Sziasztok
Itt vagyok, a párom dolgozik.
Nóra
Én tudom,hogy apánk mit mondott a telefonba nekem.Elhiheted,hogy nem csak írtam,hogy írjak valamit.Vállaltuk volna,4-ből több esély van arra,hogy 1-2 meg maradjon.Nem tehetném meg,hogy akár egyet is el vegyenek,ha 4 maradt volna.De már végül is kár róla beszélni,mert nem úgy alakult.Most itt van nekem 2 kis okoskám,és nagyon reménykedek bennük.
Azt hittem valami csoda szert kaptam,az ovitrellével kapcsolatosan.De ezek szerint apánk mindenkinek osztogatja.
Pocakod?Mikor kell tesztelned?
Barikám
Köszönöm szépen!Látom repetát is kaptam,extra erős ragasztókat.
Végül is igazad van,hozzám már ló adag kell.
Era
Kép?
Zafir
Kép?
El húzzátok az orrom előtt a mézes madzagot.
Almendra
Szuper!!!!!!!!!!!Szorítok!!!!!!!!!!!!!!
El is felejtettem,hogy a kaáliba két hét a várakozási idő és teszt van.Már rá akartam kérdezni.
Csíkos.........csíkos.........csíkos,ez lesz!
Zsuzsi
Na, basszus!Nem szoktad apánkkal meg beszélni,hogy indulás előtt egy hónappal veszi le a kenetet és a clamydiát ha kell?Mi mindig így beszéltük meg,igaz akkor is benne volt,hogy nem indulunk mert mindig volt baktérium benne.
Most akkor 5 évet vártál a babára,még egy hónap és már az is leszel.Kár bosszantanod már magad.Utána már vissza sem kell menned,mert 5 év után most sikerülni fog!!!!Ha tudnád mennyire csodálkoztam amikor uh-ra mentem,állandóan tele volt a váró.Mindenki most szeretne terhes lenni,ezt ott mondták.
Az iwiwen néztezek?
Ott ha nem én,akkor a párom szokta meg nézni,ha e-mailt kapok.Maradok szorítani nektek!!
El is felejtettem mondani,úgy fel bosszantottam magam a beültetés napján.Beszólt nekem a kis doki,hogy már nem jövök vissza.Jó,lehet azért mondta mert arra gondolt most sikerülni fog.Vagy arra is gondoltam ő akarja eldönteni,hogy bármi is lesz evvel be is fejeztem.Ha nem azt nézem,hogy apánk olyan aranyos velem,akkor komolyan mondom be mutatkoztam volna neki.De mivel ott van az a dr a neve előtt meg adom a tiszteletet, pedig fiatalabb még az öcsémnél is.De ha ennyire mindenkinek be fog szólogatni,és nem fogja meg adni a tiszteletet,akkor egyszer valaki jól helyre fogja rázni.
Sajnos már nem az első volt,hogy teszi a meg jegyzést a rólam van szó.Vagy a hormonok beszélnek belőlem.