szabadságon lesz. Azt sem mondta meddig. De hogy a Kisdoki helyettesíti. Jövő héten még hívnom kell eredmény miatt, talán akkor még lesz. Szóval akkor stimmelhet az előzetesen mondott július 20-augusztus 20-i időszak.
Nyaralni voltunk, azért nem jelentkeztem.
Kagyló, szorítok Neked is nagyon ! Csak lazán. Most sikerülnie kell !

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Zafír,
holnap leszek a ET+19 napon, készülök egy újabb tesztet csinálni. A vasárnapi (16.nap) egy gagyi teszt volt (a dmben kapható legolcsóbb, két darabos kiszerelés, X-Epil), holnapra vettem egy drágábbat. A clearblue-ról hallottam, hogy amíg a többi teszt 10, 20 és 25 egységet is kimutat már a vérben, addig az csak 50nél indul be. Azért lehetett Nálad halványabb az a teszt.

Amaryllis,
köszönöm Neked is, de kezdek csüggedni, bevallom. :?
Még beszélek a hasamhoz, hogy húzzon bele, ha van ott valaki, de már nem olyan meggyőzően mint korábban.

A hasam fájdogál. Igazából szinte kezdettől fogva érzem, ha berakom az utrót, hogy utána 1-2 percig fáj a hasam alja, azóta is így van, másnál nem volt ilyen?
Ma már szinte folyamatos az alhasi fájdalom, de nem olyan, mint egy mensz görcsölés, hanem inkább mintha már nagyon tele lenne a hólyagom. Ez vajon normális?

Kagyló,
hogy vagy? Fogsz mostanában tesztelni?
tttnora001

Nóra,

ne csüggedj, tudom, hogy nem egyszerű nem könnyű, de az utolsó pillanatig bízni kell! Nagyon-nagyon szorítok, Veled vagyok!

Kagyló,

hogy vagy? Neked is nagyon drukkolok!

npgy
Budapest I. kerület

Nóra,
Inkább ne is keresgéld a tüneteket. Csak próbálj meg bízni és szeretgesd magadat és a piciket.
Szorítok nagyon én is. Drukkkk!

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Sziasztok!

Jó rég nem voltam itt, de olvasgatlak titektet. Kagyló figyellek ám, és szorítok nagyon.. :-)

Mindenkinek sok sok pzitív energiát küldök....

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Kagyló, Nóra!

Nagyon szorítok Nektek!!!!!!

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Nagyon köszönöm mindenkinek a sok drukkot! :-)
Ma megismételtem a tesztet, pénteken már lejárna a 3 hét az ET után. Sajnos ez is tök negatív, úgyhogy ez a hajó elment.
Szeptemberben újra...
tttnora001

Nóri nagyon sajnálom. De még pénteken mész D-hez, igaz? majd ő mond "végeredményt"....

Kagylóóóóóóóó?????????????????????????? hol vagy???

kriszto

kriszto82

Nóri, nagyon sajnálom, pedig szorítottam :cry:
Én ma megyek az összes leletemmel délután Dévaihoz. Remélem bármit is csinálunk kovetkező hónapban kezdünk...
kisbuddha
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Dévais fórumot kerestem,remélem jó helyen járok:-)
Szeptemberre kaptam időpontot,már nagyon várom az első konzultációt.
Azt szeretném kérdezni,hogy kb. mennyi idő az első konz. után a lombik?Hosszú a várólista?Ha valakinek van ilyen tapasztalata és oda jár,kérlek segítsetek!
Előre is nagyon köszönöm!!!
sheil
Budapest I. kerület

sheil: üdv köztünk, igen jó helyen jársz! :)
Dévainál nincsen várólista, amit kezedben van minden vizsgálati eredményed, és D is látta, és mindent rendben talált, akko a következő mensivel már indulhatsz is
Kicsi mesélj magadról! Máris lombik? Volt valami előzmény? Mióta várjátok a babát?

Nóra: Nagyon sajnálom, de azért még reménykedj egy picit! Ölellek!

Kagyló: te merre jársz? hogy vagy? mikor kell tesztelni?

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Korábban már írtam ide, nem tudom, emlékszik -e valaki rám. Két sikertelen lombikon vagyok túl, márciusban derült ki az enyhe IR. Akkor a Ti kedves tanácsotokra felkerestem én is Rencz doktornőt, aki akkor még gyógyszert nem írt fel, csak diétát és mozgást írt elő. Június közepén volt a terheléses kontroll, amelynél már lejjebb ment az éhgyomri inzulin (5,73), valamint a 60 perces (42) is, a 120 perces lett magasabb (58). Ennek ellenére azt mondta a doktornő, hogy lassú javulás mutatkozik. Mivel augusztusban esedékes a 3. lombikunk, így Merckformin XR 500-at írt fel, amelyből 2X1-et szedek.

Szedi valaki ugyanezt? Mit tapasztalt a szedés során? Sikerült valakinek emellett a lombik hamar? Aki szedi, az valóban a 12. hétig szedi? Nem okozhat gondot a babának?
Gondolom, a gyakori mozgásnak is nagy szerepe van a diéta és a gyógyszer mellett. Ebben a nagy melegben nem nagyon tudom rávenni magam a gyakori mozgásra. Ti hogy vagytok ezzel? Mozgás nélkül is hat azért a Merck?

Előre is köszönöm a választ, és Mindnyájatoknak a legjobbakat kívánom!
dorka2013
Budapest XXI. kerület

Dorka, szia!
Nekem pont ugyanezt mondta a doktornő. De emellett mi még nem vágunk bele a lombikba, amíg nem lesznek jók az értékeim - mert mi van, ha pont emiatt nem marad meg a baba, akkor az ablakon dobtuk ki a lehetőséget, időt, gyógyszereket, pénzt, kezelést...

Folyamatosan változtatunk a gyógyszereken, dózison, mert az inzulin lenyomásával felment a cukrom (legutóbb én kapacitáltam a doktornőt, de szerencsére partner ebben), most 500+750 MerckXR-t szedek (és szerintem még ez is kevés... az MM "szuperdokija", Tűű doktor állítólag 2x750 alatt nem is adja, az a "babaadag"... (?))

A gyakori mozgásról a melegben: mi úszni járunk :-)

Kép
manguszta

Laptető-szeletelés indul! Aki kér, jöheeeeet! :-)

Kép
manguszta

Dorka!

Érdemes megvárni, míg az értékek a normál tartományba kerülnek, illetve nagyon közel lesznek hozzá. Én is hasonló problémával küzdöttem. Teljes életmódot változtattam, és első helyre került a sport, a mozgás. Ahogy az értékek normál közelit mutattak az első stimulálás során teherbe estem!
Megéri kitartóan küzdeni, mozogni és egészségesen táplálkozni!
Mielőbbi babásodást és sok sikert kívánok Neked!

npgy
Budapest I. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?