Nóri
Szerintem onnan látja,hogy mi a helyzet.De én azt sem tudom azok az eredményeim milyenek lettek.
Figyelj,kell egy kis idő mire meg tapad,nem egyik napról a másikra.Én is azért éreztem jobban,mert gondolom az injekció tett még róla.
Te már túl vagy a 2 héten és az nagyon is jó!Nem fog meg jönni,majd meg látod!
Képzeld el velem mi történt hajnali 3:40-kor.Felébredtem arra,hogy folyik rólam a víz és ezen felül egyszer csak el kezdtem remegni,fáztam.Erre amint nyúlok a takaróért,kiesett a kezemből,egyik pillanatról a másikra kiugrott a párom az ágyból és betakart de közben térdelt az ágy előtt.
Mondja nekem ebben a melegben mitől fázol?Mit mondjak erre,hiszen én sem értem mi volt velem.
Azóta sincs semmi bajom.
Hőgutám van,pedig itthon vagyok szinte egész nap,csak sétálni,meg a boltba ugrok le.
Én nem napozok most,amíg nem derül ki.Ha ismét nem sikerül,megyek a szoliba,meg a kondi terembe.Valamivel el kell ütnöm a napokat.
Kriszto
Na végre kis tigrisem!Hol voltál eddig?
Lassan itt lesz Lilike,remélem az új fényképezőt már meg vetted.
Tudod ha meg akar jönni,akkor úgy is meg fog.De most tényleg mindent úgy csináltam ahogyan a könyvekben van.Sok gyümölcs,zöldség,hús stb.Rengeteget aludtam,beszélgettem hozzájuk és még sorolhatnám mennyi mindent meg tettem.Most már csak várni tudok!
Nórinak én is várom a tesztjét,de nem sieti el.Végül is is jövő héten már uh-ra megy.Ott meg ott lesznek a kis pöttyök.
A fészen leskelődtem?
Ez nem is igaz,legutoljára a kis dokit néztem meg,akkor is azért mert elcsaltatok arra.Azóta nem is voltam nézelődni,és nem is szoktam.Iwiwen voltam,mert barikának írtam.Oda folyamatosan jönnek a levelek,muszáj vagyok válaszolni,az ismerősöknek.
Ezt miből gondoltad?
Jaj,de lennék már én is a kórházi cuccok össze pakolásánál.Irigy vagyok,ugye nem baj?